Pýtali ste sa svojho partnera, či vás bude ľúbiť aj počas staroby?
Ahojte, zaujímalo by ma či ste sa opýtali svojho partnera, manžela a podobne, či vás bude ľúbiť, aj keď budete stará. Áno viem, že by asi nikto neodpovedal, že nie nebude, čiže by sa k tomu asi nikto nepriznal, ale či ste sa to pýtali napríklad z toho dôvodu, aby ste videli reakciu, alebo napríklad preto, aby si ten druhý človek uvedomil, že naozaj raz budete stará, tak či si to vie predstaviť s vami?
Opýtala som sa ho, či má bude mať rád aj starú a zošuverenú a povedal že nie 😃 samozrejme, že my si zo seba utahujeme, toto absolútne nie sú otázky, ktoré by človek mohol myslieť vážne ... 🤦🤷 Aspoň podľa mňa toto normálny dospelý jedinec nerieši ....
@domkakvet a on bude forever young?
fakt neviem, z akého dôvodu by som mala klásť hlúpe otázky
uplná hlúposť dávať si také otázky-ovdovela som v 27rokoch...tak už teraz nič také neriešim...žijeme svoj život tak ako príde...
@domkakvet opýtal sa ho to kňaz pri sobáši a on pred všetkými prisahal ze bude. 🙃
Pripomenula si mi taký mladý pár, v ktorom sa ona na neho nahnevala, že jej na otázku, či by ju ľúbil aj keby bola dážďovka, odpovedal, že nie 🙂
Taketo veci clovek predsa nemoze vediet 🤦🏽♀️
Treba si uzivat kazdu chvilu.
To je to iste, akokeby som sa ho opytala, ci by ma ocikal kebyze som ja strom a on pes.

@domkakvet nepytala, zato som mu oznamila, ze ked sa z neho stane uhundrany stary dedo, bez ohladu na vek, tak si najdem este mladsieho ( uz on je mladsi) 😃