Riešenie dilemy - milenec verzus partner
Toto bude chulostiva tema ale verím, že budeme ku sebe slušní. Mám partnera a mám krátku dobu milenca. Partner je takmer dokonalý muž, vo všetkom až na sex. Sexuálne spolu nežijeme, on nemá žiadne libido. Na tomto sa nič nezmení, nemusíme preto stracat čas riešením tejto veci-iné to už nebude. S milencom je veľká vášeň ale zaujíma sa o mna aj ako o ženu celkovo. Myslím, že ma dokonca miluje, aj keď to trvá len krátko. Mám dni, kedy ma to veľmi baví, cítim sa že môj život ma farby a potom príde úpadok, kedy som uplne naviazaná na partnera a najradšej by som sa vrátila v čase, a celé toto nezačala. Lenže to tak jednoduché nie je, keďže to je clovek a nie vec. Partner si toto nezaslúži ale zároveň sa o tuto oblasť života vôbec nezaujíma, ani o mna čo potrebujem v tomto ja. Stále premýšľam, čo je teda správne, partnera opustiť nehodlám, vyznie to možno ako paradox ale nakoniec vždy aj tak vidím, že on je ten naj v porovnani s ostatnými. Či sa mám teda navždy vzdať sexu? Alebo žiť takto? Bojim sa aj chvíle, kedy milenec príde na mna s tým, že chce nieco viac. Mám ho rada, je to dobrý muž ale viac od toho nechcem. A zároveň nechcem o neho prísť, ak mu poviem že sa nič nezmení a nebudeme v žiadnom kontakte. Ani neviem ako by som to stopla ak by som definitívne nadobudla ten pocit, že to musí skončiť.
@anonym_537e60 Som v podobnej situácii.. manžel má tiež testosterón nízky, chuť na sex žiadna max.raz za mesiac a mne samozrejme chýba intimita.Spominala som si ,že urológ mu pichal testosterón...Videla si zmenu hneď alebo koľko to trvalo kým nejaké výsledky bolo vidno.
@anonym_bcbccb nie urolog, ale na endokrinologii mu to pichaju, a od prvej injekcie za cca 2 tyzdne sa to zacalo prebudzat. Chodi pravidelne na krv takze vieme, ze to stale nie je v nejakej priemernej hladine, stale je to nizke ale uz v norme a uprimne neviem si predstavit, ze by to malo byt viac, lebo chut na sex je velka a hlavne by som povedala, ze ten darmo muzsky hormon nie je len o chuti na sex. Tak ako my zeny ked mame vykyv hormonu napr pri menzese, tak i moj muz ked ho uz ma ako ma mat, je kludnejsi, viac energie ma, citi sa sebavedomejsie, stastny.
Ak chlap nema libido, tak by to mal riešit. Vo väčšine pripadov je to nizky testosterov, problemy so srdcom atd.
U mna keby mam priatela, tak aj keby si ma davat viagru tak ma musi pomilovat. Inak sme len spolubyvajuci. Je to sebecke ak nie. Je podla mna prirodzene že partner urobi pre partnera všetko preto aby bol spokojny.
Ak to nerieši tak ho kopnem do zadku. Idem za inym. Bez sexu to nieje vztah. Ja asexualna nie som.
Ale to čo robiš ty. Ako prepač, ale klamat svojmu "dokonalemu" partnerovi. Svedomie nemaš? Ty sa tak duchovne dokaličiš, všetko sa ti to vráti.
Však si normalne pana dokonaleho posad a pobav sa o tom. AK máte otvorený vztah tak to je ine. Ale ty mu každy jeden den klameš. To je v poriadku?
@anonym_autor ja som s mojim partnerom hovorila, ako si predstavujem sex, navigovala som ho, čítal rôzne články, pozeral videá. Nejde to, nevie to, trpim. 🤷♀️ milenca odmietam, na to sa nijak necítim. Ale divoký sex mi chyba.

@anonym_537e60 Som v podobnej situácii.. manžel má tiež testosterón nízky, chuť na sex žiadna max.raz za mesiac a mne samozrejme chýba intimita.Spominala som si ,že urológ mu pichal testosterón...Videla si zmenu hneď alebo koľko to trvalo kým nejaké výsledky bolo vidno.
@anonym_bcbccb život je jedna veľká záhada, ako by sa tu s nami niekto hral...čo ja by som dal za nízky testosterón, pre mňa by to možno znamenalo vzdať sa cvičenia ale to kvôli tomu aby som nemal chuť na sex nespravím