Semeno na trenkách
S frajerom sme sa dosť pochytili koli sexu, vyčítala som mu že sme prestali spolu spávať, vyhovára sa ze je unavený z prace.. Unavený bol potom aj keď mal voľno a stále dokola asi 2 tyzdne, predtým sme spolu spavali každý deň alebo každý druhý. Nahnevala som sa a povedala mu ze keby si to robím ako on tak by som tiež nemala chuť. Nasral sa a tvrdil ze on si to sám nerobí. No jedného dňa som išla prať a veľa krát sa stane ze keď sa vyzlieka tak pretoči naopak trenky a hodí ich do práčky, isla som triediť co dám prať a všimla som si na trenkach rozmazane semeno a kvapky semena uschnute. Potom som to už zámerne pozerala, ako viem ze trochu psycho ale chcela som vedieť pravdu. Co si myslite prečo je to tak, je to ozaj semeno? Prečo ma klame ze si to nerobí?
Je z teba unavený. Ja by som bola tiež.
Pre boha, ty si riadna psycho žena 🤦🤦🤦 Aby som mužovi kontrolovala trenky či tam má semeno 😂 Hanbou by som sa prepadla už len pri pomyslení na niečo takéto a nie to naozaj robiť. 🤷 Ani sa mu nečudujem, že si radšej vyhoní. 🙂🙂🙂

Podľa mňa mu to semeno samovoľne vytečie, trebárs v noci, do tých treniek. Keď nemá sex, kde sa mu to má ukladať? Musí to ísť von. Telo sa s tým vysporiada samé, uvoľní to do tých treniek, iba to vytečie. Nič na tom nie je. Nejako sa toho predsa telo musí zbaviť.