icon

Rozdiely v správaní mužov po zmene postavy

4. mar 2025

Zeny, ktore ste pribrali a byvali ste chude, postrehli ste rozdiel v spravani muzov?

Otazka je hlavne pre tie, ktore boli pribrate a schudli alebo boli chude a výrazne pribrali. Ja som sa minule zamyslala nad tym, ako inak sa muzi chovaju, ked som byvala stihla a teraz, ked som pri sebe. Je to velmi povrchne. Tiez ste si to vsimli,ze muzi sa uplne inak spravaju nez sa zvykli, ked ste boli chudé,?

Strana
z2
lila246
4. mar 2025

ano vsimla osm si - mala som dost nadvahu a schudla som - zrazu su ku mne vsetci milsi, podrzia dvere, pustia ma pred seba...je to exrtremne smutne, osoba som stale rovnaka len mam 15 kil menej a rozdiel v spravani (nie len muzov, ale aj zien) je veeeelmi velky...

zmrzlinka8
4. mar 2025

ja som si rozdiel nevšimla, viem svoje kilá nosiť 😉🙂

biba_18
4. mar 2025

neviem koľko si pribrala, ale ja som si to nevšimla, balia ma aj tak 😂

autor
4. mar 2025

@lila246 presne 😃ja zas naopak, 15kil som pribrala.. minule mi sused pleskol dvere pred nosom, ked ma videl, lebi sa otocil, minule sme stali 3 v rade v takom malom obchodiku, dve,co boli chude, kurier pustil a na mna sa otocil a povedal,ze mna nepusti, lebo nema cas a mohla by som pokracovat... A predtym pozyvanie na vino, kavu atd. :D

autor
4. mar 2025

@zmrzlinka8 ja ich nosit neviem, lebo sa necitim dobre :D ale pracujem na zmene.

autor
4. mar 2025

@biba_18 dost, takmer 15kg ,

autor
4. mar 2025

@lila246 a mas pravdu,ze je to veeelmi smutne

biba_18
4. mar 2025

ale ja aj keď som pribrala tak som vo veľkosti M...

autor
4. mar 2025

@biba_18 tak to potom nie je otazka pre teba 😃ty si stale v medziach normy

autor
4. mar 2025

@biba_18 ja nosim L, spodok L/XL

anna_anicka83
4. mar 2025

Jasné, ja som teraz pribratá a je tam evidentný rozdiel. Len možno je to aj tým, že ja sama som nespokojná a teda nejaké to osobne čaro zo seba nevyžarujem, lebo sama pre seba ho nemám🤔

autor
4. mar 2025

@anna_anicka83 citim to uplne rovnako ako ty.

madeincssr
4. mar 2025

A naopak sa to nevyskytuje? Cize partner/manzel pribral 15 kg... to vnimate nepovrchne - v pohode?

sense
4. mar 2025

Keď som schudla môj ex povedal že som schudla kvôli iným chlapom. A terajší keď som pribrala kvôli liekom nepovedal nič, časť kg je už opäť dolu na zvyšku sa pracuje nekomentuje žiadnom, pozná dôvod vahoveho prirastku

biba_18
4. mar 2025

tak ... už len pracovať na sebe a chudnúť - teda ak ti to vadí ...

autor
4. mar 2025

@madeincssr no popravee sa mi paci viac,ked je pribraty :D

autor
4. mar 2025

@biba_18 robim na tom 🙂

ika11123
4. mar 2025

Moja mamka bola bacuľka strašne schudla a teraz ju okolie chváli a pýta sa ako sa jej to podarilo.Ale keď bola bacuľka nikto nič každý bol ticho nikto nemal narážky že má viac kg

biba_18
4. mar 2025

👍

autor
4. mar 2025

@sense vidis, stale nedobre :D clovek je tucny,zle je. Schudne, zle je.

autor
4. mar 2025

@ika11123 ani na mna nena nikto narazky, len si vsimam ten rozdiel. 🙂 ze tera, som vzduch :D

sense
4. mar 2025

A preto ak som spokojná je so svojím telom, je mi jedno čo si myslia druhí a ak spokojná nie som tak to zmením , nie pre okolie ale pre seba

zic
4. mar 2025

Lebo zeny sa nespravaju inac k vypracovanemu (peknemu / pritazlivemu) muzovi) vs tlstemu spotenemu...?

vivuska666
4. mar 2025

S postavou mas byt sokojna ty sama. Ak mas nadvahu a vadi ti to, schudni. Ak si s tym v pohode, tak je super. Co si myslia ostatni a ako sa spravaju mozes mat hlboko vies kde. Ja som tiez spokojna sama so sebou, cvicim a mam svaly. Podla ostatnych clenov rodiny som taka nijaka. Hold neni som ritnata a ani cecnata. Pre mna chvalabohu. Takze asi tolko. Robim podla seba a zije sa mi fajin.

anna_anicka83
4. mar 2025

@madeincssr Nie, my tak cyklicky priberáme obaja😀Ja som bola dlho chudá, on pribratý. Potom som pribrala k nemu, potom sme schudli. Teraz som na tom asi ja horšie. Ja som aj malá, na mne tie kilá hneď vidno, on vyzerá aj s 15 kg stále lepšie ako ja. Ale my sa máme stále radi, aj sa priťahujeme. Ja hlavne nemám teraz dobrý pocit sama so seba, nie z toho, či sa páčim okoliu. A myslím, že to zo mňa aj ide, tak potom aj okolie reaguje na mňa takýmto spôsobom. Ale aj ja už na sebe pracujem.

mischy00
4. mar 2025

Poviem to takto: nepoznám ženu ktora vyrazne schudla, ze by túžila znova po svojich kilach. Ale naopak to áno, pribrala a chce zas svoju šik postavičku. Keďže roky cvičím, viem ako sa cítia, rozprávajú, vnímajú takéto ženy, každá jedna co schudla a môže si obliecť niečo, o čom voľakedy ani nesnivala, je teraz iná žena a to aj vyžaruje na svoje okolie. Tak nielen tie kilá ju robia atraktívnejšou ale hlavne sama sa tak cíti.

anna_anicka83
4. mar 2025

No, tak si držme prsty, nech sme do leta aspoň o niečo ľahšie, zdvihneme si sebadôveru a už na nás nebudú pozerať cez prsty😀

mischy00
4. mar 2025

@zic to už je extrém....zanedbaný muž verzus kilá navyše. U mužov sú aj kilá, aj šediny akosi viac tolerovane 🙂

zic
4. mar 2025

@mischy00 som si skoro isty, ze 15kg na muzovi by si vsimli aj ini muzi... a pribudajuce kila (u muzov) sa ingoruju viac v suvislosti s inymi "atributmi" (peniaze, postavenie apod)...

mischy00
4. mar 2025

@zic samozrejme záleží kde tých 15 kíl je presunutých,ak pivný pupok, ok....nieje to až také atraktivne. Všeobecne sa ale mužom akosi tuk rozloží rovnomerne a nevyzerajú vzdy " pribrato".Ja zas práve naopak, keď vidím človeka s nadváhou, mam tendenciu mu skôr pomôcť ako tresknut dvere pred nosom.

Strana
z2