Problém v manželstve
Dobrý deň, prosím, potrebujem pomoc, moja manželka každý večer číta pre zábavu tieto nezmyselne hlúpe diskusie a príspevky bez štipky zmyslu, keďže už sa nerozprávame o problémoch so svojimi partnermi, zatiaľ to nemá žiadne následky, no bojím sa že jej začne klesať IQ, vedeli by ste mi prosím pomôcť?
@ivantzpresova ja si nemyslím,že sú to nezmyselné diskusie, su veľmi obohacujúce. Skôr je otázka na Vaše manželstvo ,že prečo je tu a čo tu hľadá, s čím potrebuje pomôcť. Sú tu rôznorodé príspevky a rôzne reakcie , vyberá sa to najlepšie,čo Vám pasuje.
@ivantzpresova Tvoja manželka už do toho vtiahla zrejme aj teba..Chodi tu hľadať rady rovnako ako aj ty.. PS.. neboj sa ze jej klasne IQ.. lebo ak klesne jej klesne aj tebe..Poradila som ti? si pokojnejsi?
@lulaby1982 takže je to chyba nášho manželstva že si zo srandy číta príspevky typu ,,vdychla som papierik, čo teraz??” alebo ,,duch na teste?” ( mimochodom dnešná medicína prináša aj špecializovaných lekárov zvaných gynekológovia, ti sa v týchto veciach vyznajú lepšie ako hocikto tu)
@zoro9836 yesssir
@ivantzpresova môžme si dať pivo 😂😂😂😂 budeme mať o čom rozprávať
Mna by vazne zaujimalo, ake IQ ma chlap, ktory napisal uvodny prispevok tejto diskusie.
@dskjhfdlkdjhl ano.. a potom sam sebe napise ze si mozu dat spolu pivo a pokecat
@zoro9836 nevadí, to že mi ušiel prst je stále menší pruser ako táto stránka 😂😂😂
@zoro9836 to je veľká pravda ✌🏽
@ivantzpresova IQ tvojej ženy určite neklesne pod to tvoje, keď si mal potrebu si sa sem zaregistrovať a založiť takúto zmysluplnú tému
@ivantzpresova možno je to nepochopiteľné ,ale keď hovoríte ,že je to zo srandy ,tak sa chce uvoľniť, mozno má náročnú prácu a chce sa pobaviť a zasmiať
ja by som sa určite nesmiala takému niečomu ,ale pokiaľ u Vás všetko klape ,tak ok neriešte to , ľudia robia častokrát nepochopiteľné veci , netreba všetko riešiť , pokiaľ by ste nachádzal v manželkinom správaní nejaké odchýlky tak beriem
to,že sa niekto rehoce,že niekto omylom vydýchne papierik, aj mne to príde smiešne teraz ako to čítam ,ani som sa nezapodievala nadtym
@lulaby1982 proti tejto vašej odpovedi nemám argument, priznávam , samozrejme že všetko nám klape, vpodstate mi príde vtipne len to ako tu každý rieši všetko, čo si môže vyriešiť doma s partnerom 1000x lepšie ako tu s hocikým, alebo ak sa jedna o témy ohľadom zdravia tak s doktorom… bohužiaľ toto je liaheň takýchto tém (možno nie výlučne)
@ivantzpresova a preco si to neriešis s partnerkou ale vypisovanim na MK? Spytaj sa jej 😃
Možno zvyk? Lebo aha, sú skoro tri hodiny ráno a ja ti tu toto píšem. Načo preboha? Lebo som si zvykla pri malom dieťati byť v noci furt hore a keď konečne zaspalo, vsetci naokolo spali, ale mne hlava stále išla, objavila som MK. Veľa žien tu píše v noci, keď si všimneš. A vie sa z toho stať rutina. No a potom štatistika nepustí, veľká vzorka, kedejaké IQ sa tu nájde. Ale to všade.
Wtf 😂😂😂
@ivantzpresova schovat kazdy vecer mobil a ráno sa objaví.... chápem...
@ivantzpresova ok. Ma tato otazka byt provokaciu vseobecne alebo ma vyprovoovat len tvoju zenu? Lebo zjavne su zeny z kona pre teba tie s nizsim IQ. Takze radu od nich asi necakas... ked napises manzelkin nick, slubujem(e), ze budem(e) jej IQ chranit a vzdy ju z diskusie vyzenieme. Cestne pionierske!

@ivantzpresova prepáč, ale môžeš nám prosím nejako logicky a zmysluplne vysvetliť, prečo vnímaš manželkinu účasť na tejto sociálnej sieti negatívne? Muži navštevujú Modrú strechu, ženy Modrého koníka. Pokiaľ si sa ani v jednom nenašiel, pokojne založ Modrú garáž, Modrý hangár, Modrú dielňu alebo čokoľvek ťa napadne a k čomu máš vzťah ("Modrú spáleň" písať nemusím - do tej trafia všetci muži, bez rozdielu IQ 😏). Ty buď chlapče rád, že tvoja manželka brúsi na Modrom koníkovi, nie na zoznamkách. Lebo keď ešte chvíľu zotrváš v tomto osobnostnom režime, celkom pravdepodobne zavíta aj tam.
@ivantzpresova ved jej napis prispevok a mozete si takto pekne dopisovat cez MK - budete sediet vedla seba na gauci a posielat si odkazy.Uz si tu aj ty tak si nemate co zavidiet 🙂
@ivantzpresova ved pises ze to cita zo srandy tak kde je problem? Ci uz sa nemoze ani zabavit? S tebou musi byt strasna sranda. Ved sa s nou porozpravaj, naco vypisujes sem?

Skus jej to IQ niecim podopriet, aby neklesalo. 🙂