Sex a komunikácia
Ženy, neviem čo si o tom mám myslieť.
Spávam s jedným chlapom už asi mesiac. Len spolu spávame, žiadne kamarátvstvo s výhodami, teda nechodíme von “len tak” . Samozrejme keď sme sa začali stretávať nebolo to hneď o tom , najprv sme sa len stretávali vrámci spoznávania a neskôr sme si povedali, že teda LEN sex. Odvtedy už asi mesiac fungujeme na princípe , že sa vôbec nekontaktujeme len si napíšeme , že “Sobota?” a už vieme čo/kde/kedy/ako. Neprosím si nato názor - dohodli sme sa takto, chceli sme to takto.
No napísal mi na narodeniny, tak som sa poďakovala a on v zápätí nahodil tému. Tak som stručne odpovedala a potom to už nechala tak. Veď keď chcem to načo sa máme tak mu napíšem alebo opačne. No začal ma napomínať, že som mu dala videné, že som bola online alebo dala niečo hore predsa som mu neodpísala a podobne. Neviem čo si o tom myslieť a ako to brať ale ja vychádzam zo seba a toto som zvykla robiť vtedy ak mám o muža záujem z iného hľadiska nie len sexuálne. Ak ja chcem niekoho len na sex tak mňa nezaujíma, že mi nepíše, či to videl, s kým je atď. Čo si o tom myslíte?
Ze s takym drzym spravanim si ani ten sex nezasluzis :D panko si moze na sex najst aj prijemnejsiu osobu.
Aj ked "len" spolu spavate, nejake pravidla slusneho spravania by tam mali platit. Pozdravit, odpisat par slovami, ked napise... Nemusis pisat slohy, par slov.
Nechceme žiadne omáčky okolo toho 🤷🏻♀️ Jednoducho si ideme užiť a hotovo. Drzé správanie? Zato, že i ja mám muža “len” na sex a nie je to opačne a ako vo väčšine prípadov , že sa žena bezhlavo zamiluje? Nie, nechcem si sním písať, volať, chodiť von a podobne 😃 Priťahuje ma a je dobrý v posteli. On o tom vedel a pointa je, že doteraz mu to vyhovovalo. Robil to rovnako a žiadny problém nebol. Na začiatku sme si viac krát prešli či je takto všetko okej a aj sme takto fungovali.
Vidím, že tu človek čokoľvek napíše je zle😂 Zamiluje sa? Naivna. Vyspí sa s niekym? Lacná.
Ale ja som sa ani nepýtala na názor ohľadom toho či je to podľa vás okej, to snáď viem ja 🙊 Otázka bola, či je to podľa vás preňho už o niečom inom.
Aj podľa psychológov, sa v takýchto prípadoch jeden namotá. V tomto prípade je to on. Neostáva nič iné len si to s ním vydiskutovať.
@liljana Ja som mu i stručne odpísala, veď som to písala 😊 Posledná správa bola o tom, či som ešte v práci. Povedala som, že áno do 5tej. Odpísal len toľko, že chápe. Ani inej osobe by som na toto neodpovedala už😃
Máš výstižný názov diskusie "sex a komunikacia" takže aj komunikovať treba. Nemému ani vlastná mať nerozumie.
A áno, asi sa namotal trošku, komunikáciou ho vráť do reality, aby nebol sklamaný
@tosomja My sme si na začiatku vykomunikovali, že ani jeden z nás nehľadá nič iné - ani kamarátstvo a ani vzťah . Práve preto sme došli k tomu, že teda nebudeme si vypisovať a stretávať mimo toho čo chceme aby sa nestalo práve to, že jeden z nás začne cítiť niečo viac. Ale asi predsa sa to stalo
Jasné, určite si to s ním teda vykomunikujem len ma zaujímalo či si to vysvetlujem dobre, - že z jeho strany sa to asi zmenilo.
Tiež mi to príde tak,akoby chcel niečo viac. Keď raz bola dohoda, že napíšete len jedno slovo a viete čo,kedy,kam tak to tak má byť.
Ano, on to vnima inak ako ty. Takze to radsej ukonci. Bodka.
Ďakujem o toto mi išlo 🙂 - teda o to aby som zistila, či to naozaj svedčí tomu. Určite to ukončím teda 🙂
Sexovať s ním môžeš, ale na správu mu odpísať ťa obťažuje? 😕
@h2 Dohoda je dohoda. Neobťažuje ale mali sme dohodu práve kvôli tomu, že NEchcem/e nič iné ako sex. Tak načo si vypisovať? Aby jeden z nás začal cítiť niečo viac?
Chore. Nerozumiem preco niekto potrebuje takyto vztah.
ano, evidentne asi by chcel nieco viac - nesudim ta, je to tvoja vec 🙂 kazdopadne ak ste sa tak dohodli, tak dohodu porusuje a zrejme to treba ukoncit
Že si sa preňho svojím nezáujmom stala o to viac zaujímavá a snaží sa ťa zlomiť na niečo viac. 😄
Aj fwb maju svoje fazy. Tak isto je to druh vztahu, nie vsetci ho chapu, lebo ho nezazili. Nemusis sa od milenca hned odstrihnut. Vygoogli stages of fwb a vela sa dozvies. Taketo vztahy dokazu trvat mesiace ale aj roky.
Nemyslela som si, že ešte stále toľko ľudí má takéto zmýšľanie 🤔 Sex po svadbe či ako?
Áno, chcem si užiť. Sex. Nič viac. Roky nebudem chcieť vzťah tak roky nemať sex? Alebo ešte lepšie, spávať s niekym s tým, že tajne dúfam v niečo viac? 🙊 Som chudera za to, že viem čo chcem a nerobím okolo toho scény
Zase mu pripomenúť dohodu a opytat sa preco rieši to co rieši.Ale asi as sama vidis ze ma zaujem o viac ked toto riesi.
@madeline1 čo je na Tom chore ? Veď autorka nehľadá vzťah ..hľadá sex ...o čo je lepšie ,keď chlap oblbuje nejakú naivku dva mesiace kým ju nedostane tam ,kam chce ..ona sa zamiluje ,lebo verí ,že bude niečo viac a potom bokom..on sa už neozve ..takto vedia obaja ,do čoho išli..teraz čo? Ak nechce vzťah ,má si to robiť stále sama ?Chce si užiť ..on to vedel ... každý má iné potreby .Niekto potrebuje kávu trikrát denne ,niekto pohár vína a niekto sex ..teraz ak.nechce vzťah ,alebo sa roky nezamiluje tak čo ? Má byť odsúdená na život bez sexu?
Mozno len muzska jesitnost. Ja len nechapem obavu pred vztahom, ved pravidla aj vo vztahu si nastavujete sami.
@moni73 Nejde o obavu zo vzťahu ale momentálne som vo fáze, že nemám ani 25 , od 18tich som mala vzťah ktorý sa skončil asi pred rokom a nemám chuť ani náladu sa opäť viazať. Chcem byť chvíľu sama a užívať si mladosť no napriek tomu mám svoje potreby.
Chápem , že je ideálna predstava randiť s niekym, naviazať sa a mať plnohodnotný vzťah so všetkým, čo k tomu patrí. Neskôr bývanie, svadba a nakoniec potomok. No nie každý túži po tomto. Teda nie každý je v tej etape života , že toto je preňho prvoradé. Neviem dokedy budem v tejto fáze - možno pol roka, rok, roky..- ale svoje potreby mám rovnako ako ten, ktorý je vo vzťahu. Práve preto som sa rozhodla, že nechcem spávať s každým druhým na diskotéke a za mesiac vystriedať 20 partnerov a ani niekoho ťahať za nos s tým, že chcem niečo viac ale rovno mať niekoho len na tento účel , ktorý vie načom je a berie to rovnako.
Nie som takyto typ ani som nikdy nebola a mam rada veci upratane ale dokazem pochopit aj teba a taktch ludi alo si ty.moja sestra zije vlastne narovnako.neviem ci aktualne niekoho takeho ma ale viem,ze mala. Nechce rodinu,nechce deti a ma nejake potreby.. ale je to ok preco nie ak sa obaja dohodnu a su na tom rovnako, nech si kludne vedu zivot ako im vyhovuje. Nerobia nič protizakonne. Naopak ak su nastolene pravidla malu by sa dodrziavat. Ked to uz niektoremu casom nevyhovuje je namieste to hned ukoncit a hladat si noveho partnera na takyto druh "vztahu" pretoze nie je frr vici druhemu mu davat falosne nadeje, ked to tak necitim a nechcem viac. Naopak ten co to tak neciti, zas nie je fer voci nemu, aby mu boli robene vycitky z druhej strany, ze mu ide len o to. Ved si neslubovali vernost,lasku a manzelstvo. Iba si vytycili, ze obom v tom case vyhovoval "vztah" o sexe. To ze my sa s takym nevirme stotoznit nas trapit nemusi. Nas sa to bytostne netyka. Ved autorka musi vediet co je pre nu momentalne najlepsie. A nesudme lebo budeme sudeni... Ak pride o najlepsie roky zivota,mladist,lasku a materstvo mozno si to bude vycitat sama neskor. A nemusi. Moze kludne najst dalsieho, kt. jej roky na to posluzi a usadi sa v neskorsom veku alebo aj nikdy. Neexistuje jediny spravny postoj ako prezit si svoj zivot. Ale k veci...ano chlapec by chcel viac, ocakava viac mozno pre mužské ego ze ta ma aj nema, mozno sa zalaskoval to je jedno, je namieste to ukoncit
Tak to neries na koni, ze co, preco, na co ti on pise, nerozhoduj sa na zaklade anonymnych rad, ale si s chlapom sadni a rovno prediskutuj, ze tvoje ocakavania sa nezmenili, ako su na tom tie jeho..
Neviem, co si slubujes od tejto temy, ale jednak tu chlapovi nik do hlavy nevidi a tiez sa tu ziadnej podpory nedockas.. 😉
@brembo akoze a prečo ma byt chudera? Ja osobne nie som na tieto vzťahy a verím v sex po svadbe. Ale mňa osobne viac pohoršil tvoj príspevok ako príspevok autorky. Chudera za to, ze sa nejako rozhodla a obe strany s tým súhlasia? Co koho do toho? A hlavne aké máš ty právo komentovať a urážať ju ako osobu? Co si ty za človeka?
ja si myslim, ze skor ci neskor sa moze niekto zahladiet - citit nieco viac k tomu druhemu, tak asi zacina k tebe nieco citit

Nič v zlom, no za mňa sú takéto "len na sex vzťahy" divné ... by som sa cítila veľmi lacno ... tak on sa zrejme do Teba tak trochu zamiloval ... budeš musieť hľadať takého "len na sex" inde.