icon

Sex s viacerými

28. nov 2022

Ženy mám takú otázku, možno na ňu aj sama poznám odpoveď. Spoznala som sa s jedným mužom, docela dosť sa bavíme o sexe. A on by chcel trojku. Ja s tým nie som úplne stotožnená, ale ani som to nevylúčila. Dokonca sa spýtal na štvorku (on a jeho kamarát, ja a kamoška).
A teraz k tej otázke...myslíte si, že ten muž to so mnou môže myslieť vážne, keď mu toto nevadí?

Strana
z6
hedviga2
28. nov 2022

Panebože🙏🏻

biaa
28. nov 2022

Odpoved snáď poznas :DD chlap hľadá jedno snáď si nemyslíš zw chce niečo viac ako sex keď ti navrhne toto

autor
28. nov 2022

@biaa Hovorí, že spolu chodíme 🙈

petamich
28. nov 2022

rozhodne ma zaujem o seriozny dlhodoby vztah, tak mi to vychadza

autor
28. nov 2022

Jasné, odpoveď poznám. Žiaden normálny muž, ktorý miluje ženu by nedopustil aby s ňou súložil ešte niekto iný. Ale nejak som dúfala...

nepic
28. nov 2022

Len treba dávať pozor aby ťa nevynechali,lebo aj to je riziko skupinového sexu.

autor
28. nov 2022

@nepic 😂

biaa
28. nov 2022

Poslala by som ho vzdušnou čiarou do horúcich Pekiel 😀

deedol
28. nov 2022

pozri si, co je kandaulizmus.
na zaciatku vztahu by ma taka "ponuka" zaskocila, nie je tam podla mna este medzi vami dostatocna dovera. mozno keby ste boli spolu roky, tak by som to skor vedela pochopit, ze by sa ti partner zdoveril, ze ma taketo sklony. neviem.

biaa
28. nov 2022

Určite by som do toho nešla s muzom od ktorého čakáš viac 🙂)

althejka
28. nov 2022

@nepic hej, nic nie je horsie,ako ked ta poslu uvarit zatial kavu 😀
ale zase, aspon to vytiahol hned a nie po rokoch ako prekvapko k adventu

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
28. nov 2022

@biaa Čakala som vzťah.

anjelicek26
28. nov 2022

To budu skvele zazitky, ked vy ako manzelia s detmi po rokoch s kamaratmi na grilovacke a jeho kamarat bude spominat na spolocny sex 🙄 Ci uz s nim, alebo s tebou 🙄

ada_alica
28. nov 2022

Ja by som skôr povedala, že fantázia a skutočnosť sú 2 rozdielne veci.....čo je medzi vami vieš ty.... máš pocit,že o tom len sníva alebo to chce reálne skúsiť.....

soldi
28. nov 2022

otazka je, ci sa Ta to spytal vazne, ze ano, podme to naplanovat, uz viem aj s kym, alebo ci sa Ta to skor opytal v ramci konverzacie a zdielania si svojich snov a fantazii.

pokial to druhe, tak by som to nejako neriesila, kazdy mame svoje fantazie.
pokial to prve, tak je ocividne az prilis sexualne zamerany, ked nieco taketo planuje s novou znamostou.

darina746
28. nov 2022

Otazka skor znie, ci si myslis, ze ta chce ten chlap na vztah alebo na sex, lebo podla mna to je jasne. Pre mna nieco taketo vobec do uvahy nepripada, takze moj postoj k takym to veciam je viac nez jasny

autor
28. nov 2022

@ada_alica
@soldi Reálne. Poslal mi foto kamoša, že či je pre mňa ok

adrestia
28. nov 2022

Ty si s ním už mala sex?

soldi
28. nov 2022

v tom pripade by som ho vnimala ako niekoho, komu ide prioritne o sex, nie o vztah.

tym netvrdim, ze sa z toho nemoze vyvinut regulerny plnohodnotny vztah, ale momentalne to vyzera skor tak, ze prioritou je prenho si ukojit svoju sexualnu fantaziu a len hlada taku, co mu na to kyvne.

autor
28. nov 2022
brembo
28. nov 2022

Haha,že spolu chodíte. Má ťa na sex,si kamoška s výhodami v najlepšom,nič viac.

brembo
28. nov 2022

@soldi myslím,že už ju našiel. Dobre si s ňou užije a keď sa mu zunuje,pôjde za ďalšou.

leskovael
28. nov 2022

Na začiatku vzťahu to nieje podla mňa absolútne okey, ved ani by dvaja ste spolu ešte sex nemali.. 🤦‍♀️po rokoch na spestrenie ak by ste to chceli obaja alebo resp jeden by chcel a druhému by to nevadilo, by to bolo podľa mna prijateľné... (nie teda u mňa, ale nič zlé natom nevidím ak sa nájdu ľudia, ktorí to po rokoch vzťahu skúsia) ale hneď na začiatku? Na vážny vzťah to teda nieje, nemáte v sebe dostatočnú dôveru, nepoznáte sa natoľko aby ste si to mohli dovoliť podľa mňa, hlavne keď ty dúfaš že z toho má byť vzťah. Takže moj názor je že to s tebou vážne vôbec nemyslí. Skôr jeho kamoš zlomil frajerku a tvoj akože "frajer" hľadá ďalšiu babu do 4ky

cicuca
28. nov 2022

@petamich 👏👏👏😂😂

petamich
28. nov 2022

takze vas prvy sex a rovno planuje 4ku? 🥴 ja suhlasim s @leskovael, ak su a tym dvaja stotozneni, ked uz maju vztah a doveruju si a chcu si to spestrit preco nie (ja tiez nie som ten typ ale...) ale v zaciatku vztahu, ked ste este ani vy dvaja nemali sex hlada obet, ktora sa da ukecat a len na to jedine, ja by som za tym vztah necakala

som_realistka
28. nov 2022

Nie, nemysli to vážne, tlači len kaleráby

adrestia
28. nov 2022

Keď si s ním ešte nemala sex, potom ani nevieš, čo od neho môžeš čakať. Aby si nebola prekvapená, že namiesto skupinového sexu bude on a jeho kamoš od teba požadovať nejakú zvrátenosť.

elenka74
28. nov 2022

Tak na začiatok by ste mali mať sex len vy dvaja, spoznať sa, či si vôbec sadnete a potom uvažovať o trojke alebo štvorke.

autor
28. nov 2022

Veď nejdeme hneď štvorku, najskôr chceme spolu. A až potom to iné. Aj keď ja si neviem predstaviť niekoho ďalšieho medzi nami.

Strana
z6