Rada ohľadom vzťahu

natty0987
11. máj 2023

Ahojte nemam sa komu vyrozprávať a strášne by ma zaujímal Váš názor na túto situáciu. S frajerom sme sa pohádali ide o banalnú vec ale v tomto prípade si to nemyslím že to rak bolo. OKEJ začnem S frajerom nie sme spolu tak velmi často a nie vždy sa to dá...Dnes sa mi celý deň skoro neozval tak som mu volalala lebo som sa začala báť či sa mu náhodou niečo nestalo ....po viacerých zmeškanych hovorov mi napísal že spal o 3 pobede podotýkam cely den pol doma a nepracuje ak náhodou by ste si mysleli že si oddýchol. Pokračujem ďalej potom čo mi napísal že spal mi hneď vzápätí napísal že musí odísť z kamošom že vraj dačo potrebujú vybaviť vravím ok .Mali sme sa dohodnite stretko na dnes aj ja som sa pripravila a na poslednú chvíľu mi napísal že mu to nevyhovuje dnes kvoli niečomu že vraj inokedy ..Nahneval ma to velmi ale nechala som to tak a neriešila .. Večer keď už konečne si našiel na mňa čas chcela som nech su zapne video hovor že mi chýba že ho chcem vidieť bola napäta nalada rak aj preto on mi nato že vraj nie že vraj nemá slúchadlá a nevie kde ich ma že ich nebude trz hľadať a že je mu zima že sa mu nechce vstávať s to ma zarazilo .To ma priviedlo k slzám jedine čo som si vypočula bolo že som histerka ktorá plače kvôli blbostiam.Poďla mňa sa zachoval zle .Prosím aký máte názor na túto situáciu Vy??
Ďakujem všetkým tým ktorí dočítali až tu budem vďačná za každý váš názor.

t plače pre hlupos .Poprosim som zachovala

moonlight1210
11. máj 2023

Zaklad vztahu je: ked neriesim, tak neriesim. Ani teraz, ani potom, nevytahujem to uz nikdy. Preto je to pod hlavickou Neriesim.
Treba si dobre rozmysliet, co tam das. Ked to tam raz das, uz to nevytahujes.
“Neriesim” nie je o tom, ze teraz som cool girl, ale potom ti to dodatocne otrepem o hlavu.

Ak nieco riesit chces, ries to hned. Vyjadri minimalne nespokojnost/nesuhlas. Bude jasne, ze toto nepreslo len tak. Nepaci sa ti to a bude to este riesene.
Proste jasna komnunikacia.

To umozni vam obom velmi rychlo zistit, ci vlastne ste pre seba pritazlivi (nie je problem si to vzajomne namyslat, ked robime pozy cool girl/cool boy, ale vnutri v nas to vrie nespokojnostou, ci hnevom).
Preveri to ochotu zamysliet sa nad svojimi cinmi voci druhemu, ked mame hned negativnu spatnu vazbu, ze to druhu stranu hneva.
Ukaze to, co povazujeme za normalne a co nie. A druhej strane umozni zhodnotit, ci teda ma zmysel spolu byt za takych podmienok.

Niekedy to skonci rychlym rozchodom.
Co je ok. Ked to natahujes ako morske gate a struhas pozy, ako “neriesis”, hoci v realite riesis, tak to konci takto.
On si mysli, ze vsetko je ok a ty zrazu rumazgas, ze ta citovo hnusne zranil.

Mozes si za dnesnu situaciu sama. A to len preto, ze tancujes v porcelane, aby si nic nerozbila. Nahodou nepokazila.
Zacni k nemu byt otvorena.
Vadi ti, ze sa neozve? Povedz to.
Pride ti divne to a to? Povedz to.
Nevadi ti to? Nikdy to uz nevytiahni a nepouzi ako vycitku.
Je to jednoduche.
A on bud pochopi, ze su veci, co neakceptujes a prestane to tak robit, alebo ti povie, ze taku zenu nechce. A to je dobre. Lebo aj tak by vam to nevyslo. Akurat by si do toho investovala este rok-dva-tri, a potom revala s pocitom oklamania a vinila jeho. Pricom si oklamala samu seba.

viera
11. máj 2023

Ze si ako stihacka..A ze si mu u prdele podla toho co pises...Urcite by som sa nanho...

mikitilik29
11. máj 2023

@viera 😂 že ona je stíhačka? A vy by ste to brali úplne v pohode keby vám priateľ povedal ze spal celý deň a keď sa vidíte veľmi málo a v deň stretnutia by uprednostnil kamoša.
Tak v takom prípade keď také správanie frajera ok tak bez urážky ste taká istá ignorantka vo vzťahu ako aj on a partnera máte u prdele ako on ju

0silvia0
11. máj 2023

@natty0987 nezalezi mu na tebe tak ako zalezi tebe na nom. Chce klud a pokoj? Tak mu ho daj.

zuzka0605
11. máj 2023

neviem ci ti poviem novinku, ale asi ti uniklo, ze nema o teba zaujem...najdi si ineho, budes stastnejsia.

viera
11. máj 2023

@mikitilik29 🙂S takym by som ANI NEBOLA...Pretoze zo spravania je nad svetlo jasne, ze mu JE U PRDELE...A urcite keby sa mi neozval jeden den by som z toho tragediu nerobila...Dovera a sloboda...

ajusa12
11. máj 2023

Mňa ten odmietnuty videohovor zarazil. Mozno nešlo ani o kamaráta ale kamošku, u ktorej ešte bol a nechcel aby si mu na to prišla. A keby aj nie, tento tu ta neľúbi, ma ta na háku

lilyianka
11. máj 2023

@natty0987 no co napísať, iba jediné. Si mu ukradnutá. Chalan má asi iné záujmy ako teba.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirkava
11. máj 2023

@natty0987 niečo skrýva, jednoducho ho ignoruj. Nechaj ho vytrapit sa a zamyslieť a ak ho to trápiť nebude kašli na neho, prečo by si sa mu mala vtierat.

panelacikova
11. máj 2023

@natty0987 teraz sa mu neozvi ty. akože už vôbec...

danica2711
11. máj 2023

sorry, ale "vzťah" máš len ty, on ťa má na háku. A to je pre teba vlastne dobre, pretože načo ti je nepracujúci ignorant?

chiarisimo
11. máj 2023

@natty0987 neviem, koľko máš rokov... ja som takéto problémy riešila tak v 17-tich. Byť tebou, by som mu to vrátila, dohodla si s ním stretko, zrušila ho, nedvíhala mu mobil a z jeho reakcie uvidíš, či sa ti oplatí s ním byť... ak bude bez emócií, tak je to asi zbytočné ďalej ťahať ....

sense
11. máj 2023

Ma ta u prdele asi tak v skratke

sunshine_007
11. máj 2023

Najdi si partnera, kt sa bude o teba iniciativne zaujimat, a ktoreho nemusis "prosit" o kontakt, telefonat, video hovor.. zasluzis si viac.

toskanka
11. máj 2023

NIKDY by som sa takýmto spôsobom nedoprosovala mužovej pozornosti. Možno si to naozaj prehnala a ho do dopalilo, ale tato jeho reakcia svedci o nedostatku citu voči tebe, možno to nie je zlý človek, ale nie ste na rovnakej vlnovej dĺžke čo sa týka potreby zdieľania intimity. Ak v tomto nie je nastavený ako si ty, ochladnes voči nemu a vzťah ukončis.

natty0987
autor
11. máj 2023

@moonlight1210 Vsetko čo som mala na srdci som mu napísala a v kľude a riešila to s tým nič si nenamýšľam len mi neprišlo v pohode na mňa z ničoho nič vykročiť potom ako sa on zachoval v ten deň ak náhodou zruším nejaké stretnutie tak sa ospravedlnim zo slušnosti ... on to žiaľ nespravil a aj napriek tomu som tu nechala tak že človek chcel len ho vidieť a celý deň mať niekoho na halu tak na jeho mieste drzim hubu a nejdem ešte zvoziť frajerku kvoli tomu že ja nwm správať. Zo mňa skalama nie som lebo som až dosť chapavy clovek viem že keby on bol na mojom mieste pošle ma kade ľahšie ...

thoughtfulweirdo
11. máj 2023

@natty0987 Nie si pre neho dôležitá, neľúbi ťa. Ak neveríš, skús ešte jeden experiment - neozvi sa mu. Ak ti náhodou napíše, neodpisuj. A uvidíš, ako dlho potrvá, kým mu začneš chýbať.

moonlight1210
11. máj 2023

@natty0987 "viem že keby on bol na mojom mieste pošle ma kade ľahšie ..."
Toto si mala urobit ty.

mimikarol
11. máj 2023

Tvoj frajer ma pravdu

natty0987
autor
11. máj 2023

@mimikarol
Ano keby že ty niekomu voláš nwm koľkokrát a venuje niekomu inemu.....Ale aj tak to prekusneš lebo nechceš byť histerická ..a chceš ho len vidieť a on na teba vyletí jak sup tak nwm či by si bol toho istého názoru.....ja som mala byť ta nahnevaná a nie on ktora sa zachovala jak blbec a ešte mi nadáva

domkakvet
11. máj 2023

@natty0987 tiez si myslim, ze o teba nema zaujem, hlavne z toho dovodu, ze uprednostnil kamosa.