icon

S partnerom nám to škrípe. Kde robím chybu?

natalka30
4. mar 2022

Ahojte ja by som len chcela poradit kde robim chybu.. Som doma pn rizikove tehu a tak snazim sa ako kazdy rodic upratat navarit vsetko okolo deti.. Avsak mam pocit ze s partnerom to nejak tak skripe.. Vcera sme sa pochytili kvoli hluposti a nikdy nepocujem od neho prepac vzdy prvi krok spravim ja.. Chapem je v praci do pol4 potom na hodinku ide cvicit a vecer sme kazdy na svojej strane sedacky.. Neviem je to take mrtve a v maji bude prirastok a viem ze budem na to vsetko sama len mi pride stále bez nalady pritom ma svoju volnost vsetko tak neviem chcem aby bol stastny ale mam pocit ze to tak nieje..

Strana
z2
elizabet173
4. mar 2022

@natalka30 veď si s ním mala problémy pred dvomi rokmi, napriek tomu si sa rozhodla mať s ním dieťa. Nezmenil sa, len ty to teraz vnímaš intenzívnejšie. Chápem, že si chcela pre seba a svoju dcérku kompletnú rodinu, že si mala vysnívaného partnera, ale do svojho sna si dosadila nesprávneho muža. Bohužiaľ. Skúste ísť spolu niekam na kávu, iba vy dvaja, porozprávať sa, bez výčitiek a obviňovania, ako si jeden a druhý predstavujete ďalší život, možno ešte nie je všetko stratené

amelie2017
4. mar 2022

Necitala som diskusiu, neskor docitam, tak si to mozno obzrejmila, ale ty chapes, ze tvoj partner je v praci do pol 4 a z toho je ako unaveny??? Chlap v praci do pol 4???? Vsak to je nesplneny sen vacsiny zien, matiek, ktore rano behom zanesu deti do skolky, potom si odmakaju 8 hod v praci, bezia zase po deti do skolky/skoly, 20 min na ihrisko, nakupit, prist domov, riesit ulohy, sprchovanie, veceru, chystat tasku a veci na druhy den,...ale ty chapes, ze panko je v praci do pol 4., ide si zacvicit a potom si hovie na sedacke...ako mam dost. Z tvojho aj jeho pristupu. Ak mu toto dovolis, jasne, ze si dovoluje coraz viac. A ako to bude, ked pojdes do prace? Tak ako som opisala. S vyplazenym jazykom budes behat od rana od. 5. do vecera do 22. a potom budes este pocuvat ofucaneho gunara, preco nechces sex, ved aj on robi 8 hod.

amelie2017
4. mar 2022

@mamkalentedkova ako podla mna presne naopak, nenavarit, neupratat a tu masaz jej ma spravit on. Ano, tehotenstvo nie je choroba, ale ktorej z nas bolo v tehotenstve super? Bolave krize, puchnuce nohy, ruky, zaha, nemozes sa poriadne ani osprchovat, utriet clenky..ale panko pride zrobeny z roboty a este si ani neuvedomuje, ze jeho zena je tehotna? Lebo jej len rastie brucho?? Myslim, ze v tejto dobe aj slepy a hluchy vie, ze tehotenstvo nie je len rastuce brucho.
Ja nie som ziadna kvetinka, druhe tehotenstvo som pracovala az do 37tt (38 s porodila, voda mi odtiekla 5 m od ihriska) popri tom kazdy den 5-6 hod vonku, na ihrisku na plazi s 3 rocnou, kludne som vygabala cely byt, ale ked som sa na to citila. Ked nie, povedala som muzovi, ze bud uprace alebo zavola pani na upratovanie.

natalka30
autor
4. mar 2022

@amelie2017 ja neviem popravde som to vzdala dnes prisiel z obchodu a chcel mi dat pusu ja to nepotrebujem od vcera vecera si ma nevšímal a to nech boli stavy akekolvek vzdy sme si bozk vedeli dat.. Ja som to vzdala budem zit pre svoje deti lebo tie vratia sto nasobok lasky.. Dnes spim aj inde v izbe u nas ticho ja nechcem uz ďalej fungovat naco aby sa clovek zasq len rozculil a plakal zvladnem sama.. A dakujem za podporu

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
natalka30
autor
4. mar 2022

@amelie2017 ja viem ale ja nedokazem zasa robit prvy krok a potom znova ostanu len slzy.. Tešili sme sa s tehu i ked si myslim ze aj to to zmenilo.. Nechcem ja uz davat najavo city a on nic nechcem prosiť o to co ma byt vzajomne.. Chcem mat pekny zivot a ci s nim alebo bez.. Ja som mu vela krat povedala ze raz to pride do fazy kedy so mnou nepohne a asi to prislo dnes tym ako som si to spätne premietla ze v zivote mi nepovie prepac a mal v sebe taku zlost... Je ine domacnost vsetko dokazem zastat ale ked si pre neho lahostajna tak nech si riesi svoje hobby.. Naco spat v jednej posteli keď sa ani neotoci a je na kraji.. Je to zbytocne a pride na to az ked tu uz nebudeme.. Ja ta chapem no ja sa nemam komu zdôveriť kamosky maju svoj zivot a rodicia mi uz neziju

1gramofon
4. mar 2022

Ja súhlasim, už neviem kto to tu písal, robíš chybu keď sa snažíš všetko stíhať a robiť čo najlepšie. Pre neho si možno ta slúžka takto. Treba sa niekedy uraziť, ukázať ze aj ty máš city, že ťa niečo štve, zbytočne budeš stále ta co príde a snaží sa. Ja niekedy robím drahoty, nie na dlho, ale nech je jasne co môže a čo už nie. Keď sa ospravedlní, alebo sa začne snažiť (hoci nedokáže povedať prepáč, ale bude sa podľa spravat) prijmi to

natalka30
autor
4. mar 2022

@1gramofon ja neviem ci chcem pokračovať nikdy sme sa takto k sebe nespravali tak ako on ma vinu mam aj ja a bohuzial sa to neda lebo si ublizime ešte viac a pretvarovať sa neviem.. Chcem si uzit posledne mesiace tehu chcem sa citit krasna a stastna ved je to posledne tehu.. A toto je asi jedina moznost.. No on berie ten prvi krok ten bozk ktory ponúkal a ja som ho odmietla no mrzi ma to ale dni ked som to potebovala tak bol radsej tvrdohlavy

mamkalentedkova
4. mar 2022

@amelie2017 osobne si myslím,že neuorarane si muž ani nevšimne a pre nenavarene bude zas len oheň na streche .a vari predsa aj pre seba ,nielen pre muža ..niekedy možno aj my ženy niektoré veci pod vplyvom emócií prežívame viac ...ale chápem ,čo tým chces povedať ..ukázať mu,že to všetko nie je samozrejmosť .Muži si ľahko na full servis zvyknú a ťažšie sinidvykaju a ak to tak funguje už roky ,ťažko mu vysvetliť ,že má niečo robiť aj on ,keď doteraz tonod neho nikto nechcel.Z pohľadu muža je stále len tehotná ale je celý dej doma ...nikto od nej nechce aby mala navarené do 12:00 alebo upratané do 10:30 ..takto to vidia muži .On si možno myslí,že doma pol dňa orelezi ,aj keď to tak nie je ..ale on reálne nevie ,čo všetko ona sa má robí,lebo umytú vani alebo dlážku si po príchode z.orace určite nevšimne ...Nemal by sa takto správať ,áno to je jasné ..ubližuje jej tým..len vravím sama podľa seba ,že niekedy v návale hormónov a emócií veci oveľa viac prežívame ,ako je treba

natalka30
autor
5. mar 2022

@mamkalentedkova ja uz po vcerjasku to neriesim.. Vzdala som to ci to on pochopil neviem.. Nebavi ma to stale dookola to isté.. A ano vnimam to citlivejšie lebo som tehu ale nemyslim si ja som vzdy viac citliva.. Teda mam dve strany bud som chladna a tym sa branim alebo ked milujem spravim vsetko ale tu uz len moje deti budem milovať

mamkalentedkova
5. mar 2022

@natalka30 chápem tá ,že už nevládzes..začiatky budú ťažké ..ale práve teraz je.mozno najlepší čas sa zaťať ..lebo materiály cit je tak silný,že žena zvládne všetko ,len aby ochránila svoje deti a práve teraz máš v sebe najväčšiu silu ..držím ti palce,aby si sa rozhodla správne,nech sa rozhodneš akokoľvek .Nech si hlavne šťastná a v pohode ty a tvoje deti .Aby nevideli utrápený a smutnú mamu ..ale jednu usmiatu,sebavedomú a.silnu ženu ...😘

natalka30
autor
5. mar 2022

@mamkalentedkova dakujem pekne veľmi si mi pomohla vazim si to ❤️uvidime ako bude ale deti su momentálne všetko co mam a chcem milovať 😘

mamkalentedkova
5. mar 2022

@natalka30 kedykoľvek kľudne napíš aj súkromnú správu ..čokoľvek budeš mať na srdiečku .Či sa len vyrozprávať .Deti si to najcennejšie čo máme a pre ne musíme vždy nájsť silu ísť ďalej a mať úsmev na tvári 🥰

natalka30
autor
5. mar 2022

@mamkalentedkova veru su to nase zlatíčka dakujem krasne si skvela 😉

mamkalentedkova
5. mar 2022

@natalka30 ale to jemoredsa úplne samozrejmé ..veď sme ženy,maminy..a preto predsa modrý koník vznikol..aby sme si boli oporou ,tešili sa spolu..vedeli si poradiť ,podporiť sa navzájom 😘🥰

natalka30
autor
6. mar 2022

@mamkalentedkova tak neviem ci normalne v dnesnej dobe sa ludia veľa zmenili.. Ďakujem krásne ❤️

mamkalentedkova
6. mar 2022

@natalka30 to je pravda ,že nie všade to tak je a niektorí ľudia zabudli byť ľuďmi

Strana
z2