icon

Problémy so sexom

27. aug 2025

Mame to doma take vesele, ja proste nie som vpohode, ked su deti doma, chodia aj neskoro spat a inak su stale doma. Nikdy nie sme s muzom sami doma, aby sme si spravili pohodu, nas sex je vzdy take rychlovka s pocitom, ze niekto bude klopat, dobyjat sa dnu, pripadne chodit kazdych 5 minut a pod. Tak som to nejako strpela, kym boli deti male, mozno aj lepsie bolo, lebo pospali cez den alebo sli vecer skor spat, ale teraz uz je to problem. Navyse, aj som vecer uz jak zabita, som vlastne rada, ze si lahnem, chvilu pocitam knihu, taky nevyhnuty osobny mentalny relax a radsej idem spat. Co este mozem urobit? Ked dostanem jedno dieta z domu, druhe nechce, proste su taki domasedi. Volakedy som dala na chvilu tablet, ci telku, ale musim toto krotit, aj kvoli spravaniu, taki su nervozni, ked by toho mali viac. Ja mam aj trosku mentalny problem, ze som z rozvedenej rodiny, takze u nas sex rodicov nebol prirodzenou sucastou domacnosti. Nejake napady?

kavasmliekom
27. aug 2025

@anonym_autor ja neverím, že nie je kedy? Koľko ročne deti? Aký majú režim dňa? Vyhnať vonku, nie kvôli vášmu sexu, ale neexistuje, že deti budú nonstop doma a ešte do noci hore.

sisska96
27. aug 2025

Aké veľké sú deti, že chodia k Vám večer? 😅 Treba zamknúť dvere a naučiť ich že existuje aj súkromie

januska12323
27. aug 2025

Deti, ktoré chodia neskoro spať sú dosť staré aby vedeli, že do spálne rodičov sa nechodí keď je zavretá. Plus von by mali chodiť hlavne kvôli sebe nie vášmu sexu.

anonym_b2bfb8
27. aug 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor ja neverím, že nie je kedy? Koľko ročne deti? Aký majú režim dňa? Vyhnať vonku, nie kvôli vášmu sexu, ale neexistuje, že deti budú nonstop doma a ešte do noci hore.

@anonym_autor tak to je vo veľa rodinách🤪zamknúť spálňu večer, alebo ráno cez vikend
@kavasmliekom ja mám dvoch introvertov domasedov doma cvičia, cítajú knihy kam mám poslať 14 a 16 r?ale do spálne večer nechodia sú v izbe, alebo v obývačke.Starsie deti ešte horšie ako malé ja chcem o 22 spať a oni sú ešte hore.Uz sa teším, že začne škola budú viac unaveni

anonym_cdef20
27. aug 2025

No za takých podmienok by to nebavilo ani mňa. Rýchlovka bez všetkého. V podstate to takto nemá žiadny zmysel podľa toho čo píšeš na to ani nemáš chuť a si dosť unavená z dennej rutiny. Ja som síce single mamina dvoch dcér ale kolotoč domácnosť práca deti a ich školy nuž neviem asi by som tiež už večer po celom dni nemala na sex ani pomyslenie ani energiu

autor
27. aug 2025
@anonym_cdef20

No za takých podmienok by to nebavilo ani mňa. Rýchlovka bez všetkého. V podstate to takto nemá žiadny zmysel podľa toho čo píšeš na to ani nemáš chuť a si dosť unavená z dennej rutiny. Ja som síce single mamina dvoch dcér ale kolotoč domácnosť práca deti a ich školy nuž neviem asi by som tiež už večer po celom dni nemala na sex ani pomyslenie ani energiu

@anonym_cdef20 Ved to, ze ja by som najradsej niekedy cez den, ked pridem z prace, este vladzem.

sweet20
27. aug 2025

Stale nepises kolko maju rokov deti a kedy chodia spat alebo kedy vstavaju

anita6666
27. aug 2025

@anonym_autor že by si si mala brat príklad z rodičov,čítať knihu, relaxovať a dobre sa vyspať a sama. Nie sa obťažovať s nejakým chlapom. Načo? 🙄

anonym_4d6181
27. aug 2025

Ja mam este deti male, co chodia spavat o osmej, takze toto riesime v pohode, ked zaspia. Ale ja nad tymto presne rozmyslam, co budem robit, ked budu chodit soavat o 10-11? 😀akoze tieto rady tu, zamkni dvere v sobotu rano, no parada 😀v trojizbovom byte ani nejdu dvere zamknut a keby som to aj detim vysvetlila, ze teraz su zavrete dvere, tak nechodte do izby, uz vidim ako by som si ten sex uzila, ked viem, ze sa mi tam motaju za dverami. A cakat kym, vsetky deti naraz zmiznu z domu a hned na to skocit chces nechces, lebo proste, teraz je cas, tiez nie bohvieka predstava. Ja nemam radu, ale velmi rada si nejake precitam, lebo mne to pride ako neriesitelna situacia 😀

kavasmliekom
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_cdef20 Ved to, ze ja by som najradsej niekedy cez den, ked pridem z prace, este vladzem.

@anonym_autor normálne by som zo zúfalstva utiekla niekde do pivnice a tam si to rozdala s mužom 🤣🤣
Aby som doma nemala kde a kedy, lebo deti by boli nonstop doma. A ešte aj v noci by počúvali za dverami.

anonym_bcdf2e
27. aug 2025

Zacne skola,vezmite den alebo pol dna dovolenky a uzite si to spolu.A na to,ze do spalne nam nelezu deti ich treba naucit.

anonym_bcbb9c
27. aug 2025

Všetci sú tu múdri ako šlabikár že vám deti nemajú chodiť do spálne HA HA. Ja ešte aj vo svojich 24 rokoch som schopná keď idem k rodičom im vyklopkávať na spálňové dvere keď neviem niečo nájsť alebo dačo potrebujem🤣 a to už mám vlastné potomstvo. Len proste nepredpokladám že by toto robili keď som práve doma🤣 ale tak teda aspoň klopem

dodoo552
27. aug 2025

Nastaviť deťom iný kvalitný spánkový režim a aj denný program a sebe si vytvoriť ideálne podmienky pre bezstresujúci sex, predsa sa všetko dá , keď človek chce

dodoo552
27. aug 2025
@anonym_bcbb9c

Všetci sú tu múdri ako šlabikár že vám deti nemajú chodiť do spálne HA HA. Ja ešte aj vo svojich 24 rokoch som schopná keď idem k rodičom im vyklopkávať na spálňové dvere keď neviem niečo nájsť alebo dačo potrebujem🤣 a to už mám vlastné potomstvo. Len proste nepredpokladám že by toto robili keď som práve doma🤣 ale tak teda aspoň klopem

@anonym_bcbb9c je rozdiel zaklopať a je rozdiel vtrhnúť ako NAKA ráno o 5tej

slovakboy
27. aug 2025

@anonym_autor tak prídeš s mužom z práce, zamknete sa v spálni a je to. My sme to tak robili, moji rodičia to tak robili. Vedeli sme čo asi tam robia ale nestarali sme sa. Proste sme to ako deti brali ako normálnu vec. V puberte už som si aj niečo predstavoval čo asi tam robia aj som bol zvedavý ale spálňa bola zamknutá a ani by som si nedovolil klopať. Teraz, keď tak uvažujem, vlastne to bola aj forma sexuálnej vychovy. Bolo normálne vedieť, že rodičia v spálni sa muchlujú. A ako asi, to už bolo vidieť vo filmoch romantickych, alebo milostných scénach. Deti si to dajú do kopy a je to forma sexuálnej vychovy bez detailov a perverzností. Nemáš sa za čo hanbiť. Nerobíš to pred deťmi. A keď nejaké vŕzganie budú počuť, tiež to nevadí. Predstavovať si môžu čo chcú. Čistému je všetko čisté.

slovakboy
27. aug 2025
@anonym_4d6181

Ja mam este deti male, co chodia spavat o osmej, takze toto riesime v pohode, ked zaspia. Ale ja nad tymto presne rozmyslam, co budem robit, ked budu chodit soavat o 10-11? 😀akoze tieto rady tu, zamkni dvere v sobotu rano, no parada 😀v trojizbovom byte ani nejdu dvere zamknut a keby som to aj detim vysvetlila, ze teraz su zavrete dvere, tak nechodte do izby, uz vidim ako by som si ten sex uzila, ked viem, ze sa mi tam motaju za dverami. A cakat kym, vsetky deti naraz zmiznu z domu a hned na to skocit chces nechces, lebo proste, teraz je cas, tiez nie bohvieka predstava. Ja nemam radu, ale velmi rada si nejake precitam, lebo mne to pride ako neriesitelna situacia 😀

@anonym_4d6181 deti sa ti tam nebudú motať za dvermi. Budú sa hrať vo svojej izbe. Raz budú stáť, druhý krát a potom ich to prejde.

sisska96
27. aug 2025
@anonym_bcbb9c

@anonym_bcbb9c tak mala by si zapnúť mozoček a neotravovať rodičov

kavasmliekom
27. aug 2025
@anonym_bcbb9c

@anonym_bcbb9c lenže ty tam prídeš na návštevu, tiež nepôjdem s manželom do spálne, keď mi príde svokra na kávu. Alebo dcerine kamošky. Je iné byť 24 h denne s rodičmi a nedopriat im tu polhodinu, hodinu pre seba, je jedno, či by pozerali film, alebo sa milovali...proste, sú v spálni, asi chcú byť sami.
Keby si vedela, že ich nájdeš v milostnej chvíľke, tak by si určite neklopala, v 24r určite nie.

anonym_1671f1
28. aug 2025

Počkaj na pubertu detí🙂 my mávame ráno pretože inokedy nie je času...a na dovolenke vždy 2 izby, je to takto super

bielasovicka
28. aug 2025

Koľko rokov majú deti?

janka1011
29. aug 2025
@slovakboy

@anonym_autor tak prídeš s mužom z práce, zamknete sa v spálni a je to. My sme to tak robili, moji rodičia to tak robili. Vedeli sme čo asi tam robia ale nestarali sme sa. Proste sme to ako deti brali ako normálnu vec. V puberte už som si aj niečo predstavoval čo asi tam robia aj som bol zvedavý ale spálňa bola zamknutá a ani by som si nedovolil klopať. Teraz, keď tak uvažujem, vlastne to bola aj forma sexuálnej vychovy. Bolo normálne vedieť, že rodičia v spálni sa muchlujú. A ako asi, to už bolo vidieť vo filmoch romantickych, alebo milostných scénach. Deti si to dajú do kopy a je to forma sexuálnej vychovy bez detailov a perverzností. Nemáš sa za čo hanbiť. Nerobíš to pred deťmi. A keď nejaké vŕzganie budú počuť, tiež to nevadí. Predstavovať si môžu čo chcú. Čistému je všetko čisté.

@slovakboy no neviem tieto tvoje rady mi prídu fakt dosť odveci...neviem o akých velkých deťoch sa bavíme, ale nepríde mi to ako dobrá rada v žiadnom prípade. Malé deti síce nevedia, čo sa v spálni deje, no budú postávať za dverami alebo vyklopkávať...fakt ohromná kulisa. A veľké deti už zasa práveže vedia čo sa v spálni deti a to by mi bolo fakt trápne aj za nich. Nechápem, ako si toto niekto vie užiť.
A nie, toto nie je sexuálna výchova...

anonym_6cba06
29. aug 2025
@janka1011

@slovakboy no neviem tieto tvoje rady mi prídu fakt dosť odveci...neviem o akých velkých deťoch sa bavíme, ale nepríde mi to ako dobrá rada v žiadnom prípade. Malé deti síce nevedia, čo sa v spálni deje, no budú postávať za dverami alebo vyklopkávať...fakt ohromná kulisa. A veľké deti už zasa práveže vedia čo sa v spálni deti a to by mi bolo fakt trápne aj za nich. Nechápem, ako si toto niekto vie užiť.

@janka1011 tak potom nesexuješ roky?

janka1011
29. aug 2025
@anonym_6cba06

@janka1011 tak potom nesexuješ roky?

@anonym_6cba06 každý si to vie zariadiť bez spoločnosti detí, ako sorry, ale kde sme sa to dostali keď už aj o tomto sa musíme radiť na MK 🙉

sisska96
29. aug 2025
@janka1011

@anonym_6cba06 každý si to vie zariadiť bez spoločnosti detí, ako sorry, ale kde sme sa to dostali keď už aj o tomto sa musíme radiť na MK 🙉

@janka1011 asi si autorka nevie zariadiť

slovakboy
29. aug 2025
@janka1011

@janka1011 nemám patent na rozum a úplne rešpektujem aj opačný názor na tieto veci. U nás to tak bolo a nevnímal som to ako problém. Naše deti nám neklopkali na dvere, popravde sme to cez deň málokedy robili. Buď večer keď už spali, alebo ráno cez víkend. A keď už boli veľké, tak videli že sa zamykáme a nijako to nikto nekomentoval. Ja som rodičov vtedy vnímal ako že to je normálne. Určite mi to nijako neuškodilo, nehanbil som sa pred nimi ani som to neriešil. To skôr sme riešili v puberte už seba, vzťahy, dievčatá. A to, že som videl otca a mamu sa k sebe túliť a hocikedy aj pri práci sa pobozkali, to mi pomohlo si teraz spätne myslím, že som nemal problém nadviazať blízky kontakt s dievčatami. Aj keď som bol introvert. V spoločnosti ma zatienili ini chlapci, ale keď už som s nejakou mal vzťah, tak oni furt niečo riešili a nám to šlo samo. Možno aj preto, že som sa nebál pobozkať, pohkadkať. Bral som to ako normálnu a peknú vec.

autor
31. aug 2025
@anonym_1671f1

Počkaj na pubertu detí🙂 my mávame ráno pretože inokedy nie je času...a na dovolenke vždy 2 izby, je to takto super

@anonym_4d6181 Ano, si to spravne pochopila.
@kavasmliekom Som premyslala, ze autom prec a v aute, len v dnesnej dobe aj to sa clovek boji, pri tych roznych technologickych vychytavkach + socialnych sietach, aby som sa potom nenasla na nejakom videu.
@slovakboy Ano chapem, tiez som tak premyslala, len mam blok. Ked mozem osobnu otazku a to rodicia tam boli tichucko ako take musky?
@anonym_1671f1 Rano o 6,00 napr,?

slovakboy
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_4d6181 Ano, si to spravne pochopila.
@kavasmliekom Som premyslala, ze autom prec a v aute, len v dnesnej dobe aj to sa clovek boji, pri tych roznych technologickych vychytavkach + socialnych sietach, aby som sa potom nenasla na nejakom videu.
@slovakboy Ano chapem, tiez som tak premyslala, len mam blok. Ked mozem osobnu otazku a to rodicia tam boli tichucko ako take musky?
@anonym_1671f1 Rano o 6,00 napr,?

@anonym_autor no nerobili bengál, ale pohyby postele bolo počuť. Keď ste hluční, alebo chcete byť, môže to byť obmedzujúce.

tamtamka26
1. sep 2025

tiež sme na tom podobne - buď je stále niektorý doma, alebo dlho do noci sa motajú. a ja nie som nočný vták, 21,30 je môj maximálny limit. ale zase o to dlhšie ráno spia (teraz už len cez víkend)... no bohužiaľ, je to obmedzujúce, keď môžeš vtedy, keď ani nechceš....