Sex až po svadbe
Ahojte,
mam 36 rokov, priatelka 32, je velmi veriaca a od zaciatku prezentovala jasny postoj k tomu, ze plnohodnotny sexualny vztah si vie predstavit az po svadbe. Zo zaciatku som to vedel viac tolerovat, ale sme spolu uz skoro rok a som coraz frustrovanejsi. Mal to niekto podobne a naozaj sa to svadbou zlepsi?
Mne to zaváňa frigiditou. Aby to nedopadlo tak, že bude robiť ovulacne testy a povie že dnes je deň D kedy vie otehotnieť, a skončite pri sexe raz za mesiac. Po otehotnením povie že počas tehotenstva je jej to nepohodlné, po pôrode že ju to všade boli. Nebodaj by sa vám to dieťa podarilo na prvý raz, tak už si viac nevrznes. Alebo ešte počas svadobnej noci zistíte že nie je sexuálne kompatibilní a čo potom... Rozvod? No asi ťažko keď je ona veriaca, nebude chcieť. Osobne nechápem tento postoj sex až po svadbe, to je ako kúpiť mačku vo vreci. A keď si ani sám pomôcť nebudeš môcť lebo na treba vyletí... Dobre si rozmyslí čo od toho vzťahu očakávas a či má budúcnosť. Možno ona čakala že po roku ju požiadaš o ruku a do pol roka bude svadba.
Ja si tiež myslím, že po svadbe bude chcieť sex len na splodenie dieťaťa. :( veľmi dobre si rozmysli, či toto chceš. A hlavne sa o tom porozpravajte dopredu.
Tu uz klope rozum na dvere...prirode...
Rozmýšľam, ze ona je nastavená tak, že žiadne intimnosti nebudú a vlastne ty to musis iba rešpektovať. Nič iné ti nezostáva, tu žiadny kompromis asi neprichádza do úvahy. Tu je striktne dané že nič, všetko po svadbe. A keď po svadbe zistíš, že sex bude iba na plodenie detí, zas ťa má v hrsti🤷♀️
hmmm... len aby sa tie sľuby po sobáši naplnili 🤭 a ty neuvoľňoval ventil inde 🤷♀️
@barju to uz na mna kvoli tomu vyletela ano
Čo tak tieto veci riešiť s priateľkou,nie s cudzími ľuďmi na MK,kt.ju vôbec nepoznáme?
Čo ti pomôže názor niekoho iného?
@mischy00 jej to je tiez prijemne, je to citit aj vidno len ma proste zastavi
Nehnevaj sa ale načo je toto dobre. Prečo mat takú ženu. Ozaj to nezmeníš. A intimita je vo vzťahu dôležitá a vyzerá to tak že aj pre teba. Vezmeš si ju a vrznes si len počas plodných dni a keď už bude tehotná tak nebude nič, po pôrode bude unavená id dieťaťa …. Už sme v 21 storočí neviem na čo sa ešte stále hrajú niektoré ženy. Kedysi bolo panenstvo dôležité aby sa dobre dievča vydalo no už je to len prežitok.
A ty keď si to urobíš sam, tak jej to nevadí?
@mischy00 dovoli dost intenzivne bozkavanie aj tu masaz bosych chodidiel, ale dost ma sleduje a pyta sa ci este v pohode. ak vidi, ze je to uz na mna moc, musim prestat a ukludnit sa
@bielasovicka písal to už vyššie ,že jej to vadí a vytkla mu to
@bielasovicka ano, vadi
Ach....ja by som toto nedala ...si neviem predstaviť ze ma muž vždy stopne a pošle ukludnit, ved to hádam ani nemôže byť zdravé.
A sorry masáž bosých chodidiel ma byt pre teba vrchol erotických hratok 🤦♀️
@mischy00 tak snazim sa, lubim ju
@heisenberg uz je za nami preco?
Ak bude svadba o 3 roky, vydržíš? Pozri mne je to v podstate jedno, aj keby ste sex nikdy nemali. Teba to trápi a evidentne ti dochádza trpezlivosť. Ľúbiť dokážeš aj ženu, s ktorou by si mal intímny styk.
Pre mam je tato tema „sex az po svadbe” prilis preromanticizovana. Jednoducho maju tito ludia naivnu predstavu, ze uz ako manzelia povysia svoj vztah na vyssi level a bude to nieco carovne len preto, ze pockali. Holt, pokial si v sexualnej oblasti nesadnete, nic take sa konat nebude, ba naopak, moze to vyustit do obrovskeho vztahoveho problemu veduceho k rozvodu. Za mna je sexualny zivot neoddelitelnou sucastou partnerskeho zivota, ktory by mal byt postupne jeho sucastou. Neviem si predstavit mat vztah s niekym, kto so mnou v tejto oblasti nie je kompatibilny. Tvoja priatelka bola asi v tomto vychovavana… obavam sa, ze len tak sa to u nej nezmeni. Mozes skusat rozhovory, uvidis, ci pristupi na nejaku zmenu…
cim je zena starsia tym moze byt ten prvy sex tazsi. tkaniva sliznice skratka starnu tiez. co si budeme hovorit. moze to byt pre nu bolestivejsie aj narocnejsie. prve razy budu asi neprijemne. potom zalezi na tom ako to ona spracuje.
sex az po svadbe bol vymysleny v dobe kedy sa vydavali aj 16 rocne dievcata. v tom case sa nevlacili frajeri 2-5 rokov kym sa vzali. vzali sa spravidle velmi skoro.
ty mas 36 nepotrva dlho a v tvojom tele zacne ubudat testosteron. si v najlepsich rokoch lepsie to uz nebude. aby potom neprisla frustracia aj z tohoto.
a aj to treba mat ujasnene ako vnima plodenie deti a aj sex mimo plodenia deti. pretoze su ludia co sexuju vylucne na splodenie a potom nic. ale su aj taki co maju sex aj normalne.
neviem. ine by bol okeby ste mali 18 ale vy ste uz ludia v rokoch v podstate. dost nesoro na taketo hratky a srandy.
@mischy00 tak ona ma aj pochvali, ze aky som pre nu statocny. ale lahke to nie je
no a inak je pravdou ze mnoho ludi takto vychovavanych ma k sexu dost problemovy vztah pretoze sa prezentuje ako nieco neciste. ono sa to v podvedomi uklada. su aj vynimky ale mnoho ludi ma tieto traumy.
Maj trochu sebaucty. Uz ta ma teraz oblapeneho pod guliami ako zufalca
My sme mali sex prvýkrát vo svadobnú noc a bolo to úžasné. Hlavne sa o tom potom nehanbiť rozprávať, čo by komu urobilo radosť, navigovať partnera/ku. Sme spolu takmer 16 rokov a celý čas sa milujeme 3-4x do týždňa. Ty musíš vedieť, či po Tebe túži, ale má svoje zásady alebo je tam aj problém so sexualitou u nej. My sa ale poznali dva roky, keď sme spolu začali chodiť a brali sme sa po 7 mesiacoch chodenia. Určite by som netrápila seba ani muža nekonečným chodením a odopieraním sexu.
a este si pokecajte o antikoncepcii. pretoze kondom hak ani telieska nie su povolene. len symptotermalna metoda a tej spolahlivost stoji a pada na uplnom zdravi zeny a jej perfektnych skusenostiach. inak sa vam moze stat ze budete mat neplanovany pocet deti alebo budes mat problem sa k nej dostat ked uz dalsie deti mat nebude chciet. v obodobi dojcenia ak by dojcila 2-3 roky lebo aj take su si bezpecne nevrznes.
ahoj este by som sa informovala ako to ma s antikou
kedze je silne veriaca aby ste nemali deti ako smeti aj ked v takom veku no uz to mozno bude aj problem
dnes maju problemy aj mladi
takze aj to by som si prebrala co sa tyka situacie ak nebude moct otehotniet to len tak ak teda chces mat deti ci aj za cenu umeleho oplodnenia
@pralinka25 ano, kondom odmietla rezolutne
A kde sa vy dvaja zoznamili?

Ked som bola mala myslela som si ze ak ma niekto dve deti znamena to ze mal 2x sex ak 3 deti tak 3x. Trosku mam z toho pocit ze aj ona takto rozmysla 🙈 ak nemate obaja taketo presvedcenie ze sex az po svadbe podla mna to nie je dobre. Teraz ste rok spolu a poziadas ju o ruku aby ste konecne mohli ist ma vec a ako pisu vyssie co ked to nebude klapat. Mozno pride na to ze jej to staci malo ty budes chciet viac a budete zase tam kde ste boli. Mozno pri sexe zisti ze sa jej to paci a sama nebude chapat na co tak cakala ale to sa neda povedat dopredu. Drzim vam palce 🙂