Dobry den,
sú tu páry kde ma muz vyrazne nizsiu vydrz ako manzelka ? mame doma tento problem, manzelka bola z toho dost nervozna a v poslednych mesiacoch to zacala riesit tak, že sa proritizuje jej uspokojenie a to moje sa odklada vzdy az na zaver...
@oceanahory chyba mi ta senzualita spolocneho styku a vyvrcholenia
Celkom nechapem, ved predpokladam, ze potom, co dosiahne partnerka orgazmus, tak mate priestor, kde sa kladie doraz na tvoje potreby. Sex a tvoje vyvrcholenie je prepokladam sucastou, ci?
@oceanahory dojde k mojmu vyvrcholeniu, ale nie je to sexom uz potom
Takze sex uz potom, co dosiahne partnerka orgazmus nemate? 🤔 Ako dojde k uspokojeniu partnerky?
@oceanahory usta, ruky...pomocky
To je v poriadku a nasledne ona odmieta tvoje uspokojenie skrz sex?
No a čuduješ sa, že je manželka z toho dosť nervózna? Šak to je základná etiketa sexu... najprv urobíť ženu, ideálne aj viac krát a až potom seba.
@oceanahory v podstate ano. je mi dost blbe pisat o detailoch takto verejne vies
Tak ale podla tohto ani nie je problem s kratsou vydrzou, ale s tym, ze nemate veci odkomunikovane 😉...
A ked ty vyvrcholis pocas sexu co potom manzelka? Postaras sa aj o jej uspokojenie?
A ozaj, ked nie si spokojny s tym ako vam to funguje nemas pisat na MK ale vydebatovat si to so zenou a hladat riesenie prijatelne pre oboch. my to za vas nevyriesime. Aj keby ti 200 ludi napislo, ze mas pravo na uspokojenie pocas suloze, aj tak je riesenie problemu iba vo vasich rukach...
@oceanahory je, lebo styk je tak na 20 sekund u mna
@viestta ano ked som prirychlo vyvrcholil, postaral som sa
Autor, a u sexuologa si uz bol riesit svoj problem? Lebo 20 sekund, to je fakt o nicom
@viestta nie. skusili sme napr viac kondomov alebo znecitlivejuci gel
Autor, skus navstivit urologa, mozno je problem fyziologickeho povodu, obcas staci mini zakrok u chlapa a je po probleme, ak je tam ale vsetko v poriadku, tak tak ako pise @viestta, skusila by som sexuologa.
Však tak to má byť, najprv žena až potom chlap. Rieš to a odborníkmi, nie je normálne vydržať 20 sekúnd to by som sa ani nechcela vyzliecť načo.
@oceanahory na to je zakrok??
Samozrejme, pokial urolog skonstatuje, ze je problem mechanickeho povodu, tak spravi podla potreby isty sposob obriezky. Toto musi ale zhodnotit lekar, my ti tu nevieme povedat, ci je tvoj problem psychickeho alebo fyziologickeho povodu.
@oceanahory au
Dpc, zase ďalší *uj,lebo on vyvrcholí až druhý. Chudáčik.
@autor ty sa tej žene nemôžeš čudovať. Veď si to sám napísal vyvrcholí ona a potom až ty ale iba keď chápem tak že asi len s pomocou tá dorobiť. A teraz si predstav,že by si bol tesne pred vyvrcholením a ona prestane. Tak sa cíti ona. Ak ti to nič nehovorí potom si necitlivé h*o. Ja mám mladšieho muža a ten v pohode vydrží aj hodinu aj dlhšie keď je treba. Keby vydržal iba 20sekund a nerieši to, tak si radšej nájdem druhého chlapa. Uvedomujem si,že ak to nebudeš riešiť môžete skončiť na súde kvôli rozvodu?
Inak podobný problém sme mali na začiatku síce to nebolo tak málo ale .....môj muž sa k tomu postavil ako chlap a hľadal možnosti. Nasiel nejaký tekvicový už neviem čo to bolo a pomohlo mi to a ešte sťahujúce prúžok. A dosť to pomohlo skús to ešte. Alebo pred tým si vieš čo a potom majte sex dlhšie by si mal vydržať.
U môjho to bola aj horlivost ale aj to,že si myslel,že ženy to majú rady rýchlo prirátať ale to som ho stopla. Naučil sa
@modrykolibrik ale ved ja ju najprv vzdy spravim, len nie priamou penetraciou lebo tam malo vydrzim. takze nemam pocit ze ju nechavam nedokoncenu na vrchole
No po pravde, tvoja zena si zasluzi metal, a nie, ze sa na nu budes stazovat. Vsak kolko rokov si neuzila poriadny sex a ty sa tu stavias do ulohy chudacika, ktoremu nie je vyhovene? Ziadna "nahrada" nenahradi plnohodnotny sex. To si len ty namyslas. Ries svoj problem, lebo problem mas ty, nie zena. Ries ho kym nie je neskoro.
@viestta to mi presne hovori ked je na zaver u nej po vsetkom a chcem aby sa mi venovala
No a co? Bud budes problem riesit alebo nie. Ale nikto ti to dlhodobo toleroat nebude, lebo aj tolerancia ma svoje hranice. Mas do utorka cas pozhanat si sexuologa v okoli, okrem toho v utorok si chod k vseobecnemu doktorovi pre vymenny listok na urologiu. Do utorka by si mal aj stravit to, ze problem si ty a aj najst odhodlanie ten problem riesit. Tak hura na vec! Ono sex sice nie je najdolezitejsia vec na svete, ale s dobrym sexom je zivot lepsi. Tak sa postaraj aby si mal lepsi zivot aj ty aj tvoja zena.
@autor nehnevaj sa ale žiaden vybratie ani pomoc pri vyvrcholení ženu neuspokojí poriadny sex. Žena potrebuje aby ju chlap pretiahol. A horšie je to v ich fázach. Mňa tiež vyše uspokojí samotný sex ako masturbácia. To je iba privodenie príjemného pocitu ale pri tom nedokážeš žene nahradiť tu blízkosť , intímnosti ktorá medzi Vami panuje. Pri nej sa dokáže žena úplne mužovi oddať a to jej žiaden vibrátor nedá ale iba TY. Tak sa spamätať a ries to!
toto maš zmáknuté?
A aky v tom vidis problem? Manzelku uspokojis a nasledne je rad na tebe 🤷, co je na tom take strasne? Ved v konecnom dosledku ste spokojni obaja 😁.