icon

Problém v intímnom živote

12. jan 2023

Ahojte baby, mam problem a neviem kde sa obratit. Vy budete vediet poradiť, ste tu šikovné.
Probléme je ten, že "sex" je pre mna cudzie slovo, nie ze by som nepoznala jeho vyznam...Ale..
Sex ako taký , nemam ziadnu chut, nic nula, nula nula nic...uz som zúfalá, plačem.. manzel.moze robit.co chce nic.. tabletky neberiem, ani ziadne ine lieky nic neberiem... a chut na sex? Nikde uz vyše roka nikde...
Z gynekologickeho hlediska je vsetko ok...na koho sa mam obrati?
Značka #som_zufala_plačem

Strana
z2
sandra_kul
12. jan 2023

fu, no ako prvé mi hneď napadlo, či neberieš náhodou antikoncepciu, lebo takéto stavy som mala aj ja, na sex ani pomyslenie, keď som ju brala. no ale keďže tvrdíš, že nič neberieš, tak teda ozaj netuším, čo by to mohlo byť.

autor
12. jan 2023

@sandra_kul antikoncepciu som dávno vyradila zo života v myšlienke že ona je príčinou... žiaľ, žiadna zmena...

sandra_kul
12. jan 2023

a nepatria tieto veci náhodou k takým, s ktorými sa môžeš obrátiť aj na svojho gynekológa? možno som mimo, ale možno aj nie.

blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
12. jan 2023

@sandra_kul
@blabla22 ano, a vsetko je v poriadku. Po tejto stranke

anonymnasnazilka
12. jan 2023

ale robil ti hormonalny profil poriadny? lebo niektori lekari len vezmu krv hociktory den v cykle a vybavene.. kolko si od vysadenia HAK? Stitnu zlazu mas v poriadku?

bvbv
12. jan 2023

ahooj, skus sa poradit so sexuologom ako nastartovat libido (ci existuju nejake ucinne metody, lieky).

autor
12. jan 2023

@anonymnasnazilka neviem bral krv. Neberiem uz rok. Štítnu žľazu nikto nikdy neriešil u mna😒

autor
12. jan 2023

@bvbv 🙈ani neviem ze niekto taky je. Idem skúsiť najst dakujem ti😘

bvbv
12. jan 2023

Neboj sa toho, da sa komunikovat s odbornikmi aj online...nie je yo ziadna hanba...len ti vysvetlia moznu pricinu, poradia riesenie, neboj sa, vsetko sa napravi 🙂 len sa obrat na spravneho odbornika, ktory sa s tebou porozprava komplexnejsie.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
anonymnasnazilka
12. jan 2023

bvbv dobre radi, nie je ziadna hanba to riesit s odbornikom. ale aj riadny hormonalny profil a vysetrenie krvi by bolo fajn (tak vedia aj stitnu zlazu skontrolovat). drzim palce!

zdenka11081983
12. jan 2023

Si proste Asexual... Nic s tym neurobis.

autor
12. jan 2023

@jabadabadu ani ň... ani ň

autor
12. jan 2023

@zdenka11081983 práveže pred detmi sex bol velky kamarat u mna, aj nejaku dobu po prvom pôrode. Potom sa to po druhom pôrode pokazilo

macatt
12. jan 2023

Tak potom ak si zdravá, je to len o hlave.. niekto to má tak s cvičením, nechce sa mu, ale keď sa premôže zistí, že sú výsledky.. dajte si s manželom napr 2 týždňovú výzvu, že sa budete mojkať každý deň (večer), alebo každý druhý😃 najprv sa ti nebude chcieť, ale potom to dostaneš do hlavy, rozmýšľaj aké prádlo si oblečieš a či ho prekvapíš v kúpeľni, alebo sa necháš zvádzať, proste cez mŕtvoly ideš na to.. mali ste medzi deťmi prestávky a popri starostiach máš hlavu zamestnanú inými činnosťami.. musíš sa rozbehať jednoducho, možno to bude zo začiatku len s povinnosti, ale neskôr budú výsledky..👍

mirkava
12. jan 2023

Sex je hlavne o have o myšlienkach o predstavách. Sexi pradlo, skus by sexi sama pre seba. Trosku vínka môže pomôcť.

bodka70
12. jan 2023

Libido treba proste naštartovať; sú všelijaké prírodné prostriedky na to, treba si vyhľadať. Plus ženy to majú väčšinou tak, že ak dlhodobo nemajú sex, tak ta chuť poklesne ešte viac. Čiže je dobre ten sex skúsiť, alebo aspoň začať s dortkmi, objatiami, aj keď spociatku bez chuti. Ak si problem predtým nemala, tak nie si asexualka, ta chuť bola, treba ju znovu nájsť.

autor
13. jan 2023

@mirkava neviem byť sexi, necítim sa sexi, po deťoch mam kila na vyše zničené brucho, som pred operáciou hnusím sa sama sebe...

@macatt najhoršie že mame cas na seba iba ked spia a večer nereálne. Ad1) muž úspáva 1dieta v izbe ja v druhej 2, ktorym idú zuby... "z povinosti" skúšala som, a neskutočne bolesti som u toho mala že aj ten chlap videl ze je niečo zle...

@bodka70 ono ked to bolo ešte celkom O.K tak vždy to zlyhalo na tom že bud, niektore dieta plakalo, alebo plakali viacere naraz...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mirkava
13. jan 2023

Tak presne v tom co si napísala je problém. Musíš sa dat psychicky do poriadku. Možno počkať po operácii sa to zlepší. Aj silnejšie ženy sú sexi. Ja tiež nie som modelka ale keď sa navleciem do sexi prádla tak sa to dá. Sex mam rada, ale ak mám zdravotný problém tak na neho ani len nepomyslim.

mirkava
13. jan 2023

Ako tak čítam máš toho veľa teraz. Inak ja som po pôrode nemala sex rok. Nemala som chuť, veľa povinnosti. Obdivujem muža že to zvládol 😊

basska_b
13. jan 2023

Kolko ma to druhe dieta? Kojis? To moze byt tym...casom sa to upravi. Je to prirodzene, ze zena s 2 malymi detmi netuzi velmi otehotniet...

autor
13. jan 2023

@mamula20 ja som mala pred detmi 65-70kg teraz mam skoro 100kg, strasne skarede brucho mi ostalo ako v 9m pred porodom, doslova dopismema niastaza na 5,5cm, dotrhana koža (vsetko je iba v bruchu) ruky nohy rit mam povodnu svoju. (Ten bruch ide na opravu)
Porod bol super do 10minut boli oba drobce von, len placenta nesla von a museli manualne brat tam, bolo cca 10stehov ktore som citila este pol roka po porode 😒...
@mirkava babulka, ja si dal pradlo, muz povie ze som na zožratie hnet z jeho strany vsetko funguje... citim sa v tom pradle dobre vsetko, ale k nicomu nedojde lebo proste ja neviem, nemozem ale neviem preco.
@mirkava no ved my za skoro 2r 5x dohromady takze...
@basska_b druhe ma skoro 2r a tretie o 5minut od neho menej😁 kojila som jedneho 6m druheho9m...chranit sa da aj inak ako antikoncepciou 😊

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mirkava
13. jan 2023

Keď si tak čítam ako píšeš, si hrozne sympatická žienka 😊. Daj tomu čas. Mat 3 deti a dvojičky... akože zabudla by som co slovo sex znamená 😁. Netráp sa tým. Inak vieš čo presne mne pomohlo po tom toku? Seriál Sex v meste. Náhodou ho dávali a prebudil ma z letargie 😊.

autor
13. jan 2023

@mamula20 3😁, hej dala ale vies kolko poznámok s tim je spojenych nech idem kdekoľvek?...
@mirkava 😂🙈boze ten seriál neznášam, macocha ho pozerala 10929x denne

mirkava
13. jan 2023

😁😁😁

mamula20
Odpoveď bola odstránená
foterlotor
13. jan 2023

Nuz a preco mas 100kg? Cakas tu rady ale vsetko je len o tebe.

Strana
z2