Sex počas menštruácie
Zdravim 🙂 mozno divna otazka, ale to robite to pocas svojich dní? Ako to vnimaju vasi chlapi? Moj ani počuť 🤭 ja by som ku koncu Mka aj mala chuť.
Neviem co je na tom nehygienicke, a teda ako po masakri to rozhodne nevyzera, a tiez podla mna plati ze ak to vyhovuje obom partnerom, je to v poriadku.
Ked sme boli na začiatku vztahu a obaja ešte teen tak hej mali sme sex aj počas ms ale teraz už..už nám to obom pride nechutné tych 6-7dni vydržím a potom viem že mi to partner vynahradí 😁
A zase to že ja mam ms neznamená že aj ruky a usta mam indisponované 😜
Toto je zbytočne tabuizovavana téma. Našťastie žiaden u mňa nemal problém, stačí ak je niečo pod tebou nech nezaspinis alebo vo sprche, ale počas vzrušenia a styku sa krvácanie veľmi zníži až zastaví takže ako masaker to určite nie je. 😉 Sú aj na to tamponove hubky, ktoré si zavedieš a vieš mať bez problémov ak si žena nie je istá. 🙂
Ale samozrejme tesne pred a po sprcha. Mne to pomáhalo na kŕče od ms. 🙂 Nechápem odpovediam, že veď toľko dní manžel vydrží.😀 To má byť sex iba kvôli manželovi?😀 Očividne autorka je iniciatívna takže jej je asi jedno či vydrží alebo nie, vydržať vie každý.
Občas áno, ale nie som veľký fanúšik 🙂 Menštruáciu volám radšej "blowjob week" 🙂
My sme mavali v zaciatkoch vztahu, ked sme boli este ako kraliky. 😀 Teraz by nam to v sprche nevadilo, ale nechyba nam to. Tych par dni pockame
Priklanam sa k nazoru, ze vsetko, co vyhovuje obom, je ok.
Teraz som tehotná takže nemám problém 😁 ale predtým som mala silný len asi 1-2 dní a potom sme normálne fungovali . Dá sa vydržať tých 5 dní bez ,ale mužovi to nikdy nevadilo ,sám mal chuť aj vtedy a mne to tým pádom tiež nejak nevadi😁 keď mám prvý a druhý deň tak mám aj bolesti takže ani náladu na to moc nemám ...a ďalšie dni už mám len také o ničom takže znesiem ,keď sa necítim na posteľ tak v sprche a je to čistejšie 😁
Fungovali sme normálne aj počas, teda keď mne bolo fajn. Len malo to jediný problém. Raz som počas toho otehotnela 😂
Ku koncu už pohoda v sprche. Veď tam je sotva niečo vidieť trocha sfarbené. Banalita keď je nadržaný 🤫😃

Ziaden sex pocas menzesu. Je to nehygienicke. Vyzeralo by to ako po masakri 😂 Nastastie v tomto sa obaja zhodneme 🙂