icon

Psychické bloky v sexuálnej príťažlivosti: Prečo nastávajú?

10. sep 2026

Ahojte.... riesim taku dilemu vlastne cely zivot ze preco to tak mam a cim to je sposobene a preco.. moj prvy vztah som mala v 16tich a trval 4 roky. A ten chalan mal asi 52 kg uplne vychrtnuty, mal silnu skoliozu cize mal velky hrb aj deformovany hrudnik. No pritahoval ma neskutocne a doslova trtkali sme jak zajace. Az som ale chytila z toho nejaku traumu ze ma ma len na sex a nejak sa mi aj zhnusilo s takym chudym nieco mat. Na konci uz ma nepritahoval vobec. No teraz mam 30 rokov. Odvtedy som mala partnerov muzov ako hora a velmi sa mi to pacilo citila som sa snimi v bezpeci a proste lepsie nez pri chudom. Ale ani s jednym som si nevedela uzit sex ako s tym prvym. A este podotykam ze ten prvy mal aj maleho a ostatni mali dobru vybavu :D a proste nedokazala som sa urobit a chemia ziadna. Potom po rokoch som stretla jedneho ktory bol chudy a neskutocne ma pritahoval lenze zaroven som citila odpor lebo som uz mala nejaky blok kvoli tomu prvemu a fyzicky sa mi to nepacilo. Fyzicky sa mi uz pacili vacsi normalni chlapi. Ale nepritahovali ma. Sex bol sice super ale bez vasne. A ja rozmyslam kde je v mojej hlave problem co vlastne chcem ?

ivicatolic
10. sep 2026

@anonym_autor ja myslím, že treba ešte vyskúšať zajaca....a potom koňa....😭🤣😭🤣💋

anonym_7bc629
10. sep 2026

Nerozumiem tomu ani ja - fyzicky sa mi páčia, ale nepritahuju ma/pritahuje ma, ale fyzicky sa mi nepaci.. neviem si to celkom dobre predstavit

anonym_9ac441
10. sep 2026

@anonym_autor Čo to znamená, že ťa priťahoval? V mojej jednoduchej chlapskej hlave je to to isté ako, keď sa ti niekto fyzicky páči.

autor
10. sep 2026
@anonym_9ac441

@anonym_autor Čo to znamená, že ťa priťahoval? V mojej jednoduchej chlapskej hlave je to to isté ako, keď sa ti niekto fyzicky páči.

@anonym_9ac441 no ze bola tam chemia pri bozkavani napriklad alebo pri pozerani sa do oci. Pri inych som nemala chemiu pri bozkavani.

anonym_9ac441
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_9ac441 no ze bola tam chemia pri bozkavani napriklad alebo pri pozerani sa do oci. Pri inych som nemala chemiu pri bozkavani.

@anonym_autor Možno je to spomienkový optimizmus alebo keď to bol prvý a boli ste mladí tak to vzrušenie kopalo inak. Vek je vec.

merkelica
10. sep 2026

@anonym_autor to je jak s tou schrodingerovou kočkou 😃

anonym_015a75
11. sep 2026

@anonym_autor moja najväcsia chemia bola s muzom o 21r.starsim. nebol nadherny. Ale ako sa priblizil isla som do kolien