icon

Problém v manželstve

ivantzpresova
3. nov 2022

Dobrý deň, prosím, potrebujem pomoc, moja manželka každý večer číta pre zábavu tieto nezmyselne hlúpe diskusie a príspevky bez štipky zmyslu, keďže už sa nerozprávame o problémoch so svojimi partnermi, zatiaľ to nemá žiadne následky, no bojím sa že jej začne klesať IQ, vedeli by ste mi prosím pomôcť?

Strana
z3
marca12
5. nov 2022

@ivantzpresova tiez som si myslela,ze tato stranka je slepiciaren a primitivna. Ale je tu vela mudrych zien,dostanes vela uhlov pohladu,spatnu vazbu a hlavne si uvedomis,aky poklad mas doma. Takze,ak nie si nejaky "odron" nasilnik,alkoholik,tak tvoja zena po precitani diskusii,kde sa zeny stazuju na chlapov,si urcite povie,ake ma stastir a ze jej problemy su nic oproti tym,co prezivaju niektore zeny.

mrva
5. nov 2022

@ivantzpresova to je mile. Tak uz teda mate konecne nieco spolocne a mozete sa zacat rozpravat. Napriklad, ci uvidite na fotkach druhu ciarku. Chodte prispevok po prispevku, postupne odpisujte a mate sa na par rokov o com bavit 😊 Niekto zacina obnovu spolocnej komunikacie hrou clovece nehnevaj sa alebo kartovymi hrami, vy debatou o modrom koniku. Nemate za co 😉

karolinakr
5. nov 2022

@mrva 🤣

ivantzpresova
autor
5. nov 2022

milí komentujúci, ďakujem za Vašu odozvu a vzorku ludi, ktorí sa predviedli aj tu v komentároch :D úprimne, so ženou sme sa dobre zabavili, ako som písal hore, chodi sem pre zábavu a účel to splnilo, od rád ako nám to doma nefunguje sme až pri tom, že som alkoholik pomaly a nezaujímam sa o svoju ženu…Predstavím sa, som chlap na materskej a starám sa o našu dcérku, aby moja žena sa mohla realizovať a nastúpiť spať do práce, ktorú miluje..popri tom pracujem aby som svojej rodine zabezpečil maximálne pohodlie..A moja žena to každý deň silno oceňuje, a naozaj máme krásne manželstvo bez problémov, aa pijem prilezistostne pohár vínka so ženou samozrejme, do krčiem nechodím, nie je to pre mňa 😃🙏🏼 moja žena je najlepšia žena pod slnkom a nič zle by som na ňu nikdy nepovedal🙏🏼 a tieto neinteligentne témy ako prehltla som papierik a vidíte tam niečo nás bavia aj keď mňa skôr vytáča ľudská hlúposť, ale každý je nejaký 😃 nezavrhujem ako spomínate vážne témy a keď to niekomu pomáha a necháva si radiť na fórach tak nech sa paci. 🤷🏽‍♀️ Ďakujem za odozvu a majte krásny víkend ❤️

hayabusa1337
5. nov 2022

@ivantzpresova p. Tasler nech vam to klape aj nadalej drzime palce. Tim MK

triomama
6. nov 2022

@ivantzpresova veľmi sa musíte nudiť keď so svojou ženou čítate tie fóra 🤣 chlap má byť chlap a nie sedieť na MK 🙈

Strana
z3