Riešenie dilemy - milenec verzus partner
Toto bude chulostiva tema ale verím, že budeme ku sebe slušní. Mám partnera a mám krátku dobu milenca. Partner je takmer dokonalý muž, vo všetkom až na sex. Sexuálne spolu nežijeme, on nemá žiadne libido. Na tomto sa nič nezmení, nemusíme preto stracat čas riešením tejto veci-iné to už nebude. S milencom je veľká vášeň ale zaujíma sa o mna aj ako o ženu celkovo. Myslím, že ma dokonca miluje, aj keď to trvá len krátko. Mám dni, kedy ma to veľmi baví, cítim sa že môj život ma farby a potom príde úpadok, kedy som uplne naviazaná na partnera a najradšej by som sa vrátila v čase, a celé toto nezačala. Lenže to tak jednoduché nie je, keďže to je clovek a nie vec. Partner si toto nezaslúži ale zároveň sa o tuto oblasť života vôbec nezaujíma, ani o mna čo potrebujem v tomto ja. Stále premýšľam, čo je teda správne, partnera opustiť nehodlám, vyznie to možno ako paradox ale nakoniec vždy aj tak vidím, že on je ten naj v porovnani s ostatnými. Či sa mám teda navždy vzdať sexu? Alebo žiť takto? Bojim sa aj chvíle, kedy milenec príde na mna s tým, že chce nieco viac. Mám ho rada, je to dobrý muž ale viac od toho nechcem. A zároveň nechcem o neho prísť, ak mu poviem že sa nič nezmení a nebudeme v žiadnom kontakte. Ani neviem ako by som to stopla ak by som definitívne nadobudla ten pocit, že to musí skončiť.
Partner ked nemá zaujem riešiť jeho nezáujem o sex, tak mu zrejme na tebe az tak nezáleží.
A hádam nebude taký hlúpy, ze ked on sex nemusí, tak z lásky k nemu ho nepotrebuješ ani ty. Mu to isto docvakne,ze si spokojna, sex uz nepytas, tak trtas inde.
@anonym_autor grcam z teba🤮🤮🤮
Autorka nenapisala si koĺko mate s partnerom rokov. Lebo, je veĺky rozdiel žiť bez intimity po 55 alebo 25. Ak ste mladí ĺudia, určite neostavaj vo vzťahu bez intimity. Nech si vravi kto chce, čo chce, proste zdravy sexualny život patri do partnerskeho vzťahu, práve tym sa odlišuje od ostatnych vzťahov.
Keď sa pozrieš na svoj život do budúcnosti, o 10, 20 rokov... ako to bude vyzerať? Budeš mať stále milenca a aj partnera?
Autorka nenapisala si koĺko mate s partnerom rokov. Lebo, je veĺky rozdiel žiť bez intimity po 55 alebo 25. Ak ste mladí ĺudia, určite neostavaj vo vzťahu bez intimity. Nech si vravi kto chce, čo chce, proste zdravy sexualny život patri do partnerskeho vzťahu, práve tym sa odlišuje od ostatnych vzťahov.
@anna777115 písala, že deti nemajú a ak by chceli, sex by musel byť nútený..tak predpokladám, že majú do 30 rokov
@anna777115 písala, že deti nemajú a ak by chceli, sex by musel byť nútený..tak predpokladám, že majú do 30 rokov
@earlgrey Ťažko povedať, ale nie sú konpatibilní. Určite nech si on hladá rovnako asexualnu partnerku, lebo toto nemá perspektivu, ani pre jedného. Darmo ona ho opisuje, ako ideálneho muža, keď musi mať popri ňom milenca tak je to ďaleko od idealu. Mna ale zarazila autorka, prečo hneď milenca, veď intimne potreby si moze ako žena riešit aj sama bez podvadzania. Celé je to zle nadstavené a nemá to budúcnost, lebo ona, ako žena bude vždy tužit po mužskej pozornosti a o to viac, keď ju nedostáva od dvojho partnera.
Vzťah bez sexu nemôže fungovať … vieš ako fungujem oxytocín ? Proste sa to nedá … ja som tak dlho žila a láska opadne lebo sa na nej nepracuje … myslím že ten prvý vzťah nemá budúcnosť
Toto je dobry muz.?😁Je to egoista, sebec ktorému sú tvoje potreby, pocity ukradnute.A neverim, ze len v sexualnej oblasti.Milujuci muz moze mat problem, ale chce vidiet svoju partnerku stastnu a preto by svoj problem riesil.Nie tento tvoj muz ta nemiluje, ma ta na haku, problemy zametá pod koberec a len ta vyuziva z nejakeho dovodu.
A ty tiez tvojho partnera nemilujes lebo by si ho poza chrbat chrapunsky nepodvadzala.Vela to o tvojom charaktere vypoveda.Noze sa mu priznaj a vase sexuálne problemy a vztah bude hned vyriešený.Ale neboj sa, raz pravda vyjde najavo
Keď sa pozrieš na svoj život do budúcnosti, o 10, 20 rokov... ako to bude vyzerať? Budeš mať stále milenca a aj partnera?
@unicornlady no ak je sikulka,tak bude mať aj, aj
😃🤮🤢
Toto je dobry muz.?😁Je to egoista, sebec ktorému sú tvoje potreby, pocity ukradnute.A neverim, ze len v sexualnej oblasti.Milujuci muz moze mat problem, ale chce vidiet svoju partnerku stastnu a preto by svoj problem riesil.Nie tento tvoj muz ta nemiluje, ma ta na haku, problemy zametá pod koberec a len ta vyuziva z nejakeho dovodu.
A ty tiez tvojho partnera nemilujes lebo by si ho poza chrbat chrapunsky nepodvadzala.Vela to o tvojom charaktere vypoveda.Noze sa mu priznaj a vase sexuálne problemy a vztah bude hned vyriešený.Ale neboj sa, raz pravda vyjde najavo
@anonym_1c8a9f l3nz3 ked ma prachy, byt, auto, a nastandardne zaraba tak je predsa dokonaly. A ked sa vie, umyt, namastit a navonavkovat🤣🤣sportuje a je nahodeny v saku s kabelkou tak pre niektore zeny je toto perfektny muz. K tomu trosku krasy... A niekedy ani nemusi byt. Hlavne ze su love🤣 ved mame kopec mladych zien ktoee sa zamilovali do starych paprdov....koli peniazom. Aj ked oni tvrdia ze nie koli peniazom.
povedz to partnerovi, mozno sa nastartuje, ale o nevere by mal vediet, aby sa rozhodol ci to bude akceptovat
Spoznala som takého muža, vážne si super vo všetkom, dokonca relatívne mladý človek do 40tky, ale jemu sa nie a nie postaviť. A čo mám z takého partnera, keď ja chcem aj sex? Hľadať inde by som nechcela, pretože nie som človek, ktorý s jedným je a s druhým sexuje. Ja som mu priamo, úprimne povedala, že je síce úžasný ako človek, ale keď mu to tam dole nefunguje, tak to nebude fungovať ani medzi nami. A vážne sme skúšali všetko možné a nie a nie aby sa mu postavil, už som si myslela, že je to mnou a potom sa priznal, že on s tým má dlhodobý problém. Poslala som ho k urológovi, vraj hormóny ok, všetko ok, tak ja nechápem. Samozrejme bol zdrvený, sklamaný, cítil sa trápne, ale ja som mladá a sexuchtivá a nebudem strácať čas s mužom, ktorému vták nefunguje, to nech si nájde nejakú asexuálnu ženu, alebo ženu, ktorej stačia dotyky, ručna práca a oral. To mne jednoducho nestačí. A nehanbím sa za to a ani ma nemrzí, že som mu to takto rázne povedala. Ukončila som to po 3 mesiacoch trápenia a našla si muža, ktorému to funguje perfektne.
@earlgrey tiez som randila s jednym, co mu nic nefungovalo. Inak mily, interligenty. Vysvitlo, ze je autista, nema ziadne sexualne pudy. Inak takych je na tinderi kazdy druhy.
Dôvod prečo s nechceš s mužom rozviesť ved predsa milenec nema deti alebo nebodaj ma tak by ste si založili novu peknu rodinku. A muž by si našiel časom tiež nejaku ženu. Prečo sa nechceš rozviesť prečo ho klameš a podvadzaš typujem ma peniaze, dobre situovaný je k tebe dobrý a dotuje ťa a vieš že po rozvode by si zrejme nemala nič a išla by si z holým zádkom alebo prečo ináč sa mi nezda.Načo chceš byť s oboma či pri milencovi nemáš žiadnu alebo takmer žiadnu istotu. A po rozvode by si sa neskôr chcela vratiť a už by si mala dvere zavrete.Ako môžeš milovať svojho muža spať s druhým je to nevera.Po tom všetko sa mužovi pozrieť do oči ved by mi hanba facku dala.Podľa mna s manželom chceš ostatť len s ekonomických dôvodov nič inč ine si o tom nemyslim.A namiesto toho aby si bola úprimna tak klameš nie len dobreho manžela podľa tvojich slov ale aj samu seba.TY vieš dobre čo máš robiť len ekonomicka situácia mať sa dobre ako v bavlnke a mať sex s druhým su dve odlišne veci. Milenec ma asi tiež miluje no jasne ten si chce užiť.Ja mám kolegu tiež situácia bola ako u vás našla si jeho žena milenca rozviedla sa s mojim kolegom a ked otehotnela s milencom a kopol ju do zádku prišla s prosikom za bývalim mužom mojim kolegom že ju milenec nechal a ona nema toľko penazi času vychovavať dcérku samu už je takmer dospela ale prijal ju nazad s prveho manželstva maju 4 spoločne deti a teraz ejj pomaha vychovať dieťa jej milenca. Situácia sa vyvinula tak že milenec ju osral a chcela sa vratiť k mužovi s ktoým podľa jej slov nič nemala žiaden sex z dôvodu vyššieho veku .Aj to sa môže stať a v dnešnej dobe slobodna matka nič moc.
@earlgrey tiez som randila s jednym, co mu nic nefungovalo. Inak mily, interligenty. Vysvitlo, ze je autista, nema ziadne sexualne pudy. Inak takych je na tinderi kazdy druhy.
@anonym_92de58 No veď ja si tiež myslím, že muži, ktorým sex nechýba alebo im to nefunguje musia mať nejaký psychický problém. Je to normálna potreba človeka, ako potreba jesť, piť...a aj tomu, čo som sa s ním stretávala som nakoniec povedala, že je to určite psychického pôvodu, lebo ked u urológa všetko ok a aj hormóny...a keď som sa pýtala ako to riešil v predošl vzťahu a či to išlo..tak priznal problémy, ale že jeho bývala mu skoro hodinu robila oral pokiaľ sa mu postavil...No ďakujem pekne...aby som ja žužlala hodinu mäkkú dážďovku...tak to určite nie...
@anonym_92de58 No veď ja si tiež myslím, že muži, ktorým sex nechýba alebo im to nefunguje musia mať nejaký psychický problém. Je to normálna potreba človeka, ako potreba jesť, piť...a aj tomu, čo som sa s ním stretávala som nakoniec povedala, že je to určite psychického pôvodu, lebo ked u urológa všetko ok a aj hormóny...a keď som sa pýtala ako to riešil v predošl vzťahu a či to išlo..tak priznal problémy, ale že jeho bývala mu skoro hodinu robila oral pokiaľ sa mu postavil...No ďakujem pekne...aby som ja žužlala hodinu mäkkú dážďovku...tak to určite nie...
@earlgrey toto presneee 🤣🤣🤣 len tomu mojmu ani zpredu, ani zozadu, ani dazdovku cmulat, ani po riti dat, tak som to vzdala. Potom som pochopila, ze chudak autista si o mne musel mysliet, ze som uplna uchylacka, pritom som len chcela, aby ma normalne pomiloval 🤣
je to narocne jednemu nestaci 2-3 x tyzdenne a cumi po inych na internete, dalsi nechce vobec, toto co ma autorka je skor vynimka, ten zivot je hrozne komplikovany
@earlgrey toto presneee 🤣🤣🤣 len tomu mojmu ani zpredu, ani zozadu, ani dazdovku cmulat, ani po riti dat, tak som to vzdala. Potom som pochopila, ze chudak autista si o mne musel mysliet, ze som uplna uchylacka, pritom som len chcela, aby ma normalne pomiloval 🤣
@anonym_92de58 Poznám to. Ale je to trápenie. Ok, dajme tomu, že oni za to nemôžu ale taktiež nemôžu od ženy očakávať, že s nimi bude len kvôli im pekným očiam a úžasnej povahy.
@anonym_92de58 Poznám to. Ale je to trápenie. Ok, dajme tomu, že oni za to nemôžu ale taktiež nemôžu od ženy očakávať, že s nimi bude len kvôli im pekným očiam a úžasnej povahy.
@earlgrey presne. Ja uz len vibrator. Naco kvoli parku chovat cele prasa...💃 🍹
@anonym_autorako sa mozes pozriet do oci partnerovi ? Mna by hanba fackovala,takeho dobraka podvadzat ,,chudak partner,urcite o nicom netusi,, Sex nie je zivotna nutnost,Ak stratis milenca, budes hladat ineho? A si si ista, ci milenec nema dalsie ? Myslis ze sexuje len s tebou?,A co ak si koledujes (co ti NEPRAJEM )nejaku pohlavnu chorobu ?zamysli sa nad sebou..Ta sa moze ukazat az po rokoch
Dôvod prečo s nechceš s mužom rozviesť ved predsa milenec nema deti alebo nebodaj ma tak by ste si založili novu peknu rodinku. A muž by si našiel časom tiež nejaku ženu. Prečo sa nechceš rozviesť prečo ho klameš a podvadzaš typujem ma peniaze, dobre situovaný je k tebe dobrý a dotuje ťa a vieš že po rozvode by si zrejme nemala nič a išla by si z holým zádkom alebo prečo ináč sa mi nezda.Načo chceš byť s oboma či pri milencovi nemáš žiadnu alebo takmer žiadnu istotu. A po rozvode by si sa neskôr chcela vratiť a už by si mala dvere zavrete.Ako môžeš milovať svojho muža spať s druhým je to nevera.Po tom všetko sa mužovi pozrieť do oči ved by mi hanba facku dala.Podľa mna s manželom chceš ostatť len s ekonomických dôvodov nič inč ine si o tom nemyslim.A namiesto toho aby si bola úprimna tak klameš nie len dobreho manžela podľa tvojich slov ale aj samu seba.TY vieš dobre čo máš robiť len ekonomicka situácia mať sa dobre ako v bavlnke a mať sex s druhým su dve odlišne veci. Milenec ma asi tiež miluje no jasne ten si chce užiť.Ja mám kolegu tiež situácia bola ako u vás našla si jeho žena milenca rozviedla sa s mojim kolegom a ked otehotnela s milencom a kopol ju do zádku prišla s prosikom za bývalim mužom mojim kolegom že ju milenec nechal a ona nema toľko penazi času vychovavať dcérku samu už je takmer dospela ale prijal ju nazad s prveho manželstva maju 4 spoločne deti a teraz ejj pomaha vychovať dieťa jej milenca. Situácia sa vyvinula tak že milenec ju osral a chcela sa vratiť k mužovi s ktoým podľa jej slov nič nemala žiaden sex z dôvodu vyššieho veku .Aj to sa môže stať a v dnešnej dobe slobodna matka nič moc.
@alickapusinka Viees co ,otoc to Takto,Keby Ty akoze zo zdravotnych dovodov neschopna sexu a partner az velmi ,a by ta podvadzal,ako by si sa postavila s nim zdielat spolocnu domacnost,?,A to este nepises ci mate deti ? A ak mate aj dieta, deti, raz to najavo vyjde,co povies detom?,Aj keby manzel bol priputany dozivotne na lozku , ani tak by som si nehladala milenca,,je to podle dobreho chlapa mas a nevazis si ,to co mas,
@alickapusinka Viees co ,otoc to Takto,Keby Ty akoze zo zdravotnych dovodov neschopna sexu a partner az velmi ,a by ta podvadzal,ako by si sa postavila s nim zdielat spolocnu domacnost,?,A to este nepises ci mate deti ? A ak mate aj dieta, deti, raz to najavo vyjde,co povies detom?,Aj keby manzel bol priputany dozivotne na lozku , ani tak by som si nehladala milenca,,je to podle dobreho chlapa mas a nevazis si ,to co mas,
@vorkola le to nie je moja tema ja mám dcéru na cintoríne a muža takže nikoho nepodvadzam nema milenca téma nie je moja nie som zakladateľkou témy.
@anonym_autor no z nejakého dôvodu sa klameš, ze tvoj partner doma je dokonalý. Ďalej si napísala ze je sebec a ignorantsky lebo ho nezaujímajú tvoje sex.potreby ,takže si to dosť odporuje. Keď si s týmto mužom urobíš deti, tak ako budeš riešiť svoje sexuálne potreby potom? Pri malých detoch nebudeš mať čas na nejaké úlety. A ak si viac sexuálne ladená ako partner tak ver ze ta frustrácia z mizerneho sexu sa dostaví v najmenej vhodnom čase. Bud sa tvoj partner nechce učiť pri tebe lebo sa hanbi, boji ,nevzrusujes ho sexualne, nevie co chce (vravíš ze je neskuseny) alebo je za jeho nechuťou niečo iné
@anonym_autor neboj, to sa vyrieši v momente keď otehotnies s milencom
@anonym_autor pozri, je to jednoduché... zostaň so svojím partnerom a užívaj si milenca tak dlho ako len bude on ochotný túto úlohu prijať. Keď začne vymýšľať, môžete sa s milencom rozísť a lúsknutím prsta si nájdeš iného - ideálne takého, čo má tiež záväzky a nebude ťa chcieť mať len pre seba... Ja už mám síce všetky termíny vybookované na mesiace dopredu, ale aj tu na koníku by sa určite našlo kopec záujemcov...
A v čom je ten tvoj manžel taký úžasný? Mozno si tou svojou "uzasnosťou" kompenzuje to, ze nemôže a nefunguje aj po inej stránke......aby si ho neopustila.
On si vybral dobrovoľne zivot bez sexu, ty nie.
Ak si sexuálne naladená, nevydržís to....a úprimne, preco by si aj mala? Lebo manžel nechce?
Ja by som sa rozišla. A nasla si skvelého chlapa, ktoremu to aj chutí. Žena sa potrebuje cítiť aj ako žena, nie domáci doplnok.

Partnera opustiť nechces, žiť bez sexu tiež nie..tam uzivaj milenca, sexuj..kým vládzes a toho milujúceho partnera sa drz,keďže je skvelý.
Načo ti je partner ktorý nemá zaujem o sex, kt tebe chyba a mas ho rada.
To ho budeš dookola podvádzať??