icon

Problémy s ejakuláciou u partnera

25. máj 2025

Ahojte.Prosim bez výsmechu.S priateľom sme už dlho spolu,sem-tam(rozumej v piatky a v sobotu)popíjame vínko alebo šampanské podvečer,žiadny tvrdý alkohol,len tak do nalady.Doteraz problém so sexom nebol.Teraz prvýkrát sa mu stalo že ani v piatok ani v sobotu sa proste počas sexu neurobil.Ma 40 rokov.Obaja tomu nerozumieme.Nebol ani opitý na mol,ani nič podobné.Co to moze znamenat?Erekcia bola,normálny priebeh ako vždy,ale proste chýbala ejakulácia.Ma niekto skúsenosť?Ďakujem za slušné odpovede,najmä skúsenosti.

stellarstar
25. máj 2025

Opité spermie 😅 nvm aj môjmu sa to stalo a neriešili sme 🤷‍♀️

autor
25. máj 2025
@stellarstar

Opité spermie 😅 nvm aj môjmu sa to stalo a neriešili sme 🤷‍♀️

@stellarstar ale v obidva dni?

stellarstar
25. máj 2025

No a? Ma málo spermií alebo lenivé spermie

wade
25. máj 2025

Sledujte to. Môže to byt aj porucha, kedy sa spermie dostanú namiesto von do močového mechúra. Volá sa to retrográdna ejakulácia.

domkakvet
25. máj 2025

Tak dovodov moze byt viac, napriklad, ze sa pred tym spravil niekde inde, aj take pripady uz boli.

sevrin
25. máj 2025

No tak 40tka... Sú veci, ktoré už bývajú často po záruke.

autor
25. máj 2025
@domkakvet

Tak dovodov moze byt viac, napriklad, ze sa pred tym spravil niekde inde, aj take pripady uz boli.

@domkakvet piatok sa spravil v sprche ale nie tesne predtým,ale ráno.Ale v sobotu nikde.

reela
25. máj 2025

Alkohol sposobuje docasnu erektilnu dysfunkciu. Skuste predtym nepit.

autor
25. máj 2025
@reela

@reela tiež si myslím a dúfam že to bolo len z alkoholu.

autor
25. máj 2025
@reela

@reela len ma zmiatlo že 2 večery po sebe.Ale keď sa v piatok ráno urobil v sprche tak asi preto už večer nemohol a včera zrejme alkohol.

romiada
25. máj 2025

Tak nadbehol si v piatok. Erekciu mal, takže môžeš byť aj Ty spokojná za predpokladu že nechceš otehotnieť a preto potrebuješ aj tu ejakulaciu. Nejak zásadne by som toto fakt neriešila.

iwesska
25. máj 2025

Mne muz hovoril,ze sa rozpraval s kamosmi a ze ked si vypiju,tak im to trva nekonecne dlho a nic z toho vacsinou nemaju. Takze nepit a sexovat.

marcel19
18. aug 2025

@anonym_autor Keď mám vypité sexovať viem, ale nič z toho inak nebude. To je normálne