icon

S manželom sme naposledy mali sex koncom marca

30. apr 2022

S manželom sme naposledy mali sex koncom marca.. vtedy som to iniciovala ja, predtým bol sex začiatkom marca, kedy ho inicioval on.. od posledného sexu naschval čakám kedy niečo začne on, no nič sa nedeje 🙈 buď zaspí so synom keď ho uspáva (má 9m) alebo zaspí pri telke.. a to sme mladí ľudia, on 31, ja o tri roky menej. Aký je váš názor na to? To mu fakt ten sex nechýba? Mne už veru hej, a to som žena.

Strana
z2
melanta
1. máj 2022

Máš 28, muž 31 a aj pred dieťaťom ste mali sex iba 1-2x týždenne. My máme 40+ a sex máme 5-6x za týždeň. Vy ste už pred dieťaťom mali evidentne veľmi nízke libido. K tomu keď pribudlo dieťa, ktoré spí v manželskej posteli a muž v detskej, tak mi to nepríde nijak prekvapujúce. Veľa ľudí keď príde dieťa, tak prestanú byť partnermi a sú len rodičmi. Treba sa rozprávať a robiť aj veci, ktoré ste predtým ako pár robili. Tu zlyháva komunikácia. Vzťahy fungujú, ak na nich ľudia neustále pracujú. Ako chceš, aby váš vzťah fungoval, keď mu nevieš povedať, čo ťa trápi a že chceš, aby ste hľadali riešenie?

autor
1. máj 2022

@elizabet173 no dnes večer sa chystám začať túto tému, tak som zvedavá… inak nájsť spoľahlivý spôsob ochrany u nás je ťažké, on nechce kondomy, ja nemôžem antikoncepciu.. doteraz sme fungovali prerušovaným stykom (teda okrem obdobia kedy sme pracovali na synovi) a to obom vyhovovalo.. ale ak to teda bude tak ze sa boji mojej ďalšej tehotnosti tak asi na ten prerušovaný sex sa dostatočne nevie spoľahnúť.

No áno nikdy nebol z tých mužov ktorý potrebuje sex každý deň… ale ten 1-2 za týždeň to je minimum.. väčšinou sme mali tak 3 razy do týždňa (okrem MS, vtedy mi je to nepríjemné). Ale teda toto čo je teraz je už extrém.

autor
1. máj 2022

@melanta druha cast komentu vyššie patrí tebe, nejde mi ťa tam dodatočne označiť..
A ešte som chcela dodať, že ja by som prijala sex možno aj každý druhý deň, len vždy som sa bála aby nám to veľmi nezovšednelo ak by to bolo takto často.. napr ako vy že 5-6krat do týždňa.. nie je to moc stereotyp?

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2