Rada by som si zaflirtovala. Ako zistím, či má priateľku?
Okrem toho teda, že sa to spýtam.
Rada by som mu naznačila záujem, zaflirtovala no ak má priateľku tak nie. Neviem ako to zistiť. Sledujeme sa na soc.sietach a viem, že mal jednu priateľku s ktorou má ešte hore fotky no zase aj so svojou bývalou má hore fotky - nezvykol mazať nič. Spolu už od minulého roka nič nepridal.
A prečo nie priamo otázka, či má priateľku? Tak sa ho spýtaj ci sa niekde chystá na dovolenku s priateľkou, alebo ci ma program cez víkend...pri mužskom pohlaví treba položiť priamu otázku.
Ja keď sa opýtam môjho, kde si? Povie v aute 🙈 pritom viem, že je v aute, veď jazdí na kamione. Musím sa ho opýtať, kde sa na ceste nachádzaš okrem toho ze v aute? 😂😂
Vtedy uda polohu 😁
Ja by som sa ho opytala priamo nic na tom nevidim zle... Ako nie hned ze ahoj, mas frajerku? Ale nejak pocas rozhovoru... Podla mna urcite je to lepsie tak ako hned zacat flirt a potom ta odbije, ze uz niekoho ma a obaja sa budete citit trapne
A načo to riešiš? Si myslíš,ze chlapi majú nejaké zábrany sa stretávať so zenami keď sa im núkajú?
@anita6666 Ja mám zábrany pokial ten chlap má priateľku.
Presne ako ti tu radia. Chlapa sa musíš opýtať priamo, inak on také ti náznaky a podobne nerozozná a nedozvieš sa zase nič 😀 Za to nič nedáš, ak by si do toho spadla, tak by ťa to len ranilo, ak by niekoho naozaj mal.
A keď bude mať 4 na striedačku a povie,že nemá nikoho,bude ti lepšie?
spolocneho kamarata/kamaratku nemate?
No ked sleduje aj ostatne to bude aj taky chlap..aj keby mal zenu stale bude sliedit kade tade..kludne zaflirtuj za to nic nedas..mozno nato caka😊
Nevyskusas nevies😉

a keď sa spýtaš a odpovie, tak budeš overovať, či povedal pravdu? podľa mňa choď do toho, ak má priateľku tak by ťa mal stopnúť a budeš v tom mať jasno. Ak niekoho má a nestopne ťa, tak to už nie je tvoja chyba...