icon

Riešenie nedostatku sexuálnej túžby vo vzťahu

5. okt 2025

Nemám absolútne chuť na sex. S mužom sme už 5 dni nemali sex a mne to ani nechýba. V posteli sa mi venuje malo žiadne bozky nič venujem sa mu poväčšine iba ja. Čo robiť, keď není chuť ? Máme aj veľké finančné problémy asi aj to na mňa veľmi pôsobí, že som z toho v strese.

domkakvet
5. okt 2025

@anonym_autor urcite na to posobi aj stres, porozpravaj sa s tvojim muzom, povec mu o tom co by sa ti pacilo a skuste aj vyriesit financnu situaciu.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_7d2a4e
5. okt 2025

@anonym_autor zase nemať sex 5 dní nie je žiadna tragédia. Keby som malo po celom ťažkom dni a premýšľaní nad ťažkou finančnou situáciou ešte obsluhovať pána manžela v posteli, tak to by som sa na to radšej vykašľala. Veď mu povedz, že nech dnes obslúži on teba, ty si to predstavuješ tak a tak, ..., nech sa ti kus povenuje. A ešte mu povedz, že odo dnes sú nové pravidlá v spálni a to také, že aj sa bude snažiť, nie len ako to jemu vyhovuje.

sszuzu8
5. okt 2025

5 dní nie je čas na paniku

anonym_1979fd
5. okt 2025

Sorry kebyže máme finančné problémy a 5 dní absentuje sex tak prvotne riešim finančné problémy

euka210
5. okt 2025

@anonym_autor 5d je nic a jasne ze ked su problemy, tak hlava riesi ine. Muzi maju "gombik" na prepnutie, zeny nie.

anonym_7a0125
6. okt 2025

@anonym_autor ja nemám sex už vyše mesiaca ..za 5 dní bez sexu to asi nebude až tak hrozne s tými financiami :D

greywolf
6. okt 2025

@anonym_autor keby mal 100 000 na ucte chut by hned bola vsak 😋😀

karolinakr
7. okt 2025

ked sa ti nevenuje, prečo samu seba bičuješ, že nemaš chut na sex. tvoje telo odmieta to, čo ti neni príjemné a počuvaj ho a neriaď sa radami, že sa maš viac snažiť...
proste spytaj sa, prečo sa ti nevenuje, taky sex ťa nebaví a nebude až do odvolania.bodka

anonym_d5647b
9. nov 2025

Zase hlupa tema ze 5 dni. Su muzi a zeny co nemaju sex dlhe mesiace aj rok dva tri.