Sex s panicom: Ako pomôcť prekonať strach?
Zdravím, čítala som témy ohľadom panictva tu na mk ale nenašla som odpoved na moju otázku
Chápem ze veľa ľudí táto otázka zarazí/budu sa smiať
Stretávam sa s jedným chalanom, priznal sa že ešte nič nemal, zatiaľ došlo len k bozkávaniu
Rozumieme si, cítime sa spolu super ale vidím na ňom strach zo sexu, sám to priznal, myslím že sa boji že ak bude zlý pokazí sa všetko pekne
Mám ho naozaj rada, ale mám pocit že predo mnou niečo skrýva, buď ho ma maly, alebo ma naozaj len veľký strach ..
Myslite si že pre chlapov je to veľmi stresujúce keď žena už mala sex a muž nie?
Rozmýšľala som už aj žeby sme išli nato nejako po tme aby sa nehanbil
Neviem čo mám robiť, chcem aby bol kľudný, aby sa cítil komfortne
Ešte otázka, zvolili by ste sexi prádlo alebo stačí obyč. aby to už nebolo vcelku moc na neho
načo dve rovnaké témy??
nesla by som do vztahu hned so sexom,a ani by som s nim hned nezila.Najskor si ho over, prever, ci je vhodny pre rodinny zivot, Ved laska, by mala byt na prvom mieste..a nie sex. Mozno som staromodna..aleu mna je rodina na prvom mieste
Áno, myslím si, že pre muža, ktorý nemá žiadnu sexuálnu skúsenosť je veľmi stresujúce "ísť na vec" so ženou, ktorá už tú skúsenosť má. Vieš čo všetko mu musí šrotovať hlavou? Mám tam dolu správnu veľkosť? Budem jej stačiť? Čo ak nebudem vedieť, čo mám robiť? Čo ak sa hneď urobím? Čo ak jej budem na smiech? No, tých otázok má určite neúrekom. Ty musíš počítať s tým, že prvýkrát to nebude nič moc. Možno ani ďalších párkrát. Učiť ho budeš Ty. Ak budeš dobrá učiteľka, on bude určite dobrý žiak. Vieš, ako sa hovorí - nevyskúšaš, nevieš😉 Neboj, zvládnete to obaja.
Úplná tma nie je veľmi dobrý nápad. Aspoň intímne svetielko alebo sviečka v pozadí. S tým sexi prádlom by počkala na neskôr. Ak by Ťa v niečom príliš sexy videl hneď prvýkrát, tak sa buď zľakne alebo bude hotový skôr ako začnete🙈
Ja som mal prvý sex (v 20-tych)vtedy už rozvedenou ženou, bola odo mňa 2 roky mladšia, a mala 3 ročného synčeka.Najviac som sa bál, že odídem za minútu...
Aj ja som mal stres ako hrom. Ale ona ma ukludnovala, Najprv sme skúmali naše nahé telá, a malého ho nemám, len s vydrzom som sa bál, aby to netrvalo len chvíľku. O mesiac to nám fungoval sex perfektne. Treba o tom veľa rozprávať, a hlavne neponizovat chlapa, ak náhodou rýchlo skončí. A na veľkosti vôbec nezáleží, ak sa máte radi, alebo sa ľúbiťe. Je to len dočasne u mužov prvý sex, aj to treba naučiť ako byciklovanie, a už potom bude stále lepšie a lapsie.
Nič horšie nemôže byť pre chlapa, ak mu žena povie, že už si aj hotový?
Držím Vám palce, buď de s nim trpezliva🤗
Páčili sa mi tu 2 odpovede, ktoré by som dala aj ja. Tak len v skratke ....budujte si vzťah, veľa sa rozprávajte a skúmajte, veľa veci príde prirodzene len treba odpojiť hlavu. Ty skúsenosti máš tak si ho naučíš. A určite je to pre neho stresujúce....rieši seba a do toho ešte nevie ako s tebou. Každý tým prešiel, držím palce
Jaký strach? Je to sex a na sex sa má človek tešiť, a nie sa báť
Keď spolu budete dostatočne dlho a budete sa vedľa seba cítiť "ako doma", tak v príhodnej chvíli to príde spontánne, hocikedy po peknom filme, po výlete... spontánne. Netreba z toho robiť strašnú vedu s prípravami. Ty maj pri sebe vždy poriešenú ochranu a nechajte to plynúť. Vášeň dokáže viac ako nejaké rozhovory. Čím viac to pytváte, tým viac má on pocit, že sa je čoho báť. A prepáč, ale ty z neho robíš takého blbečka, však je to chlap, tak z neho nerob ustrašeného chlapčeka...keby som bola chlap, tak mi zmäkne. Mala som sex s frajerom, boli sme obaja neskúsení a bolo to super. Prepáč, je to myslené úprimne.
Hej bal sa najskor ale vedela som to pochopit, normalne sme sa porozpravali. Potom z neho strach opadol a vsetko v poriadku
no neviem, tak sa porozpravajte o tom, vsak ste obaja dospeli, tak si to vieme hadam odkomunikovat. sexi pradlo nechaj na neskor, ked teraz je to taketo komplikovanejsie.
U nas chlapov je to rozne. Niekto prekona tuto “metu” s lahkostou a niekto ma z toho fakt stres. Mame totiz stres z toho, ze nebudeme dost dobri a nespravime dobry dojem. V skratke: boji sa ze ta strati.
Najcastejsie obavy su:
- ze sa mu nepostavi - na toto vysoko odporucam oral z tvojej strany,
- ze sa skoro spravi - na toto zas vela porozumenia a obrnit sa trpezlivostou.
Sam som s tymto bojoval, az kym som nestretol osobu s dostatocnym porozumenim, potom sup a na druhy treti krat to uz bola hracka ;) v sobotu ste tam aj vy.
Extra tip: kupte si sampanske a dajte si predtym.
Nemate za co
Ja si myslim, ze kazdy z nas si pamata na to svoje "poprvé' a velakrat to pre obe strany bolo poprvé 😀 a bolo to take vselijake, ale vzdy pomohlo, ked to obe strany brali s humorom a s tym, ze sak postupne sa do toho dostanu. Urcite bloky a strachy su na oboch stranach, podla mna zena sa toho ale menej stresuje, lebo proste ona menej pokazi.