Sex až po svadbe
Ahojte,
mam 36 rokov, priatelka 32, je velmi veriaca a od zaciatku prezentovala jasny postoj k tomu, ze plnohodnotny sexualny vztah si vie predstavit az po svadbe. Zo zaciatku som to vedel viac tolerovat, ale sme spolu uz skoro rok a som coraz frustrovanejsi. Mal to niekto podobne a naozaj sa to svadbou zlepsi?
Toto ma byt vydiskutovane pred vztahom... takze preto musia byt v tomto ludia kompatibilni... aku mas "zaruku", ze sa to po svadbe zmeni?
@sweet20 povedala ze pri snahe o deti sa to zmeni
@jana_eyre_2 planujem to, len este treba nieco zarobit
Keďže je ona v tomto tak striktná.nevadi jej ,že ty si bol už sexuálne činný?teda ak som to správne pochopila.
Je to dlha doba, keď sa v tomto názore obaja nestretnú.lebo sú páry ,pre ktorých je to ozaj dôležité,ale spoločne tou cestou idú.
U vás dvoch mi to nepríde
@pe_mi povedala, ze jej to nevadi, pokial sa naozaj teraz budem snazit a budem disciplinovany
Ste názorovo rozdielni v tejto téme.
Či sa to po svadbe zmení,ťažko povedať
@pe_mi tak deti chce mat, tak dufam ze ano
Ak ju tak veľmi ľúbiš a záleží ti na nej, tak počkáš. Ale nevidím váš vzťah ružovo... Keďže hodnotovo ste niekde inde....
Neviem,ale pre mňa by to bolo ako kupovať mačku vo vreci. Pre mňa veľa otázok....čo ak to nebude fungovať v sexe? Čo ak tam nebude chémia? 🤦
Pri snahe o deti sa to zmeni? 😂 a ked tie deti mat uz bude, tak ste dosexovali... snad ti je to jasne z toho, co povedala...
Ja poznám prípady keď sex až po svadbe a nakoniec sa rozviedli lebo v sexe im to neklapalo. Obaja máte vek a o dieťa sa môžete snažiť riadne dlho. Ak by taký prípad nastal z toho sexu sa stane povinnosť a nie potešenie
@blancheporte ku chémii nepotrebuješ sex, veď to vieš už dopredu či ťa niekto sexuálne priťahuje a potom už ide len o techniku.. (a to som človek čo takýto typ vzťahu nepraktizoval)
@autor - k manželstvu nepotrebuješ zarobiť, dôležité je či s ňou chces prezit život.. uzavrieť manželstvo sa da aj bez veľkej svadby za 1000ce.. hlavne neuzavtvaraj manželstvo pre možnosť sexu, ale preto, že si rozumiete a máš ju rád . Ak je to tak - tak proste nečakaj, poziadaj ju o ruku, vezmite sa.. svoj postoj jasne komunikovala, takže môžeš sa rozhodnúť ako to cítiš ty..
To ako fakt? A co ak si vezmes,v posteli vám to nebude fungovať,alebo bud3 súhlasiť so sexom iba pri splodiny deti a potom ako bude tehotna,tak nebude chcieť,aby sa dieťaťu nič nestalo.Potom bude 7nedelie,unava z dieťaťa... a sex po 2r keď bude chcieť ďalšie dieťa. Sa spýtaj ako to ma v plane dalej.Toto si vyjasniť skôr.Mozno ma v plane mat dieťa a teba iba na splodenie a platenie.
no neviem... mne príde že slečna nemá kladný vzťah ku sexu.
@elaela23
7nedelie? to je čo...
Chémia tam je, dovolí mi bozkávanie, masáž chodidiel a tak. len potom ma samozrejme vždy zastaví
mám kamarátku... bigotná katolíčka. Pred sobášom 4 roky spolu s chlapom, len nejaké dotyky, ževraj sex až po svadbe... Po svadbe ona 39 ročná panna, akt bolestivý, návšteva lekára. Deti žiadne, ževraj im to nejde, bolí ju to. Chlap je veľmi rýchlo ready a asi chudák ani nevie čo a ako, kam... Dnes majú 50 rokov a ona spokojná v sex. zdržanlivosti, on sa tej bigotnosti prispôsobil. 🤷♀️ Životy sú rôzne...
@jamimo pred 2 mesiacmi zistila, ze si niekedy pri tom tlaku pomaham sam a tiez bol z toho ohen na streche
Poznam jeden takyto pripad-ona je dokonca lekarka a z lekarskej rodiny, chorobne bigotne veriaca, sexovali len ked mala plodne dni a kym sa im podarili tri deti, potom 10 rokov nedovolila, uz su rozideni….aspon toto by ste si mali pred svadbou vyjasnit
Vy ste v tejto oblasti každý uplne inde, toto nie je na vzťah rodinu život, nebude vám to fungovať a ty sa budeš len trápiť, je iné ak by si to mal rovnako ako ona ale v tomto prípade zíd radsej z kratsej cesty
Ja som to tak nemala, ani by som nechcela. Neberiem sex ako vec, že je jedno s kým a kedy.....ale ani ho nemám na piedestály ako nejakú posvätnú vec na ktorú budem čakať ako na sväté prijímanie.
Myslím ze toto je tak zásadná vec, že môže zamavat aj s potencionálnym vztahom. Ak je tam vzájomná chémia a človek musí ale neustále potláčať svoje potreby, chce to veľmi veľkú mieru tolerancie a partner musí byť ozaj že wau, aby som to chcela podstúpiť.
@beataxxx to fakt? ona chce mat 2 deti, to mi uz povedala.neviem zatial ako to bude mimo toho
To čo ti povedala že po svatbe sa to zmení. Takze z jej pohľadu to znamená že budete sexovat len keď sa budete snažiť o deti. Inak máš smolu. Nehnevaj sa na mna ale 36 ročná panna, tu už veľa muky nenamelieš.
@3petka najfrustrujucejsie je to pri bozkavani alebo tych masazach
Je tu problém v tom, že nie ste názorovo v sex téme na rovnakej úrovni.to že si ona vybrala takýto smer a je už staršia panna,to je v poriadku (pre ňu), len potrebuje aj tak striktného partnera
A naozaj pozor na tie plodné dni pri takýchto strikne zmýšľajúcich typoch žien, ľudí.
Lebo fakt je ten,že naozaj môže mimo plodných dní odmietať sex úplne.
Len si to vysvetlite.ci je to aj tvoja cesta.
Otázka je či tu chémiu cítiš iba ty alebo aj ona . Ako sa správa pri bozkávaní? Cítiš u nej tiež vzrušenie?
@pe_mi tak to mi teda nenapadlo :(
@mischy00 ano, aj ona je pri tom vzrusena

A už si ju požiadal o ruku?