icon

Rodičia s dvoma a viac deťmi - ako a kde si nachádzate čas na intímnosti?

4. jan 2026

Odkedy sa nám narodilo druhé dieťa, s touto otázkou dosť bojujeme. Privítali by sme trochu inšpirácie alebo reálnych skúseností. Vďaka.

sofiasuf
9. jan 2026
@anonym_df2e8d

@anonym_17fdb4 traumu máš z toho, že si ich špehovala. Zase keď deti vedia, že sa otec s mamou ľúbia asi nejdú do spálne lúštiť krížovky. Koľkokrát nás už skoro dospelá dcéra pristihla, v noci. Otočila sa a išla naspäť do izby. To teraz akože ani cez deň, ani v noci, lebo čo keď medzitým otvorí dieťa oči a pozerá. Tiež som videla rodičov, tiež som vedela, čo robia. A nemám z toho traumu.

@anonym_df2e8d zasnem 🙈

sofiasuf
9. jan 2026
@zuzanka.zuzu

@anonym_964b39 ambulancii myslíš pediatra? a aj ste ich niekde nahlásili? čo sa s tým robilo? ja som úplne hotová, ja že to sa deje len v b-čkových amerických krimiseriáloch 🙈

@zuzanka.zuzu ja som o niecom takom este ani nepocula, zasnem, aki ludia sa pohybuju medzi nami a coho su schopni kvoli svojim prizemnym neovladatelnym pudom 🤢🤮

salije
9. jan 2026
@petra92

Magnézium na spanie 🤣🤣🤣Jebe dobre 🤦‍♀️Skôr by z toho boli jak naspídované veveričky 🤣To si dávam keď uz okolo obeda zaspávam a mám nervy v p..i 😅

@petra92 magnezia je niekolko druhov, na utlmenie, na povzbudenie atd... bezne uzivam vecer pred spanim. Moje decka tiez uzivaju magnezium, je fajn si o tom precitat

vanes1233jurasovs
9. jan 2026

Bože to fakt ju idete ukameňovať za normálnu otázku? Predstavte si, že niektoré deti sú kojene, male a nespia dobre!!! Jasne, že niektoré si nájdete čas ľahšie keď ich dáte preč alebo spia v noci ako zabite!!!! Moje dieťa sa v noci budí asi 10x a to aj hneď po uspati a cez deň musím spať pri nej, aby vôbec spala. Takže áno, niekomu sa ten čas hľadá ťažšie a nie je to výhovorka :D plus niektoré ženy aj dojčia, takže decko nemôžu len tak dat k starým rodičom. Zas ste sa tu zišli inteligentky čo si rady kopnú do druhej ženy za legitímnu otázku …

anonym_253882
9. jan 2026
@petra92

Magnézium na spanie 🤣🤣🤣Jebe dobre 🤦‍♀️Skôr by z toho boli jak naspídované veveričky 🤣To si dávam keď uz okolo obeda zaspávam a mám nervy v p..i 😅

@petra92 magnezium ma viacero foriem. Ja užívam rano malat ten je s kyselinou jablcnou a dodáva energiu. Vecer užívam vo forme bisglycinatu a ten zase ukľudňuje a zlepšuje spanok 🙂 treba si o tom prečítať najskôr

anonym_e452f5
9. jan 2026
@anonym_2b575c

@anonym_17fdb4 to je teda trauma 🤣🤣🤣🤣

@anonym_2b575c Ano, ja mam z toho traumu tiez. Dodnes si pamatam to vzdychanie a normalne mi je na grcanie z toho. Aj po 30 rokoch, fuj.

anonym_2b575c
9. jan 2026
@anonym_e452f5

@anonym_2b575c Ano, ja mam z toho traumu tiez. Dodnes si pamatam to vzdychanie a normalne mi je na grcanie z toho. Aj po 30 rokoch, fuj.

@anonym_e452f5 hlavne že robíš to isté

dismonika
9. jan 2026
@anonym_df2e8d

Keď sú v škôlke, keď sa hrajú v inej izbe, večer, keď zaspia, keď ideme len s manželom na nákup 😋 a necháme deti so staršou 🫣 keď mi ide pomôcť do kúpeľne vybrať vecí z práčky 😃 treba trošku fantázie, nemusí to byť len v spálni. A deti treba zamestnať, pre istotu sa zamknúť.

@anonym_df2e8d to je aké super s tou kúpeľňou 🤣🤣🤣👍

anonym_0f55db
9. jan 2026
@ria_sprout

@simsalabim sranda ako ta to vytočilo, že sa musíš takto obhajovať. Mne je jedno ako ste to mali, je to vas život, ale v tom prípade mňa nekritizuj, že ja nesexujem keď sú hore. Tiež skoro vstávam, dokonca skôr ako ty, ale stále aj keď sú v puberte som rodič a tak su rozhodnutia namne. Keď budú dospelí, nech si robia čo chcú, teraz nie su. A spánok je dôležitý.

@ria_sprout ty nakazujes 15 ročným kedy majú ísť cez prázdniny spať? Akože o 22:00 do postele lebo niečo podobné? Cez školský rok o 20:00?

ria_sprout
9. jan 2026
@anonym_0f55db

@ria_sprout ty nakazujes 15 ročným kedy majú ísť cez prázdniny spať? Akože o 22:00 do postele lebo niečo podobné? Cez školský rok o 20:00?

@anonym_0f55db a kde sa prosím ťa bavíme o prázdninách? U nás už skončili. Či vy sexujete len cez prázdniny? 😏 Trápny pokus

blackcat8885
9. jan 2026
@yvanielka

Moje deti normálne berú magnézium väčšinou ráno a zaručene z toho nespia 😀

@yvanielka prosím ťa kvôli čomu to berú? Lebo môj 7r má Adhd a odporučili mi magnézium kvôli lepšiemu sústredeniu. Berie aj omega

anonym_10e792
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_5d1133 drzim vam palce dievcata. Nemate to lahke. Skoda ze ste si nevybrali lepsie. Napr niekoho ako som ja.

@anonym_autor vsak z tejto odpovede jasne vidno, ze to pisal CHLAP, ktory si tu asi robi dobre.

yvanielka
9. jan 2026
@blackcat8885

@yvanielka prosím ťa kvôli čomu to berú? Lebo môj 7r má Adhd a odporučili mi magnézium kvôli lepšiemu sústredeniu. Berie aj omega

@blackcat8885 tiež kvôli sústredeniu...a celkovo regulácia nervového systému

evkatk
9. jan 2026

Magnézium pre dospelých je deťom cca do 12 - 14 rokov škodlivé. Utlmuje mozog a spôsobuje tým utlmením aj jeho poškodenie. Je možné, že tieto deti budú tupšie, resp. mierne nechápavé. To sa môže stať pri jednom použití. Ak sa použilo viackrát ani sa neodvážim myslieť na to, aké to môže mať následky. Veď magnézium tlmí, znižuje tlak,...ovplyvňuje činnosť mozgu.

yvanielka
9. jan 2026
@evkatk

Magnézium pre dospelých je deťom cca do 12 - 14 rokov škodlivé. Utlmuje mozog a spôsobuje tým utlmením aj jeho poškodenie. Je možné, že tieto deti budú tupšie, resp. mierne nechápavé. To sa môže stať pri jednom použití. Ak sa použilo viackrát ani sa neodvážim myslieť na to, aké to môže mať následky. Veď magnézium tlmí, znižuje tlak,...ovplyvňuje činnosť mozgu.

@evkatk existuje aj špeciálne pre deti, rôzne druhy, teda my dávame samozrejme také
Magnézium poškodiť mozog, na to sú nejaké štúdie?

evkatk
9. jan 2026

Ak má dieťa Adhd, znamená, že je aj hyperaktívne a nezvládnuteľmé. Magnézium má v tom prípade tlmiť už chorý mozog. A čo sa sústredenia týka, donúti ho bezhlavo nebehať a robiť to, čo nemá, utlmí sa a navonok to bude vyzerať, že sa sústredí, ale stlmený nevníma to, čo sa od neho očakáva.

yvanielka
9. jan 2026
@evkatk

Ak má dieťa Adhd, znamená, že je aj hyperaktívne a nezvládnuteľmé. Magnézium má v tom prípade tlmiť už chorý mozog. A čo sa sústredenia týka, donúti ho bezhlavo nebehať a robiť to, čo nemá, utlmí sa a navonok to bude vyzerať, že sa sústredí, ale stlmený nevníma to, čo sa od neho očakáva.

@evkatk magnéziu podľa mňa pripisuješ príliš silné účinky 😀 to čo píšeš spôsobia lieky na predpis, nie obyčajné magnézium

yvanielka
9. jan 2026
@evkatk

@evkatk inak to čo píšeš sú sú nepravdivé a nebezpečné hlúposti, nie odborný názor. Magnézium nepoškodzuje mozog detí veď to je základný minerál nevyhnutný pre jeho fungovanie. Ak by magnézium „utlmilo mozog“ alebo znižovalo inteligenciu, neexistovalo by jediné zdravé dieťa.
ADHD neznamená „chorý mozog“. Takéto vyjadrenia sú stigmatizujúce a úplne mimo. Magnézium mozog netlmí, ale pomáha regulovať nervovú aktivitu a stres, preto sa bežne odporúča aj u detí s ADHD alebo úzkosťou v primeranej dávke.
Šíriť tvrdenia o poškodzovaní mozgu je nezodpovedné strašenie rodičov. Ak máš k týmto tvrdeniam seriózne štúdie, sem s nimi inak by bolo lepšie prestať šíriť dezinformácie

terry658
9. jan 2026
@evkatk

@evkatk toto sú úplné bludy čo šíriš. Asi by si si mala lepšie naštidovať ako funguje magnézium.
Toto čo opisuješ robia lieky od psychiatra na stlmenie a nie magnézium.
ADHD nie je poškodený mozog 🙈.
Ach matko zem. Kam sme sa to dostali.

salije
10. jan 2026
@blackcat8885

@blackcat8885 ja objednavam od andreja medveda, abc zdravia ma tam clanky o adhd aj o magneziu, ma niekolko druhov a su ozaj super. Moje decka uzivaju magnezko od neho ATA

salije
10. jan 2026
@yvanielka

@evkatk inak to čo píšeš sú sú nepravdivé a nebezpečné hlúposti, nie odborný názor. Magnézium nepoškodzuje mozog detí veď to je základný minerál nevyhnutný pre jeho fungovanie. Ak by magnézium „utlmilo mozog“ alebo znižovalo inteligenciu, neexistovalo by jediné zdravé dieťa.
ADHD neznamená „chorý mozog“. Takéto vyjadrenia sú stigmatizujúce a úplne mimo. Magnézium mozog netlmí, ale pomáha regulovať nervovú aktivitu a stres, preto sa bežne odporúča aj u detí s ADHD alebo úzkosťou v primeranej dávke.
Šíriť tvrdenia o poškodzovaní mozgu je nezodpovedné strašenie rodičov. Ak máš k týmto tvrdeniam seriózne štúdie, sem s nimi inak by bolo lepšie prestať šíriť dezinformácie

@yvanielka myslim, ze tej pani uz na komentare ani netreba reagovat, predviedla sa uctihodne. Chory mozog tu ma zrejme niekto uplne iny. Mala by sa prefackat uz len zato ze to napisala

blackcat8885
10. jan 2026
@salije

@blackcat8885 ja objednavam od andreja medveda, abc zdravia ma tam clanky o adhd aj o magneziu, ma niekolko druhov a su ozaj super. Moje decka uzivaju magnezko od neho ATA

@salije pozriem ďakujem

ria_sprout
10. jan 2026
@evkatk

@evkatk niekto kto použije pojem "tupsi" znie veľmi dôveryhodne, keď sa chce vyjadrovať odborne k mineralu, ktorý sa bežne vyskytuje vo vyváženej strave 🤣🤣🤣

evkatk
10. jan 2026

Je rozdiel prijímať magnézium vo vyváženej strave ako dávať ho pravidelne v tabletkách deťom, aby tvrdo spali a rodičia si mohli užívať. Bohvie v akých dávkach, aby bol spánok dostatočne tvrdý.

evkatk
10. jan 2026

Darmo sa niektorí rozčuľujú, dieťa s Adhd nie je v poriadku je veľkým problémom pre rodinu, školu aj okolie a celý život ho problémy budú sprevádzať najmä pri udržaní si zamestnania.

ria_sprout
10. jan 2026
@evkatk

Darmo sa niektorí rozčuľujú, dieťa s Adhd nie je v poriadku je veľkým problémom pre rodinu, školu aj okolie a celý život ho problémy budú sprevádzať najmä pri udržaní si zamestnania.

@evkatk sama mám diagnostikované ADHD a určite som menši problém pre spoločnosť ako takáto mudrlantka čo si niečo dokazuje na internete.

anonym_9b2234
10. jan 2026
@ria_sprout

@evkatk sama mám diagnostikované ADHD a určite som menši problém pre spoločnosť ako takáto mudrlantka čo si niečo dokazuje na internete.

@ria_sprout hlavne táto osoba sa predviedla v nedávnej téme kde strašne zo seba robila pani dokonalú ako úžasné "vychovala" z deti workoholikov a vštepovala im do hlavy že práca je na 1 mieste a potom až rodina 👌

ria_sprout
10. jan 2026
@anonym_9b2234

@ria_sprout hlavne táto osoba sa predviedla v nedávnej téme kde strašne zo seba robila pani dokonalú ako úžasné "vychovala" z deti workoholikov a vštepovala im do hlavy že práca je na 1 mieste a potom až rodina 👌

@anonym_9b2234 sila aki ľudia chodia po svete...

katulienkax
10. jan 2026
@terry658

@anonym_autor na obed keď spia a večer keď spia. Inokedy sa nedá. A to mám tri a čakáme štvrté.
V tomto chýbajú babky, ktoré by vzali vnúčatá cez deň von alebo na prázdniny. Moja mama ide do dôchodku až teraz a to má už 62. Veru nestíha už s tými deťmi toľko. Okrem toho má už 13 vnúčat, takže aj keď veľmi chce tak všetky nestihne prebaviť.

@terry658 ani mojej mame nepomáhala v tomto babka, lebo žila s nami v trojizbovom byte a predstáv si koľko súkromia naši mali keď babka stále číhala 🙂😉 a ešte sestra spávala s nimi až do 15 v spálni keďže babka so mnou v detskej izbe. Tak babo rad ako sa dá sexovat v tomto režime 🙈

anonym_253882
10. jan 2026
@evkatk

@evkatk tak vy ste museli dostavať dost magnezia ako dieta 🤦🏼‍♀️ priložte k vášmu tvrdeniu nejake štúdie, som velmi zvedava kto a kedy preukázal poškodenie mozgu magneziom