icon

Sex bez vzťahu

14. aug 2023

Baby chcem sa spýtať niečo je to blbé podľa mňa mam priateľa ale nie sme vo vzťahu ani nič podobné 😁 len sa stretávame hovoríme si všetko sme v kontakte 24/7 a vždy keď sa stretneme tak je aj sex musím priznať .
Nie je to blbne sa s takým priateľom milovať čo si rozumieme naozaj dobre len vo vzťahu nie sme 😑 ja mam niekedy také debky že si pripadám ako milenka a podobné ale on nemá ženu ani nič podobné

Strana
z2
xsuzannex
14. aug 2023

A to sa nemozte spoznavat aj pocas vztahu? Ved sa nemusite hned brat. Som myslela, ze by to malo takto fungovat 🤷 asi som uz stara 😄

katkazocele
14. aug 2023

@andrea_82 s takými sa ale strácajú niekedy aj roky drahocenného času 😔

mimka1402
14. aug 2023

Ja som mala chlapa ako ty, že tiež sme takto mali "vzťah" ale odmietal zodpovednosť to nazvať vzťahom a "spoznávali" sme sa až kým to neskončilo nijako...
Prišiel druhy a ten, hneď po spoločnej noci hoc to bolo krátko po spoznávani mi povedal, že sme už spolu lebo ma chce vo svojom živote a spoznávame sa ďalej vo vzťahu.. Počkaj si na ten druhy prípad. 🙂

goodidea
14. aug 2023

@xsuzannex divné století...

ninusa221
14. aug 2023

Robíš mu madrac 🛌

h2
14. aug 2023

@mimka1402 Podľa mňa je lepšie, keby to povedal pred tou spoločnou nocou, nie až po nej.

viestta
14. aug 2023

Ty cakas, ze ti oficialne oznami od dnes sme vo vztahu? Nepride ti to divne? Dokedy chce natahovat toto "spoznavanie"? Mne to pride dost divne spoznavanie, pretoze uz ste sa spoznali viac ako intimne. Ci toto je taka jeho barlicka (alebo uplne sprosty alibizmus), ked to nevyjde, tak ono sa vlasne nic nestalo, lebo nebol vztah? Ked ta posle k vode, nebude mu moct nikto nic vycitat, vsak ste neboli vo vztahu? Ty nemas mat ziadne naroky, vsak nie te vo vztahu. No cele divne. Asi som uz moc stara na taketo moderne (ne)vztahy.
Nuz ked nie ste vo vztahu, dala by som si zalezat na ochrane, pretoze tento pan ma nie ze zadne vratka otvorene, on si nechava otvorenu branu od hangaru a ma to bud dobre vyspekulovane alebo je uplne nevyzrety
(pre tu srandu, daj mu toto precitat, to bude zabava a mozno skonci aj ten vztah nevztah)

pralinka25
14. aug 2023

@xsuzannex tiez som myslela ze randenie je prave nato.

vilma7
14. aug 2023

Vo vzťahu nie ste, takže ste kamaráti. Ak ti nevadí spávať s kamarátom, tak pohoda.
Ja s mojimi kamarátmi nespavam.

mimka1402
14. aug 2023

@h2 Iba súhlasím a myslím si, že to iba bolo vo vzduchu len sme to ani jeden nepomenovali. 🙂 ja som bola tá viac bojazliva a nevedel ako ho ja a to cele vnímam. Ja som sa mienila mu už neozvat ak by to sekol, že nevie co chce. Lebo som to brala ako veľké porušenie hraníc a bez vzťahu to nejde. 🙂 Ale to bolo skôr iba o tom, že keď už došlo k takej situácii a jej chlap povie, že ešte majú čas. Tak by som sa už stiahla a neozyvala sa tam, kde on sa nevie rozhodnúť.

cippi
15. aug 2023

Sex bez vzťahu u zien moc akosi nefunguje na vlastnej koži otestované viackrat, u muža je to iné, ten dokáže mať sex bez vzťahu a chcieť sa kamošit v pohode, hlavne ak chce spoznávať ak ďalšie ženy ešte, načo by šiel do vzťahu čo je už záväzok😁. Ženy to málokedy dokážu, preto im až tak neodporúčam nejaké sexuálne kamarátske vzťahy, lebo budú chcieť viac zväcša. Pre muža je to prirodzené akosi viac, než pre ženy, muži su omnoho viac polygamni ako ženy a dokážu sa odosobniť, napr byť kamaráti a mať sex a nebrať to nejako vážne muž sa zväčša aknje free chce kamarátiť s mnohými ženami, a ak má možnosť uviazanie sa k jednej mu to prekazi😁

kp7333
15. aug 2023

Takze nie ste vo vztahu, lebo on to zatial vztahom nenazval. Otazka znie: preco? Nechava si zadne vratka? Nic k tebe neciti? Ma takychto "kamosiek" rozrobenych viac? Preco ste potom stale v kontakte? Bola by som na pozore, aby ti nakoniec nezostali len oci pre plac (pripadne nechceny suvenir v podobe tehotenstva).

goodidea
15. aug 2023

@cippi tak tak všetci by sme chceli kamarátky s výhodami, to sú tie najlepšie kamošky ;)

karolinakr
15. aug 2023

Ano, ked si len kamarat, zbytočne ho zdržuješ Niečo take, že duševne puto, je sranda spolu alebo sa mate o čom rozpravat, o živote atd to je tiez zdržovanie. To sa mi nezda celkom normalne, že muži su tak citovo plochy, ze okrem samotnej sulože ich ine nezaujima. Ake uspokojenie im z toho vyplyva, ze mal som sex s touto osobou, co ma absolutne nezaujima, to uz môže ist fakt na vypadovku radšej

natalienka12
15. aug 2023

@andreatytler prosim ta co su to debky?

viestta
15. aug 2023

@cippi @goodidea este dobre, ze mate si cim zdovodnit, ze ste slabosi, ktori sa boja vstupit do vztahu 😅

andreatytler
15. aug 2023

@natalienka12 Prosim ta, spravaj sa podla kodexu tohto fora. Hned prvy odstavec...
Daj prednosť povzbudeniu pred kritikou
Vyhni sa výsmechu
Buď tiež ohľaduplná voči gramatickým chybám ostatných

Tvoj prispevok nesluzi ziadnemu inemu ucelu len si vylepsit svoje vlastne ego tym ze ma zhodis. Nepaci sa mi to. Nerob to prosim.

natalienka12
15. aug 2023

@andreatytler Ja viem, prepac, ale to slovo znie hrozne. Nie je to vysmech, ale normalna otazka.

andreatytler
15. aug 2023

@natalienka12 Dakujem za ospravedlnenie. Cenim si to.
Povazovala som to za vysmech lebo sa mi zdalo jasne ze je to gramaticka chyba pri spodobovani, alebo preklep a je jasne ze to malo byt slovo depka - skratka pre depresia.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2