Sex - orgazmus
Dobrý deň chcela by som sa opýtať je my až blbé... ale neviem ako na orgazmus keď je priateľ vo mne.... či mám byť napnuta tak ako keď je s jazykom dole porádte my
@evkakozickova tak to som nevedela ze aj také tu je... Ale opýtam sa ta na rovinu teba naozaj zaujíma že autorka nevie dosiahnuť orgazmus keď jej to robí jazykom tam dole? Už len spôsob akým to napísala je na grc🤮Tak perverzne, ja sa s kamarátkou takto nebaví že počuj porad mi nemám vrchol lebo sa nedokážem uvoľniť keď mi to muž robí dole s jazykom... Fuj sak by som sa od hamby prepadla.
@mondolina no ináč toto minule nemalo chybu,fuj skoro som vyvrátila večeru...
asi je ten orgazmus z tvojej gramatiky tak znechuteny, ze radsej ani nechodi k tebe na navstevu.
Normalne sa opýtala tak keď je to niekomu nechutne nemá to komentovat. Veľa žien trpí tým že nedosiahne orgazmus s partnerom
@viestta ty poznas vsetkych partnerov ze si dovolis toto tvrdit? Ja tiez nemam orgazmus a viem ze sa partner snazi a mrzi ho to... takze vobec nie je sebecky
@matqa411211 ale ak vieš ty ako sa doviesť k orgazmu tak ho môžeš nasmerovat ako ho dosiahneš....
Sú ženy ktoré orgazmus možno nedosiahnu pri pohyboch dnu a von... Ale sex alebo milovanie nie je len o tých pohyboch
@lauriema pomodli sa 3x zdravas a bude ti prepacene, ze citas taketo temy. A pozor, na Mare su aj ostrieze. Sex je zdravy, niekedy spinavy, niekedy sterilny, taky , ako kazdemu vyhovuje. A ano, niektore kamaratky sa o tom bavia do detailov, ty nemusis.
@sense ano viem, ale nejako jeho pohyby rukou nie su vobec ako moje aj ked sa snazi 😅
@sense kazdopadne si to uzivam aj bez toho... 🙂 aj ked jeden pohyb vie taky ktory ja nie

@lauriema
A na sexe je čo poburujúce a nechutné?