icon

Rýchle vyvrcholenie: Prekáža ženám vo vzťahu?

Včera o 11:03

Mám nejakú reálnu šancu mať sexuálny život, keď rýchlo dosiahnem orgazmus? Alebo je to niečo čo ženám prekáža a nemá zmysel sa o niečo snažiť a niekoho si nájsť?

patrike
Včera o 11:05

Trenuj, ak to nepomoze, chod za urologom.

anonym_a8a392
Včera o 11:06

@anonym_autor Na toto pomôže jedine obriezka. Pozri si urológa a objednaj sa.

klara546
Včera o 11:07

Poznám taky pribeh. Dotyčný si pred sexom potajme urobí sám a potom pri žene vládze dlho.

anonym_6e26df
Včera o 11:09

A ta prekozka robí vela? Prosim vás... akoze koli predkozke sa rychlejsie urobíte..dakujem.... alebo ma sa pri sexe davat dols muzovi ? Chcela by som to vediet dakujem..moj sa tiez rychlo urobil, no niesme spolu pre ine..ale zaujima na tato tema čo vlastne ta predkozka robí.... ked tam je a nieje.....:/

anonym_b1a964
Včera o 11:09

Nemusí to byť prekážka, ak to pre teba tým nie je vybavené a koniec… dá sa trénovať, druhé kolo tiež zväčša býva už lepšie, pred tým, medzi tým, aj potom sa vieš o ženu postarať aj inak… nie každá ma sex vysoko v rebríčku hodnôt a niektorej môže dokonca vyhovovať, že to je rýchlo vybavené 😅

anonym_b1a964
Včera o 11:12
@anonym_6e26df

A ta prekozka robí vela? Prosim vás... akoze koli predkozke sa rychlejsie urobíte..dakujem.... alebo ma sa pri sexe davat dols muzovi ? Chcela by som to vediet dakujem..moj sa tiez rychlo urobil, no niesme spolu pre ine..ale zaujima na tato tema čo vlastne ta predkozka robí.... ked tam je a nieje.....:/

@anonym_6e26df muž po obriezke čiastočne stratí citlivosť, keďže žaľuď je neustále odhalený, trie sa o spodné prádlo a podobne, teda koža mierne zhrubne… u niekoho sa tento efekt prejaví viac, u niekoho menej

anonym_6e26df
Včera o 11:14
@anonym_b1a964

@anonym_6e26df muž po obriezke čiastočne stratí citlivosť, keďže žaľuď je neustále odhalený, trie sa o spodné prádlo a podobne, teda koža mierne zhrubne… u niekoho sa tento efekt prejaví viac, u niekoho menej

@anonym_b1a964 dakujem uz rozumiem, omnoho lepsie. Chápem

anonym_98f51a
Včera o 11:40

@anonym_autor praxou, "trénovanìm" s partnerkou sa to zlepší (oddiali). Dovtedy ju privádzaj do neba inými orgánmi. Vtedy ona, ak ťa naozaj miluje a je to rozumná žena, ťa v tom tréningu podporí, nebude kritizovať či ponižovať.

anonym_74602c
Včera o 11:51

To sa da naucit. Zacni sam pri masturbacii to predlzovat. Ked zacne prichadzat vyvrcholenie, prestan, zacni robit nieco ine. Precitaj si spravy, kludne umy riad. Pri sexe samom si opakuj nasobilku velkych cisel, skus riesit v duchu nejaky narocny problem, rozmyslat, co este musis spravit do prace buduci tyzden, kludne sa ja neviem postip na ruke alebo zakopni do postele, aby ta bolest v nohe prebrala a daj tak partnerke viac casu. S hrubsim kondomom si menej citlivy. Atd. Hladaj, co ti funguje na posunutie vyvrcholenia lepsie.

anonym_162a3d
Včera o 11:58

no zazila som.. nic prijemne to nebolo .. a nepomohlo ani trenovanie .. ani viac kol

anonym_e2e583
Včera o 13:11
@anonym_162a3d

no zazila som.. nic prijemne to nebolo .. a nepomohlo ani trenovanie .. ani viac kol

@anonym_162a3d pripajam sa tu ku kolegyni.

anonym_30b4e8
Včera o 13:17

Zažila som, než som si prevliekla tričko cez hlavu, on už spal.

anonym_97fa55
Včera o 13:21

Je to otravné, rob s tym nieco

marca12
Včera o 13:23

@anonym_autor Co je to rychlo? Ja osobne som nikdy neznasala,ked im to dlho trvalo,ale zase ani prirychlo nie je dobre.

anonym_b61e48
Včera o 13:38

Ja osobne mám klitorisalny orgazmus a partner mi ho dožiči aj pár krát počas predohry a milovania, ja dlhý sex rada nemám, stačí mi pár minút a som spokojná. Každá žena je iná.....

niktooooo
Včera o 13:43
@anonym_74602c

To sa da naucit. Zacni sam pri masturbacii to predlzovat. Ked zacne prichadzat vyvrcholenie, prestan, zacni robit nieco ine. Precitaj si spravy, kludne umy riad. Pri sexe samom si opakuj nasobilku velkych cisel, skus riesit v duchu nejaky narocny problem, rozmyslat, co este musis spravit do prace buduci tyzden, kludne sa ja neviem postip na ruke alebo zakopni do postele, aby ta bolest v nohe prebrala a daj tak partnerke viac casu. S hrubsim kondomom si menej citlivy. Atd. Hladaj, co ti funguje na posunutie vyvrcholenia lepsie.

@anonym_74602c nechapem taketo nazory ze mysliet na niečo ine . o čom je potom ten sex.. byť myslou niekde inde len aby vydržal ..venovat sa aj duchom tej zene ...a po tretom kole garantujem ze chlap musi vydržat kludne cez 20 minut ...skušat ist myslou inde tak može sa sta´t že chlap strati erekciu v tej chvili

anonym_74602c
Včera o 13:45
@niktooooo

@anonym_74602c nechapem taketo nazory ze mysliet na niečo ine . o čom je potom ten sex.. byť myslou niekde inde len aby vydržal ..venovat sa aj duchom tej zene ...a po tretom kole garantujem ze chlap musi vydržat kludne cez 20 minut ...skušat ist myslou inde tak može sa sta´t že chlap strati erekciu v tej chvili

@niktooooo alebo uz po prvom raze koniec a stacilo ...

anonym_04efe5
Včera o 13:49

tak ziadna nechce par sekundovy sex, ale to podla mna ta prejde ked budes mas stalu sexualnu priatelku a pravidleny sex

orisker
Včera o 14:16

Dapoxetin!

anonym_9f45f9
Včera o 14:27

ja osm taky vztah ukoncila.. aj ked bol uzasny a pozorny-ale cez toto sa neda ist .. predstav si ze niekto zacne .. ty sa vzrusis a povie ok koncime ..a robi ti to nonstop ...

anonym_88ecb9
Včera o 14:29

Ano, prekaza.

tibork3000
Autor odpoveď zmazal
anonym_7fac4a
Včera o 19:22

@anonym_autor aj ja mam rýchly orgazmus. Stačí mi úplne jeden nakoľko mám veľmi silný 🤣 mne by to vyhovovalo ja nie som na dlhé sexy

anonym_7fac4a
Včera o 19:22
@anonym_04efe5

tak ziadna nechce par sekundovy sex, ale to podla mna ta prejde ked budes mas stalu sexualnu priatelku a pravidleny sex

@anonym_04efe5 fakt sú ženy čo toto presne chcú

anonym_130084
Dnes o 05:02

Keď sa potom ešte postarás o ňu problém to byť nemusí

anonym_6a2afd
Dnes o 10:45
@anonym_a8a392

@anonym_autor Na toto pomôže jedine obriezka. Pozri si urológa a objednaj sa.

@anonym_a8a392 manželovi obriezka nepomohla, a to ju už má pár rokov spravenú. dával si ju zo zdravotného dôvodu, nie že by dlho nevydržal

anonym_6a2afd
Dnes o 10:48

@anonym_autor každá žena je iná. ja napríklad nepotrebujem, aby do mňa búšil pol hodiny, to by som mala skôr pocit, že sa nevie pri mne spraviť. skús striedať polohy, alebo si daj prestávku a sprav ju prstami