icon

Prvý pohlavný styk sa nevydaril: Čo robiť?

Včera o 17:37

Ahojte.. ale pred pár dňami som mala partnerom prvý pohlavný styk, čo sa týka ľudskej stránky veľmi príjemný fajn človek to sme si sadli.. Predtým sme sa dosť rozprávali kto má čo rád, čiže vedel čo mi robí dobre.. Nie je to žiaden amatér mal predo mnou 2 vzťahy, čiže sex už mal.. Nemám žiadne špeci požiadavky, povedala som mu 2 polohy základné, ktoré mi robia dobre a mám ich najradšej.. Keď sme sa k tomu dostali robili sme polohy, v ktorých som sa necítila uplne dobre, nešlo nám to, ja som mu to povedala a poprosila ho či nemôžeme ísť do nejakej inej.. Keď som bola v takej, ktorá mi presne robí dobre tak on po pár minútach zahlásil, že si dávame pauzu ja že jasne v pohode a potom sme už nesexovali vôbec, on si pomohol sám a zahlásil mi, že nám to spolu nejde a toto celé bol trapas.. Ja som povedala, či to neskúsime znova a poprosila ho či nemôžeme začať ale tým, čím by som chcela ja jeho odpoveď bola nie.. Odvtedy sa o tom ani baviť nechce, vyhýba sa tomu a hovorí o rozchode. Ja som mu nič nevyčítala nič..

Strana
z2
anonym_4b2e0b
Včera o 17:41

No nič, toto pôjde do kytek

anonym_d9599e
Včera o 17:42

Úprimne, prosiť sa mužovi o sex a o to, aby načúval aj tvojim potrebám, to je také...no ponižujúce. Asi ho treba nechať ísť.

morpheuss
Včera o 17:42

Ktoré sú to tie dve zázračné polohy, ktoré mu tak veľmi nevyhovovali?

autor
Včera o 17:43
@morpheuss

Ktoré sú to tie dve zázračné polohy, ktoré mu tak veľmi nevyhovovali?

@morpheuss misionárska a zozadu :D budeš sa smiať.

anonym_a1d922
Včera o 17:43

čo nevladal?

anonym_7b11d9
Včera o 17:45

Nesadla si mu v tom alebo teda nesadli ste si navzájom, stáva sa... keď sa nechce o tom baviť, nie je o čom, ukončite to... komunikácia je dôležitá a v tejto oblasti obzvlášť, ale sex zas nie je žiadna veda a keď to od začiatku celé nejak viazne, tak ťažko to zachrániť akýmikoľvek rozhovormi, tiež preferujem spontánnosť a keď to ide samé, prirodzene... ako dlho ste spolu? asi to nebude dlho, zrejme mu to jednoducho celkovo nestojí za pokus o nápravu...

anonym_eb99c8
Včera o 17:45

moj nazor, on chcel nieco ty nieco ine a evidentne si dost trvala na svojom a on sa nevedel uspokojit inak ako sam... tak ho to odradilo

morpheuss
Včera o 17:47
@anonym_autor

@anonym_autor misionárska je jasná... a zozadu ktorá? poležiačky zboku? alebo tak, že ty na bruchu a on na tebe?
A do čoho ťa tlačil? Ak ti to bolo nepríjemné, tak tipujem odzadu na štyroch?

Každopádne netráp sa, v jeho hlave mohlo ísť milión vecí, kto vie čím si prešiel, možno vie, že mu pri misionárovi ani poriadne nestojí, proste x možných dôvodov, ktoré nie sú tvoja vina... ber to tak, že môžeš byť rada, že sa to skončilo ešte v tejto začiatočnej fáze...

anonym_f06778
Včera o 17:48

ale sex nieje o tom,ze si napisete ci poviete polohy a idete podla nich .. po 5 minutach vymena a podobne.. proste to ma iskrit..vasen,chtic ..ak sa neviete uvolnit a ani nechcete tak hold smola .. nieste k sebe stvoreny..lebo byt vo vztahu bez poriadneho sexu je uplna blbost

earlgrey
Včera o 17:48

no tak misionár a zozadu, to sú 2 polohy, kde hlavne maká muž 🤷‍♀️ možno to mu vadí, a uvedomil si, že ak má celý čas len makať on, tak o čom to je?
Niečo ho odradilo a to vie len on, že čo to bolo.

anonym_9befa6
Včera o 17:50
@anonym_f06778

ale sex nieje o tom,ze si napisete ci poviete polohy a idete podla nich .. po 5 minutach vymena a podobne.. proste to ma iskrit..vasen,chtic ..ak sa neviete uvolnit a ani nechcete tak hold smola .. nieste k sebe stvoreny..lebo byt vo vztahu bez poriadneho sexu je uplna blbost

@anonym_f06778 Ale oni sa nechceli milovať, kde je aj vášeň. On sa chcel spraviť a ona sa chcela spraviť, obyčajný sex o uspokojení. No každému robila dobre iná poloha.

morpheuss
Včera o 17:50
@earlgrey

no tak misionár a zozadu, to sú 2 polohy, kde hlavne maká muž 🤷‍♀️ možno to mu vadí, a uvedomil si, že ak má celý čas len makať on, tak o čom to je?

@earlgrey myslíš, že je ten typ, čo chce proaktívnu ženu a pasívne subky mu nesedia? Také ženy potom stretnú mňa a.... 😍

anonym_f06778
Včera o 17:52
@anonym_9befa6

@anonym_f06778 Ale oni sa nechceli milovať, kde je aj vášeň. On sa chcel spraviť a ona sa chcela spraviť, obyčajný sex o uspokojení. No každému robila dobre iná poloha.

@anonym_9befa6 a ty si bol/a v prvom rade s pukancami ked vies co chceli? kazdy kto ma sex sa chce spravit ,, niekomu staci pusa a sup sup a niekto chce tu vasen a neznosti ... ale rozhodne nikto nechce zoznam poloh a ist postupne ... nikto nechce "buzeraciu" kedy co a ako ma ten druhy spravit .. ak sa neuvolnia hold nema to vyznam

anonym_9befa6
Včera o 17:54
@earlgrey

@earlgrey a čo je na tom, keby aj mal "makať" celý čas on, záleží od ich nastavenia. U mňa to bolo bežné, že som väčšinou "makal" iba ja, no užíval som si to a bola s tým natoľko spokojná, že potom sa zasa hrala ona svojim spôsobom. Ale vždy to bolo o tom dávať a brať obojstranne.

earlgrey
Včera o 17:55
@morpheuss

@earlgrey myslíš, že je ten typ, čo chce proaktívnu ženu a pasívne subky mu nesedia? Také ženy potom stretnú mňa a.... 😍

@morpheuss Neviem, nepoznám ho, ale mňa by tiež nebavil sex, kde by som musela makať hlavne ja 😁 ale ak už niekoho mám rada a chcem s tým človekom byť, tak nájdem spôsob, ktorý vyhovuje obom. Ja osobne nemám rada v sexe to, že mi muž povie - no poď moja, ideš hore a ja poslušne idem hore, alebo no poď moja ľahni na chrbát - a ja ľahnem 🤣 ty vieš aká som 🤣 mňa treba schmatnúť ako handrovú bábiku a hádzať z jednej polohy do druhej, bez zbytočných slov, hore, dole, doprava, doľava 🤣 na posteľ, pod posteľ 🤣🤣🤣

pr85
Včera o 17:55
@anonym_autor

@anonym_autor Niekomu fakt nevyhovuje misionárska poloha?

morpheuss
Včera o 17:56
@pr85

@pr85 sodoma, gomora...

earlgrey
@anonym_9befa6

@earlgrey a čo je na tom, keby aj mal "makať" celý čas on, záleží od ich nastavenia. U mňa to bolo bežné, že som väčšinou "makal" iba ja, no užíval som si to a bola s tým natoľko spokojná, že potom sa zasa hrala ona svojim spôsobom. Ale vždy to bolo o tom dávať a brať obojstranne.

@anonym_9befa6 No nič, len možno jeho to nebaví, ja netuším, ale môže to byť jeden z dôvodov 🤷‍♀️ to len teoreticky. Čo bol problém vie len on 🤷‍♀️ ale autorka sa to asi nedozvie, keďže odmieta komunikovať.

anonym_e751eb

Divne.. asi tam nebola az taka chemia

earlgrey
Včera o 17:57
@pr85

@pr85 mne

anonym_9befa6
Včera o 17:57
@anonym_f06778

@anonym_9befa6 a ty si bol/a v prvom rade s pukancami ked vies co chceli? kazdy kto ma sex sa chce spravit ,, niekomu staci pusa a sup sup a niekto chce tu vasen a neznosti ... ale rozhodne nikto nechce zoznam poloh a ist postupne ... nikto nechce "buzeraciu" kedy co a ako ma ten druhy spravit .. ak sa neuvolnia hold nema to vyznam

@anonym_f06778 Zaujímavé, hoci toto bol asi prvý sex. Lebo u mňa fungovalo aj to, že nie vždy som sa musel spraviť, nie vždy som to vyžadoval a potreboval. Často som bol spokojný aj s tým, ako som dokázal uspokojiť partnerku a bol to pre mňa niekedy viacej, ako sa len urobiť.

anonym_9befa6
Včera o 17:59
@earlgrey

@anonym_9befa6 No nič, len možno jeho to nebaví, ja netuším, ale môže to byť jeden z dôvodov 🤷‍♀️ to len teoreticky. Čo bol problém vie len on 🤷‍♀️ ale autorka sa to asi nedozvie, keďže odmieta komunikovať.

@earlgrey zasa ako minule. Vyskúšal, zistil že sex o ničom, debaty nechce, končí, nájde inú. Klasika.

earlgrey
Včera o 18:03
@anonym_9befa6

@earlgrey zasa ako minule. Vyskúšal, zistil že sex o ničom, debaty nechce, končí, nájde inú. Klasika.

@anonym_9befa6 🤷‍♀️ záleži aj ako dlho boli spolu 🤷‍♀️

anonym_9befa6
Včera o 18:06
@earlgrey

@anonym_9befa6 🤷‍♀️ záleži aj ako dlho boli spolu 🤷‍♀️

@earlgrey len pred pár dňami mali prvý sex, myslíš že to najprv dva roky ťahali a len debatovali o tom? 😂 😂 😂

pr85
Včera o 18:16
@morpheuss

@pr85 sodoma, gomora...

@morpheuss Ale no tak. 🙂 My katolíci môžeme všetky polohy. Len my osobne uprednostňujeme práve misionára.

anonym_a1d922
Včera o 18:25
@pr85

@pr85 ani mne, nuda

earlgrey
Včera o 18:57
@anonym_9befa6

@earlgrey len pred pár dňami mali prvý sex, myslíš že to najprv dva roky ťahali a len debatovali o tom? 😂 😂 😂

@anonym_9befa6 😁 no mňa sa toto pýtaš? podľa MK, aj niekoľko mesiacov spolu mohli byť a až tak mať sex, veď tak je to správne nie? 😁 by som chlapa za uši vyťahala kebyže to takto dlho naťahuje 🤣
Ale ak by neboli spolu dlhšie, tak by ho asi neprosila, jednoducho by na to kašlala a išla ďalej nie? Aspoň ja si myslím.

anonym_79da7d
Včera o 19:13
@pr85

@morpheuss Ale no tak. 🙂 My katolíci môžeme všetky polohy. Len my osobne uprednostňujeme práve misionára.

@pr85 jasne, ze vam to vyhovuje. Najprv pozries do kalendara ci by to slo, ak by to slo vrhnes sa na vec. Zhodis z nej perinu, vyhodis nocnu koselu hore, ty si spravis co chces, zena vypne hlavu a zrelaxuje, pripadne si v hlave prichysta nakupny zoznam na zajtra. Na zaver povies Skoncil som draha, mozes sa zakryt😉

earlgrey
Včera o 19:17
@anonym_79da7d

@pr85 jasne, ze vam to vyhovuje. Najprv pozries do kalendara ci by to slo, ak by to slo vrhnes sa na vec. Zhodis z nej perinu, vyhodis nocnu koselu hore, ty si spravis co chces, zena vypne hlavu a zrelaxuje, pripadne si v hlave prichysta nakupny zoznam na zajtra. Na zaver povies Skoncil som draha, mozes sa zakryt😉

@anonym_79da7d

sticker
anonym_716124
Včera o 19:23

No ale zo zadu a misionar a pre neho to je trapas miesto tesenia sa, že ste spolu aj keď technicky ešte nieste zladení?a čo chcel akrobaciu?
Ja by som to hneď ukončila bez váhania

Strana
z2