S partnerom som mesiac a vadia mi na ňom nejaké veci
Ahojte baby, idem sa k Vám trosku vyžalovať, možno mi poradíte. Mám 29r, mala som roky priateľa, rozišli sme sa. Momentálne mám nového, neviem ci ho vôbec ako partnera alebo priateľa môžem nazvať. Poznáme sa len mesiac, ale začala som si všímať veci, ktoré mi vadia. Teraz neviem, či je to ešte skoro takto posudzovať alebo nie. Len ako som písala mala som pred ním len jeden vzťah a teda je to pre mňa niečo nové. Tu je tých zopár veci:
- mam pocit, že mi nedáva dostatočne svoj záujem, príde mi sebecky a teda, že skôr myslí na seba, kam chce ísť sa napr. Najesť,
- nepotrpím si na darčeky, ani drahé dovolenky alebo čo, ale za tento mesiac ma nepotešil ani jednou maličkostou, potešila by som sa aj keksu z pumpy len tak, ze na mňa myslel,
- na začiatku mi hovoril aká som úžasná a ešte neviem co, čím sme spolu dlhšie tak zrazu mi nenapise ani jednu peknú správu, iba vtedy keď zo mňa cíti odstup,
- pred mojimi rodičmi povedal, že som zatiaľ v skúšobnej dobe, čo ma veľmi zamrzelo (sám inicioval, že chce spoznať rodičov, dokonca ma volal aj k jeho ale ja som odmietla), predstavil ma aj jeho kamarátom,
- bola som chorá, v ten deň šiel s kamarátmi na nejaké posedenie s autami. Okej to som brala ešte tak, že majú to 3x do roka, ale nakoniec ešte s kamarátom šiel piť a zevraj boli aj na diskotéke. Neviem ci som hlúpa, ale čakala som, že príde za mnou a budeme spolu keď som bola chorá (zapal ladviny). Dokonca mi napísal správu typu: dúfam, že Ti to co najskôr prejde.
Neviem ci po mesiaci to zbytočné nenafukujem.
Ďakujem.
Nestracala by som uz s nim cas.
Ja budem teda asi jediná co napíše, áno podľa mňa to zbytočné nafukujes😄
@nikijezikova prečo myslíš? Tebe by to prišlo voči tebe normalne? Bola by si napriek tomu šťastná ze sa spoznávate atď..? Keď som mu povedala o tej skúšobnej dobe, že to zarazilo aj rodičov mi napisal: to ste potom ešte veľa toho nepočuli 😘 aj s týmto smajlikom
tak potom je to arogantny, egoisticky laznik a pre teba to je jasna sprava... ak vyzadujes nejake spravanie od muza, nedaj sa proste opit rozkom... ste spolu len mesiac, mal by hrat formu :D a on uz je ako majster sveta, pred kotrym sa klanat budete a dufat, ze prejdes cez skusobnu dobu :DDD ako to bude vyzerat o 10rokov, ked je vsetko uz take vsedne, to sa ledva pozdravite doma v kuchyni... a kazdy si budete robit svoje, pripadne ty iba to co ti dovoli... a povie ti, ze uz so po zarucnje dobe a vratit ta nemoze :DDD vtipalek... nic pre teba, on potrebuje podobne ladenu zenu. Ktora mu ukaze kde je jeho miesto. Rovnako chladne a arogantne.
že to ste toho ešte veľa nepočuli s nafúkaným smajlíkom tak to je chlapec 0 bodov. To čo si vlastne o sebe myslí? Je to arogantné nielen voči tebe, ale vlastne aj voči tvojím rodičom. Navyše hrozne trápna reakcia, ako mne by sa určite znepáčil už úplne. By som mu napísala nech si láskavo trhne nohou a viac sa neozvala 😀
Ja keď som chorá, tiež som na seba precitlivela. Po prvom rande sme si písali krátke správy. Písala som mu, že som chorá, boli ma hrdlo, do toho ťažký deň v práci, no čo vám poviem, potrebovala som polutovať, viem, že po prvom rande je to nevhodné. Krátko sme si písali a na konci ma zabila veta, že mi praje krásny večer. Prišlo mi to také povrchne popriať niekomu krásny večer, keď odo mňa vedel, že ho krásny mať nemozem. Ja by som takto nereagovala, popriala by som skore uzdravenie alebo niečo v tomto duchu. Aj som na to reagovala, ale nejdem to celé rozpisovat.
Vtedy mi prvýkrát napadlo, že tento človek je povrchny, nie je moc empatický a tak aj bolo. Chápem, že vnimas takéto veci na začiatku a rozmýšľaš nad nimi. Daj na svoju intuíciu.
S tou skúšobnou dobou je to inak naozaj tak, po približne 3 mesiacoch spoznávania sa partneri zistia, či chcú pokračovať vo vzťahu, dovtedy sa každý príliš prispôsobuje tomu druhému, človek nie je vo vzťahu celkom sám sebou, neprejavuje sa naplno, dá sa povedať, že takyto čas dokáže fungovať asi každý s každým.
Len je to, samozrejme, iné, keď si to dvaja takto povedia, ako niekto z pozície šéfa, že ma zamestnanca v skúšobnej dobe. Toto bolo veľmi nevhodné povedať dokonca pred tvojimi rodičmi. A vôbec nikoho by som svojej rodine nepredstavila v tak krátkom čase po zoznameni svojej rodine, nech by akokoľvek naliehal.
Je to taky typ … zas na druhej strane urcite lepsie ako bajkar namotavac a rozpravkar
Skusobna doba a potencial?!?! To si kde nasla takeho magora....
No, asi by som na viac z jeho strany už nečakala. Pravdepodobne ani nechce vzťah alebo sa viazať. Príde mi to ako chodenie na základnej alebo strednej škole. Keď neboli kamaráti tak frajer prišiel... Zrejme nie je ešte zrelý na budovanie vážneho vzťahu.
Posobis na mna ako milá a citlivá osoba.Od tohto cloveka utekaj.Pocuvaj svoj inštinkt.Dobre ti radí.Rozid sa s takým necitlivým človekom čím skôr.
Ja v nom tiez vidim potencial. Byt EX.
Nesedí ti. Moc by som ten vzťah nenaťahovala. Jednoducho, po mesiaci by si mala byť buď zamilovaná a s láskou ospravedlňovať jeho drobné nedokonalosti, lebo veď kto sme dokonalý..., alebo s ním ďalej nestrácať čas. Myslím si, že sama vieš, že to nemá význam. On evidentne potrebuje racionálnu ženskú, ktorá mu na rovinu povie toto takto a takto, na "skúšobnej dobe" sa od srdca zasmeje, prípadne ešte viac to svojou iróniou vyhrotí, z romantiky sa jej dvíha žalúdok. Nič v zlom, vy dvaja jednoducho k sebe nepatríte...🤷
Mat 29r. A očakávať keksik z pumpy? To vážne? Čakala som, že začneš písať o jeho nevhodnom správaní k jeho rodičom, že flirtuje s tvojimi kamoškami... ale že si dovolil s chlapmi užiť večer?
Stretávate sa jeden mesiac a ty si už stihla žiarlivostnu scénu, (mozno si scénu neurobila, ale to je jedno, už si stihacka)....
Podla mna po mesiaci nemáš žiadne právo chlapca takto dusiť. Po mesiaci sa ti vidi, ze ti už malo prejavuje náklonnosť? 🙏
Ty si vynucujes jeho absolutnu oddanost a poslušnosť. Neviem, podla mňa celé zle.
Že v skušobnej dobe,to by ma nahnevalo.
Je ľahšie zísť z kratšej cesty, asi tak…

Po dlhom vztahu sa hned ten dalsi vola komparativny...prehodnocujes, nie si uz vo vztahoch novacik, vidis co ti vyhovuje a co zase nie...suhlasim s oboma skupinami zien co tu pisu, nemam pocit, ze chalan je zlý...avsak je zly pre teba, to ze je chladny je povahova crta, ktora sa da co to obrusit, ale obávam sa, ze to co chces nikdy nedostanes take ako si predstavuješ.