icon

Sex po 5 rokoch vzťahu

26. máj 2021

Cau baby. Mám problém taký divný... doposial som si myslela že som frigidna, ale tým to nie je. Ja mám chut na sex s inými chlapmi, len nie s tým mojim. Dôvod je taký, že sme spolu 5 rokov a asi sa mi už okukal... ma veľmi biednu vydrž, celkovo v sexe nie je ten dominantny, vždy proste ma len urobi jazykom, zasunie, vysunie 5-6x a je po vsetkom.... proste sex je zlý. Komunikácia nepomaha, on vždy hovori že on nie je typ na take že ma chytí pod krk, oprie o stenu a tak.... že mu je to trápne... proste a ešte sex vždy začína so slovami “ideme trtosit?” alebo “idem pozrieť susurku”.... proste totalne antisexi nechutne mi to je celkovo aj ta psychická stránka sexu je des, nielen ta fyzická... cely nás sex je doslova trápny, hanbim sa vzdychat, celé mi je to hrozne blbe... na začiatku nasho vztahu to takto nebolo, akoby to prislo rokmi, že proste už sa berieme tak strašne ako “členovia rodiny” že nám je až blbe pred sebou prejaviť nadrzanost, akoby som mala sexovat s mamou trebárs... viete čo myslím? To trapno, to dusno, to hanbenie sa... neviem... raz som mu bola neverna kvôli tomuto už (vie o tom) a s tým chlapom som si to užila neskutočne... ale už to nechcem znovu urobiť... nechcem... milujem ho a nechcem ho stratiť. Ale prečo sa toto deje? Proste ja mám pocit že to by takto bolo z každým chlapom, po rokoch to proste ide do kelu... ja si najviac uzivam sex s muzmi na začiatku, keď sme si cudzí... akonáhle sa viac spoznáme, začneme spolu zit, už mi je trápne vzdychat a celé mi to je trápne a plus tie ostatne okolnosti čo som vymenovala, no hrôza strach

Strana
z2
lindusss2016
30. máj 2021

Tak chytanie pod krk a opretie o stenu je trapne, ako z filmu 🤷‍♀️ skuste tantricke milovanie, kup si o tom knihy, chod(te) na tantra masaz, naucte sa nieco o milovani

Strana
z2