Sex raz do mesiaca. Je to ešte vzťah?
Nechcem byt povrchna. Viem, ze vztah nie je len o sexe. Ale co ak uz roky citim, ze som v posteli len niekto, koho „netreba“? mam 44
Sex raz do mesiaca je stále pravidelný sex
Je v poriadku vsetko to, co vyhovuje obom zucastnenym vo vztahu. Pokial to tebe nevyhovuje, tak ocividne nie si stastna a teda, ci to je vztah alebo nie tuzis po niecom inom...🤷
Nerada píšem o mojom našom intímnom živote, ale my napr spíme oddelene, sex sme nemali uz 2 r a napriek tomu sa milujeme a sme spolu šťastný. Ja 45 on 55
Nerada píšem o mojom našom intímnom živote, ale my napr spíme oddelene, sex sme nemali uz 2 r a napriek tomu sa milujeme a sme spolu šťastný. Ja 45 on 55
@stellarstar taky tak, riesili sme velke zdravotne problemy dcery a potom manzel a toto veru neriesim, sme stastni spolu
Všetko je o komunikácii. Musíte sa o tom porozprávať. U nás je to ako na hojdačke. Niekedy mame niekoľko krát do týždňa a niekedy aj celý mesiac či dlhšie nič. Necítim sa byť "nepotrebna" kvôli tomu.
@stellarstar taky tak, riesili sme velke zdravotne problemy dcery a potom manzel a toto veru neriesim, sme stastni spolu
@demografka hej aj u nás zdr problémy a iné rodinné z mojej str ale náš vzťah sa nezmenil a milujeme sa to je dôležité
@demografka hej aj u nás zdr problémy a iné rodinné z mojej str ale náš vzťah sa nezmenil a milujeme sa to je dôležité
@stellarstar presne tak, my sme vztah nebudovali na sexe, je to nieco navyse
1) mate deti? 2) ako dlho ste spolu 3) bolo to predtym inac?
@stellarstar presne tak, my sme vztah nebudovali na sexe, je to nieco navyse
@demografka ty si stastna ale ci aj on to je tazko povedat, tvrdit ti moze cokolvek.
@demografka ty si stastna ale ci aj on to je tazko povedat, tvrdit ti moze cokolvek.
@greywolf on mi netvrdi, my sa bavime o vsetkom narovinu, neboj... a kedze zdravie ma problem on tak asi sam bude rad... mna riesit nemusis, sme ok 😉
@greywolf 🙄🙈
Ak vam to inak funguje, tak je to vztah.
ja som to nenapisala preto, ze by som chcela riesit len sex. viem, ze vztah je o vela veciach. mame deti, zijeme spolu uz roky, mame za sebou vselico. len niekedy uz dlho citim, ze fyzicka blizkost uplne zmizla. a nie je to len o tom, ze nie je cas alebo ze nieco riesime. skor taka vzdialenost, ktora sa uz roky zvacsuje. ja som to len pomenovala cez ten sex, lebo tam sa to najviac ukazuje.
otazka je ako to obaja vnimate a ako sa k tomu v diskusii staviate, ak to jednemu nevyhovuje a druhy to ignoruje tak to nie je ok
Ja som ťa pochopil,takto to má podľa mňa 90% vzťahov... Je to podľa mna prirodzený vývoj vztahu... Zostava len zmieriť sa s tým
otazka je ako to obaja vnimate a ako sa k tomu v diskusii staviate, ak to jednemu nevyhovuje a druhy to ignoruje tak to nie je ok
@demografka ahoj, nepíšem ti v zlom.
Len neviem či by manžel bol nadšený, že vaše osobné veci píšeš pod svojou fotkou. Hocikto ťa tu môže spoznať a ľudia sú zlí.
Mne by to bolo jedno, keby som také veci vedela o kamoške a jej mužovi, ale vieš, niektorí ľudia radi ohovárajú.
Prepáč, že ti to píšem, ozaj to nemyslím v zlom.
Len neviem či by manžel bol nadšený, že vaše osobné veci píšeš pod svojou fotkou. Hocikto ťa tu môže spoznať a ľudia sú zlí.
Mne by to bolo jedno, keby som také veci vedela o kamoške a jej mužovi, ale vieš, niektorí ľudia radi ohovárajú.
@jana005 pozri, ja neriesim co si myslia druhi ludia, nepisem tu nic osobne, nenapisala som kolko krat som mala sex za posledny rok a ani to nemienim riesit s nikym, ano je to nasa vec, ale niekto poziadal o nazor a radu a proste ludia pisu, ze sa to stava, aj v tomto moze byt pauza ak obaja su s tym stotozneni, pripadne maju nejaky iny problem... tak ako milion inych ludi aj my mame doma ine problemy, ktore musime riesit, nehanbim sa za to, riesime to spolu a dolezite je, ze drzime spolu "v dobrom aj v zlom", mna naozaj netrapi ci Fero, Jozo, ci nejaka Maria bude mat na mna nejaky nazor, moj zivot nezije, moje dieta nezachranovali ked ochrnulo, ked bojovalo o zivot, ani sa s nim netesili ked sa opat pozbieralo... nikto sa nestaral ked som stratila sluch, nikto nech sa nestara ani o to ci mam intimny vztah ako kralik alebo nie 😉 ja mam svoj okruh uzasnych ludi a ostatok mi je suma fuk, prajem aj tebe krasny den
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/98678-stracam...
Ešte pridám pre autorku...je toho veľa stačí zadať výskum pokles sexu v dlhodobom vzťahu a pod
@jana005 a neboj, moj manzel je rad, ze ma ma, pozna ma a vie, ze konam na rovinu, keby kazdy radsej seba riesil, nie inych
@stellarstar aj my spime oddelene, ale sex sme nevynechali. Tiez nemame vztah postaveny na sexe, ale nemat ho...? Ved sex je jedina vec, ktora odlisuje partnersky/milenecky vztah od vsetkych ostatnych....
@stellarstar aj my spime oddelene, ale sex sme nevynechali. Tiez nemame vztah postaveny na sexe, ale nemat ho...? Ved sex je jedina vec, ktora odlisuje partnersky/milenecky vztah od vsetkych ostatnych....
@tanuuulka ok a keď pre zdravotne problémy jeden partner nemôže,tak už potom niesu partneri? 🙂 alebo v určitom veku hlavne ženy ale aj mnohi chlapi sa dostanú do bodu absolútneho poklesu libida...potom už to nieje partnerský vzťah?
@tanuuulka vieš keď sú tam nejaké tie zdr problémy a ešte aj u oboch tak je to tak. A s tým nesúhlasím že sex odlišuje vzťah od ostatných
@jana005 a neboj, moj manzel je rad, ze ma ma, pozna ma a vie, ze konam na rovinu, keby kazdy radsej seba riesil, nie inych
@demografka prepáč, keď som sa ťa dotkla.
Nemala som to v pláne.
Písala som to len kvôli tomu, že koľkokrát tu dievčatá riešili, že tu spoznali známych a tak.
A niekedy tu človek niečo napíše a až potom mu dôjde, že možno napísal viac ako chcel.
Hlavné je, že vy ste spokojní.
Pekný deň 🙂
@demografka prepáč, keď som sa ťa dotkla.
Nemala som to v pláne.
Písala som to len kvôli tomu, že koľkokrát tu dievčatá riešili, že tu spoznali známych a tak.
A niekedy tu človek niečo napíše a až potom mu dôjde, že možno napísal viac ako chcel.
Hlavné je, že vy ste spokojní.
Pekný deň 🙂
@jana005 nedotkla, len zbytocne riesis ine ako je tema diskusie...
@stellarstar @demografka na 90% si vaši muži počas tých 2 rokov vrzli niekde inde
@stellarstar @demografka na 90% si vaši muži počas tých 2 rokov vrzli niekde inde
@zuzanka.zuzu samozrejme, ved ty to isto vies 🤣
@zuzanka.zuzu určite nie 🤣
@zuzanka.zuzu ale vieš čo? Bud rada ze máš zdravého muža a nesúď pokiaľ nepoznáš pozadie 😉

A kedy naposledy si ukázala partnerovi, že pre Teba je on niekto, koho Ti v posteli "treba?"