Riešenie problému so sexom v manželstve?
Výlev.
Mám manžela, už sme spolu dlho. Také klasické manželstvo, povinnosti, práca, voľný čas večer trávime spolu. Muž nebol nikdy veľmi na sex, nikdy odo mňa žiadne praktiky nechcel, jemu stačí milovanie asi raz do mesiaca. Inak je vo všetkom úžasný, nemenila by som ho za nič na svete. A tu prichádzam na kameň úrazu. Ja milujem sex. Všetko ololo toho, experimenty, flirtovanie, dlhé predohry, divoké hry a vášnivé bozky. Môj muz toto všetko neznáša. Vie, co chcem ja a aj to, aká som. Navrhla som otvorené manželstvo a nechce o tom ani počuť, ale nechce ani sexovat viac, aspon teda nie so mnou. Placame sa v tom uz celé roky a mne sa zacalo diať to, ze ak náhodou mame obcas sex, strašne sa stiahnem vnútri. Je to velmi bolestivé a nepríjemné, on o tom vie. Ono to odznie, ak príde k styku fyzicky, tak sa vtedy uvoľním. Trvá to niekoľko rokov. Vela som plakala doma, nadavala mu, vyhrazala sa rozchodom. Nic nepomáha, sex raz za cas, ak sa samozrejme nehadame kvôli sexu, tak ho máme aj raz do týždňa. Ale to je pre mna strašne málo. On vie, že ja chcem tak obden, tvrdí ze som nymfomanka, no chápete? Sexi oblecenie pomaha, ale ja sa odmietam stále fintit, nebavi ma stáť pri hrncoch a večer sa hrať na štetku, aby ma chcel. Posledne sme mali veľkú hádku o našom vztahu a mojej nespokojnosti z neho.
Tak som si teraz našla milenca. Zaujímavé je ze s nim bolesti pošvy som nemala. Ale odvtedy nespim, nejem, citim sa hrozne…Rozviesť sa nechcem urcite, muza velmi milujem ako cloveka, ale ako muz ma velmi vela krát sklamal. Neviem, co mam robit..
@minenkak hej, mne tiez pride divne, ze nema cas cez tyzden, ale víkendy chce tráviť so mnou. Ale to zas nemozem ja. Nehovorím, ze budem s tymto chlapcom na furt, este je to čerstvé, nechce sa mi tlačiť u neho na pílu. Obaja sme vyťažení, okrem toho sme tyzden obaja ležali doma s chrípkou, preto tie dva tyzdne. A stretli sme sa par dni dozadu, ale sex nebol, lebo on nebýva sam a nemame súkromie. Som ale rada, ze sa tu prítomný dobre bavia, aspon niekomu som spríjemnila den 🙂
@autorka na pilu (retazovu)sa neoplati tlacit.Pri velkom tlaku,môze dôjst k zastaveniu retaze,co ma za nasledok, poskodenie spojky.Pri kotucovych pilach,zacnu presmykovat klinove remene,co môze spôsobit,vznik neprijemneho,gumoveho zapachu.
Urcite netlac na pilu,ani doma.Chapem,ze z cudzieho krv netecie,ale fakt, netlac na pilu,ani doma,ani u neho😂🙈.
Prosím ťa na tomto to sa už treba len baviť,veď to je jedna komédia čo ty píšeš,viem pre teba je to tragédia ale, rozviesť sa nechceš milenca máš takého ako ,úplne nič
Autorka prečo ty vlasne žiješ v tomto manželstve?
Keď úplne odhliadnem od toho, aký názor mám na neveru, keďže manželovi to nevadí a je očividne aj rad, že mu odpadá táto povinnosť… prečo si nenájdeš aspoň poriadneho chlapa, a nie milenca, čo ani milenec nie je. Veď človek keď chce, zvládne rýchlovku aj v aute po obchode cez týždeň. Keď už ostavas s takým manželom, tak aspoň toho milenca výmen za lepší kus.
A naco si sa s tym milencom stretala, ked nemalo dojst k sexu 😁. Vase manzelstvo je v koncoch, ty podla mna nedokazes mat vztah len o sexe. Mozno aj ten mlady niekoho ma. Fakt chces takto zit, ze jednemu nestojis ani za myslienku a druhemu si matrac? Zamilujes sa do toho milenca a len sa budes trapit. Je ti to treba?
Prepáč ale čo ti už na to napísať. Máme ti aj my nakladať?
Síce píšeš, že milenec je mladší. Ale zjavne si si podvedome našla ďalšieho, čo ti nestíha
@dadis moze to tak byt. Vravim, ze sa poznáme tri tyzdne, proste sa to rychlo vsetko zomlelo. Nechapem preco by som sa mala rozvádzať a začínať odznovu. Necitim k mužovi hnev, praveze on nevie zit inak. Je uz raz taky a nezmením ho.
@tundra Uz si fakt trápna, chod si trollit do inej temy. Alebo sa chod učiť, zajtra je uz škola.
Koncim tuto diskusiu, vsetkym ostatným dakujem za konštruktívnu kritiku a názory.
Veľmi ťažká situácia, nenormálne 1x mesačne bezdovodne sa obmedzovať v sexe ...nerozumiem.
Nymfomanka nebudeš, pri tomto.
Čo sa týka problému so stiahnutím to bude asi psychického pôvodu, skús sa opýtať sexuológa.
Prepac, je to tvoja vec, nerozvadzaj sa, ale rataj s tym, ze mozes byt kedykolvek a kymkolvek nazyva stetkou. Tak to chodi, bohuzial
Tu pekne vidno aj na autorke ,že sa boji pustiť svoju sexualitu na voľno, len kôli rečiam a ženy sú zbytočne tlačené roky rokúce do toho ,aby sa hanbili ,že majú jednorazový sex a len pre radosť a sex bez lásky žena nemôže mať

@demodun jasne,Jungfraujoch😎Vlakom,az na vrchol😂😂😂