Prvý pohlavný styk sa nevydaril: Čo robiť?
Ahojte.. ale pred pár dňami som mala partnerom prvý pohlavný styk, čo sa týka ľudskej stránky veľmi príjemný fajn človek to sme si sadli.. Predtým sme sa dosť rozprávali kto má čo rád, čiže vedel čo mi robí dobre.. Nie je to žiaden amatér mal predo mnou 2 vzťahy, čiže sex už mal.. Nemám žiadne špeci požiadavky, povedala som mu 2 polohy základné, ktoré mi robia dobre a mám ich najradšej.. Keď sme sa k tomu dostali robili sme polohy, v ktorých som sa necítila uplne dobre, nešlo nám to, ja som mu to povedala a poprosila ho či nemôžeme ísť do nejakej inej.. Keď som bola v takej, ktorá mi presne robí dobre tak on po pár minútach zahlásil, že si dávame pauzu ja že jasne v pohode a potom sme už nesexovali vôbec, on si pomohol sám a zahlásil mi, že nám to spolu nejde a toto celé bol trapas.. Ja som povedala, či to neskúsime znova a poprosila ho či nemôžeme začať ale tým, čím by som chcela ja jeho odpoveď bola nie.. Odvtedy sa o tom ani baviť nechce, vyhýba sa tomu a hovorí o rozchode. Ja som mu nič nevyčítala nič..
Vysmievate sa tu zo zaužívaných techník a pritom je toľko obéznych chlapov, že pre brucho ani misionárov nezvládajú. Sú spokojní, keď žena na nich pohopsá a urobia si dobre aj v leže. 2 v 1, aj si poležali, aj sa urobili 🤣
@anonym_215094 Ja to mám naopak. S mojou obeznou ženou sa dá robiť len misionár a fajka. Reálne nič viac ak nechcem prísť k ťažkému úrazu.
@anonym_215094 Ja to mám naopak. S mojou obeznou ženou sa dá robiť len misionár a fajka. Reálne nič viac ak nechcem prísť k ťažkému úrazu.
@anonym_e01ae6 A to pri misionárovi aj niečo z toho sexu má? čo máš polmetrového vtáka? Keď som bola obézna, tak pri misionárovi som necítila absolútne nič, tie faldy na bruchu to neukožňovali. Preto ma to zaujíma.
to dnes sa takto sexuje? že predtým si ľudia rozprávajú vyhovujúce polohy, vyškrtajú tie, ktoré nevyhovujú, a ide sa na vec? šak to jak nákup topánok preboha
@anonym_e01ae6 som myslela, že u obéznych misionár veľmi nejde, skôr polohy zozadu 🤔
@anonym_e01ae6 som myslela, že u obéznych misionár veľmi nejde, skôr polohy zozadu 🤔
@ekira1 Keď má krátkeho a nedočiahne 😂
@ekira1 To skôr u obéznych mužov. Ale kombinácia obézna žena a muž normálna váha, tam tie iné polohy, kde je žena na hore nejdú. Skúšali sme aj naboku, ale nič z toho.
@anonym_autor nuz obcas su predosle skusenosti na skodu ako citam. Ty si zvyknuta tak a on zase inak. Bud sa zladite, ale bude to trvat a obaja budete musiet urobit kompromisy, alebo pojdete od seba. On sklonuje rozchod, takze je to asi jasne.
Ja som raz mala takého ktorý v tom najlepšom zahlásil ze spravme pauzu. Skoro ma yeblo 😲. Takže vidím ze chlapi sú vselijaki.
Ja som raz mala takého ktorý v tom najlepšom zahlásil ze spravme pauzu. Skoro ma yeblo 😲. Takže vidím ze chlapi sú vselijaki.
@anonym_76a888 akoze poďme si zapáliť?😆😆
@anonym_76a888 akoze poďme si zapáliť?😆😆
@mischy00 áno ano, presne, a smädný bol 😕
@ekira1 To skôr u obéznych mužov. Ale kombinácia obézna žena a muž normálna váha, tam tie iné polohy, kde je žena na hore nejdú. Skúšali sme aj naboku, ale nič z toho.
@anonym_e01ae6 no práve na to myslím, obézna žena, zpredu sa tam muž asi veľmi nedostane. Teda neviem, len teoretizujem, obézna som ešte nebola.
@earlgrey lol.. este mohol povedat, ze pockaj, musim si urobit lekciu z duolinga 😁
@anonym_e751eb Mne raz frajer povedal, ze nemoze pokracovat, lebo mysli na tu pizzu co ma prist 😃 Po objednani pizze z pizzerky. Dodnes neviem ci som bola ja tak zla a nezazivna alebo bol tak mimo. Nebol to moj jediny vztah a nikdy predtym ani potom sa mi nic take nestalo. Kazdopadne to tiez nemalo perspektivu 😃
@anonym_e751eb Mne raz frajer povedal, ze nemoze pokracovat, lebo mysli na tu pizzu co ma prist 😃 Po objednani pizze z pizzerky. Dodnes neviem ci som bola ja tak zla a nezazivna alebo bol tak mimo. Nebol to moj jediny vztah a nikdy predtym ani potom sa mi nic take nestalo. Kazdopadne to tiez nemalo perspektivu 😃
@anonym_a43c0a hlad je svina😁

@anonym_autor Niekomu fakt nevyhovuje misionárska poloha?
@pr85 mne