Riešenie túžby po intimite so spoločným kamarátom
Prosím vás, predtým ako ma odsúdite ma skúste pochopiť. Som v dlhoročnom vzťahu Ale keď sa stretneme po nejakej dobe so spoločným kamarátom tak na iné nemyslim lem na neho.. nieje to túžba po vzťahu ale po tej intimite. Viem že on to cíti rovnako, aspoň v ten moment.. už či aj on premýšľa o mne takto ako ja neviem.. čo mám robiť aby som si to vybila z hlavy? vždy keď sa po dlhšej dobe stretneme je to to iste…
@anonym_autor tak sa s ním vyspi. Budeš mať pokoj v duši a mier v hlave.
Ahoj - v dobrom - ten pocit nemáš v hlave, ale medzi nohami, a odtiaľ to teba aj vybiť. Nie radami ani názormi, ale musí to spraviť niekto, po kom túžiš 😉🤫. Navrhni mu to, budete obaja spokojnejší a možno to prospeje aj rodine u teba.w
@anonym_autor otázka je či ti záleží na tvojom partnerovi. Ak áno, prestaneš sa s tým kamarátom stretávať- načo sa dobrovoľne vystavovať pokušeniu? Ale ak tvoj partner nie je "ten pravý" tak sa s ním rozíď a rozdajte si to s kamošom ako také králiky 😃
@anonym_autor načo sa sním stretávaš keď máš muža?
@anonym_autor ja to chápem. Môže ta niekto fyzicky priťahovať a je tam ta chémia, tiež som to zažila. Jeden kolega (našťastie pracuje v inom meste) je fakt extrémne príťažlivý a viem že aj ja fyzicky priťahujem jeho. Ja mám partnera, on ma partnerku. Ale raz na meetingu som sa pristihla že ho vyzliekam očami a predstavovala som si aké by to bolo… takéto pokušenia existujú a jednoducho treba odolať. Ver mi že uspokojenie zo sexu by ti prinieslo ale výčitky a psychickú nepohodu, zničilo vzťah
Ja sa snažím nahovoriť samu seba že ho ma malého a že sex by za nič nestal 🤣 oklamať hlavu a zastaviť predstavivosť

A miluješ svojho partnera? Lebo väčšinou je to tak, že niečo vo vzťahu nie je podľa tvojich predstáv a chýba ti iné naplnenie. Ak si však úplne šťastná, tak tamto jednoducho radšej vymaž z hlavy.