Sex mi zničil manželstvo
S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…
Primitiv.
Tak od neho odíď 🙈🙈🙈ja toto nikdy nepochopím,nemá ta rad, ani vaše deti evidentne ešte im aj ubližuje.
Nemáš kam ísť alebo prečo si stále s ním? To nemá nič so sexom,že sex vám zničil manželstvo on je proste sebecky magor a to je celé
Zarazila ma veta, že ta urazal a zle sa správal k tebe a ty si mala cielene druhe dieťa..
Možno tretie by to vyriešilo, ak druhé nepomohlo.
@radanna11 môže to tak vyzerať. Stále počúvam ako mna on lubi, že robí všetko pre mna. Že sám dokončil dom, že sám dokončil byt. A že všetko robí len pre mna a keď mu poviem že to robia aj iný chlapi tak mi povie že nerobia a že si mám najst takého čo to bude robiť a ešte mna tolerovat
sama si si to sposobila.. od zaciatku si isla proti sebe a robila si aj, co ti nebolo prijemne.. preco? aby si mu vyhovela? alebo aby si nebola za 'puritanku', ked je v sexe pre teba nieco 'stop'? on len bral, co si davala, tak sa nediv, ze je teraz vytoceny, ked uz to davat nechces.. keby si bola pravdiva od zaciatku, tak sa zrejme ani nedostanete do vztahu.. nemas mu moc co vycitat.. tak prestan plakat do vankusa a skonci to
niektorým to takto po čase prepne ... zo sexu, alkoholu, ale aj z mileniek...ako komu...
aké riešenie navrhuje manžel? lebo takto ďálej žiť nemá zmysel.
@alexas56 nebolo žiadne riešenie problémov druhým dieťaťom. Po prvom sa dá povedať že to boli talianske hádky. Ja ďakujem bohu za mojich chlapcov. A mladší synček veľmi pomáha môjmu staršiemu (PAS).
počúvni ho a nájdi..je 100000 iných mužov lepších od neho..nezabíjaj čas už s takým debilom, nech si ide za inou..
@reanda pred manželstvom som bola ja ta čo chcela experimentovať. Zmenilo sa to po porode
A skúsila si mu aj ty vyznať lásku podobným spôsobom ako on tebe? Ze mu vynadas do skur*enych primitívov, psychopatov, kok*tov a podobne ci bude spokojný? Ešte som nevidela, ze by sa láska vyznavala ponizovanim, vulgarizmami a podobne. Najlepšie urobis keď zbalis seba a deti a odídete od neho. Tvoje deti si toto nezaslúžia
Nemala si dosť sebeúcty už na začiatku, nedokázala si sa brániť jeho agresivite, tak sa jeho ataky stupnovali. Nie, vás vzťah nepokazil sex. Pokazili ste ho v druznej spolupraci vy dvaja. On je agresívny magor, a ty si roky rokuce drzala hubu, krok aj niečo iné, miesto toho aby si ho včas upratala. Teraz vidíš, že už máš len oči pre plac. Nie, nemáš. Je najvyšší čas aby si hladala svoju sebeúctu a začala rázne jednať v záujme svojom aj v záujme svojich detí. Prestaň nad sebou vyplakavat a začni konečne niečo robiť. Hlavne so sebou.
Ja som stale nepochopila, ako ten sex znicil manzelstvo. Ja tam vidim akurat chlapa chrapuna a zenu, ktora si sama seba nevazi.
@deti95060810 nenavrhol nič. Odmieta sa o tom rozprávať. Lebo vždy keď sme mali krízu tak sme v podstate riešili to iste. Len mi povedal že to takto bude už stále. Žiaľ aj jeho rodičia mali takýto vzťah. Jeho mama odišla od otca len pred cca 3 rokmi. Prežívala dá sa povedať to iste. Vedela že ju jej muž lubi (divnou láskou) a že ju a jej 3 deti zabezpečí. A keď bolo dobre tak si to užívala a keď bolo zle sústredila sa na svoje deti.
mnohi muzi nevedia, co je laska.. myslia si, ze je to sex a ze lubit zenu znamena postavit dom a financne zabezpecovat rodinu.. oni nechapu, ze toto nie je ono.. pochopili by to, keby to na tu zenu neplatilo.. keby chcela viac.. ale ona nechce viac, ona sa uspokoji s tym malom a potom casom, ked uz to nevie vydrzat bez lasky - lebo toto samozrejme laska nie je, tak zacnu muzovi vycitat, ze ich nemiluje a on netusi, o co ide.. lebo ved doteraz to stacilo a preco teraz uz nie.. doteraz si sa v sexe 'snazila' a teraz uz nevladzes.. ale ked sa milujem s partnerom, tam predsa ziadne 'snazenie sa' nema miesto..
zial ani mnohe zeny netusia, co je laska.. az casom to zistujeme.. tak je fajn, ze si mozes uvedomit, ze toto laska nie je a posunut sa dalej
@reanda úprimne ďakujem za krásny komentár. Chcem sa posunúť ďalej žiaľ strach je väčší.
na strach sa vyser.. ten ta stastnou neurobi
Zbytočné niečo meniť, nájde si znova to isté. Ani gram sebaúcty, ani gram zodpovednosti za svoj život.
@reanda veľa krát som chcela aj teraz odísť niekde aspoň na chatu na pár dni. Vyčistiť si hlavu no vždy cez týždeň som mala dáke vysetrenia s chlapcami.
Partnerske nezhody dokazem pochopit, ale vynucovat si sex u manzelky resp. sa vyhrazat, ze pojdem za inou musi byt podla mna hrozne.
Pre mna je nepochopitelne chciet sex s zenou ktora to odmieta nezavisle od toho ci je to priatelka ci manzelka. To nemoze byt ani zabavne ani uspokojujuce.
Ak by zena tvrdila, ze ma sex so mnou z povinnosti tak by som s nou prestal sexovat. Nevidim ziaden dovod pokracovat.
Osobne mi je ta luto, tvoj muz musi byt strasny kvietok. Takito terror by som ja doma veru netoleroval......uz len kvoli detom urcite nie.
nemusis hned od neho odchadzat a natvrdo zacinat sama s detmi.. len si uz nenechaj robit to, co si si nechala.. donutit sa k sexu po urazkach, prijimat nadavky, ponizovanie a este si niekde v kutiku hlavy mysliet, ze snad ma pravdu a ty robis nieco zle, si nedostatocna, alebo si to snad zasluzis, alebo si to moze dovolit, ved ta zivi.. nie.. toto zmen v prvom rade.. seba presvedc, ze na toto nema nikto za ziadnych okolnosti pravo a neexistuje, ze by si si to niecim 'zasluzila'.. ked sa ti podari zmenit tieto vnutorne pocity a svoje nastavenie, tvoj vtah k samej sebe, potom sa zacnu menit aj tie vonkajsie okolnosti a aj ten pripadny rozchod bude lahsie zrealizovatelny, nebude to vyzerat tak neprekonatelne tazko
@zoro9836 honi si ho každý deň. Niekedy aj po sexe a to na neho pozerám že či už je normálny. No ďakujem za normálny komentár. On mi pri hádkach niekedy vyslovene chce nahnať strach. Z maximálnej blízkosti sa mi pozerá do oči.
@zoro9836 svokor je policajt. To by bolo veľké halo. Aj keď všetci v jeho rodine vedia čo sa u nás doma niekedy deje. Svokru mám ako butlavu vrbu

Fúúú, ja by som s takýmto mužom teda nebola ani sekundu....je mi ťa ľúto