Sex sa mi protiví
Ahojte baby. Píšem anonymne, lebo sa hanbím. Posledný rok, možno uz aj dva, nemám vôbec chuť na sex. Dokázala by som byť uplne bez neho. Kolkokrat sa k tomu musím nútiť a premahat sa pred manželom nech mam zasa na par dni pokoj. Niekedy az odpor cítim ked si pomyslím ze by malo niečo byť. Mam 38 rokov, 3 skolopovinne deti na prvom stupni, pracujem, vyzorovo si myslim ze som ok, som chudšej postavy. U gynekologičky a na endokrinológii mi pred dvoma rokmi vyšla predčasná menopauza, no okrem nepravidelnej ms nemam iný priznak. Mozno este unava, ale ktora matka ju nema. Ja sa tesim vecer na postel ze sa vyspim a nie na manzela. Mrzí ma to hlavne kvôli mužovi, lebo aj pocas tehotenstiev a kojení (kojila som kazde 1,5 roka) som chuť mala minimálnu. Antiku neberiem. Pomohli by mi nejake tabletky alebo prírodné preparáty?
@anonym_6542c4 mne je jedno co robi ked to nevidim
@anonym_cf29e9 no ked ste takto obaja šťastní tak je to v poriadku
@anonym_cf29e9 nech sa so mnou rozide keď mu to vadí.
@rozkvet1 a kto by mu chudakovi pral?😂 doma ma full servis
@anonym_cf29e9 nech sa so mnou rozide keď mu to vadí.
@rozkvet1 preco bybto robil.?
@anonym_df7d9d a vám muzom príde toto správanie ok? Vo všetkom vidieť len sex? Pride vam normálne cez den chytať ženu medzi nohy, ci za prsia? Ci uz je v kuchyni, alebo len tak pozera telku. Mne to príde vulgárne a uplne sa mi potom protivia veci s tym spojené. Viete si predsavit len tak sedieť pri telke v objati a potom ísť spať? Ci musí byť potom automaticky sex? Ja si uz ani k mužovi radšej nesadam vecer k telke, lebo viem co bude nasledovať. A potom tie jeho reči, ze i za to mozem sama, nemám sa čudovať a parkrat mi uz povedal ze on sa zariadi. Ako sa ma potom zena cítiť? No este viac sa do seba uzavrie.
@anonym_autor nuz toto sú muži. Muž ženu neobjime alebo nepobozka len tak. Vždy to spraví za účelom sexu. A keď nie je, oduje sa. A potom sa muži čudujú že to ženu už tak nelaka keď sa cíti len ako taká handra na použitíe. Sex je pre muža všetko, tak to bohužiaľ vždy bude.
@rozkvet1 a kto by mu chudakovi pral?😂 doma ma full servis
@anonym_6542c4 uz len chlap by nevedel si handry hodit do pracky a spustit program. To co mate vsetky lavorukuch chlapov, co nevedia upratat, oprat a navarit?
@anonym_6542c4 uz len chlap by nevedel si handry hodit do pracky a spustit program. To co mate vsetky lavorukuch chlapov, co nevedia upratat, oprat a navarit?
@anonym_47da8d chlapi sú šikovní, problém je že sa im väčšinou nechce. Prísť z práce a sám sa starať o domácnosť, prať si variť si
Ja si myslím že je to alibizmus, výhovorky a spôsob prenesenia viny na partnera. To že nemáte chuť na sex, nechýba vám a nechcete ho, to je úplne v poriadku a je to aj v istom veku pochopiteľné . Ale napísať že sa vám muž zhnusuje keď sa vás dotýka . Že tlačí moc na pílu, inak by ste ho aj chceli , to je klamstvo. Položím otázku čisto hypotetickú - keby sa vás muž nedotýkal, neprejavoval záujem o sex, iniciovali by ste sex sami ? Zrazu by ste po sexe túžili ? Nemyslím si , buďte k sebe úprimne a priznajte si že sa vaše telo mení a prechádza zmenami a nehádžte vinu na svojich partnerov s toho nič dobre nevzíde.
Ja si myslím že je to alibizmus, výhovorky a spôsob prenesenia viny na partnera. To že nemáte chuť na sex, nechýba vám a nechcete ho, to je úplne v poriadku a je to aj v istom veku pochopiteľné . Ale napísať že sa vám muž zhnusuje keď sa vás dotýka . Že tlačí moc na pílu, inak by ste ho aj chceli , to je klamstvo. Položím otázku čisto hypotetickú - keby sa vás muž nedotýkal, neprejavoval záujem o sex, iniciovali by ste sex sami ? Zrazu by ste po sexe túžili ? Nemyslím si , buďte k sebe úprimne a priznajte si že sa vaše telo mení a prechádza zmenami a nehádžte vinu na svojich partnerov s toho nič dobre nevzíde.
@pedro1234 môj muž keď chce sex, začne má chytať na zadku, prsiach, medzi nohami a ide mi to na nervy. Prečo nezačne inde? A inokedy sa ma prečo nedotýka, len tak počas dňa by ma mohol pohladiť po hlave, po ruke.... ? Už som mu to stokrát vravela, no asi nechápe ☹️
@pedro1234 nie, mýliš sa, to nie je alibizmus, je to holý fakt. Ženám sa väčšinou tieto dotyky začnú protiviť, pokiaľ sú len kvôli tomu jednému a to vyprázdniť vajcia a nič iné.
@anonym_4061fc v tomto probléme nebude si myslim. Cítim sa dobre, akurát som aj pekne schudla, cítim sa príťažlivo.
@anonym_autor Možno by Vám mohla pomôcť aj navsteva sexuológa.Pricina nechuti žiť intímne môže byť telesná, duševna alebo aj,aj a v tom Vám pomôže odborník,nie my laici.Jednoznacne však vo Vašom veku a fyz.zdravi to je neobvyklé.Prajem Vám v záujme zachovania šťastného manželstva, aby ste našli cestu k spokojnosti vás oboch-myslim Vás a manžela
@pedro1234 ja to mám sice so sexom inak ale chápem ženy čo toto píšu. Keď sa ťa chlap dotkne len tam dole alebo na prsiach, je to také zvláštne. Prečo nikdy nepohladi po tvári, po vlasoch, neobjime nepobozka bez toho aby nechcel nič viac od toho.
Boh zehnaj sexuchtivym ženám :_( kde ste
@anonym_47da8d mala som na mysli mužov, ktorí si miesto rozhovoru s manželkou alebo zamyslením sa nad sebou hľadajú milenku. A mýliš sa, vela mužov netuší ako sa používa práčka a ani nie su schopní sa starat naraz o dve veci nie to este o celu domácnosť. Preto vela krat ostávajú v nefunkčnom vzťahu lebo su to lemry. Tak ako ženy ostávajú kvoli financiam
@anonym_47da8d mala som na mysli mužov, ktorí si miesto rozhovoru s manželkou alebo zamyslením sa nad sebou hľadajú milenku. A mýliš sa, vela mužov netuší ako sa používa práčka a ani nie su schopní sa starat naraz o dve veci nie to este o celu domácnosť. Preto vela krat ostávajú v nefunkčnom vzťahu lebo su to lemry. Tak ako ženy ostávajú kvoli financiam
@anonym_6542c4 to je aká nula ked nevie zvladnut extrémne primitívnu činnosť zapnúť práčku, navarit a upratať ...s takým by som sex nechcel ani ja
Boh zehnaj sexuchtivym ženám :_( kde ste
@anonym_51eecd ako prepáč ale sexuchtibych zien je viac než dosť ved mladí každý piatok (minimálne) sa trtosia na diskotékach, striedajú to ako ponožky a potom sa niektoré ženy čudujú že prišiel hpv vírus akosik skoro
@anonym_51eecd ako prepáč ale sexuchtibych zien je viac než dosť ved mladí každý piatok (minimálne) sa trtosia na diskotékach, striedajú to ako ponožky a potom sa niektoré ženy čudujú že prišiel hpv vírus akosik skoro
@anonym_3d624b a vy už prečo nemáte radi sex :_(
@anonym_3d624b a vy už prečo nemáte radi sex :_(
@anonym_51eecd lebo do v živote nepotrebujem nič mi to nedáva
@anonym_51eecd lebo do v živote nepotrebujem nič mi to nedáva
@anonym_3d624b ale mužíček pláče :(
@anonym_autor je dobrý v posteli? Zažila si aj iných mužov v sexe?
@anonym_47da8d chlapi sú šikovní, problém je že sa im väčšinou nechce. Prísť z práce a sám sa starať o domácnosť, prať si variť si
@anonym_3d624b nikto nikoho nenuti zakladat vztahy s lenivcami, co si nevedia oprat a uvarit. Najdi si neleniveho.
@anonym_autor nie je to škoda tak zanevriet na sex?Mne sa nie vždy chce a to mám 45, ale potom si hovorím stalo to za to🤪ja mám teraz ovulsciu a cítim sa ako pubiska.Len sex mi chodí po rozume.
Je to aj pre zdravie a psychiku dobre.Kolace a upratané nie je pre vzťah všetko.Mne sa zdá, že čím sú deti väčšie máme ešte väčšiu chuť a sme ako zajace.Ale ja som mala vždy rada sex
@anonym_autor nie je to škoda tak zanevriet na sex?Mne sa nie vždy chce a to mám 45, ale potom si hovorím stalo to za to🤪ja mám teraz ovulsciu a cítim sa ako pubiska.Len sex mi chodí po rozume.
Je to aj pre zdravie a psychiku dobre.Kolace a upratané nie je pre vzťah všetko.Mne sa zdá, že čím sú deti väčšie máme ešte väčšiu chuť a sme ako zajace.Ale ja som mala vždy rada sex
@anonym_e65f9d konečne normálna žena viac takých žien a bolo by viac šťastných mužov ..svet by bol v rovnováhe ..zavladol by opäť zlatý vek :_(
@pedro1234 nie, mýliš sa, to nie je alibizmus, je to holý fakt. Ženám sa väčšinou tieto dotyky začnú protiviť, pokiaľ sú len kvôli tomu jednému a to vyprázdniť vajcia a nič iné.
@anonym_dc27d3 to nemyslíš nážne, takže podľa teba je celý problém v tom že muž sa dotýka napr, ženských pŕs len z dôvodu sexualnej tužby. A kvôli čomu inému by sa ich mal dotýkať ? Podľa tvojej teorie by sa ich nemal dotýkať nikdy. Ale to sa dostávame zase na začiatok že proste ty ten sex nechceš, netúžiš po ňom. Sex berieš ako odmenu pre muža ktorú mu čas od času dopraješ aby bol kľud , ale inak je to len otravná záležitosť. Keby sa aj rozkrájal na plátky tak je mu to prd platné lebo ti ten sex proste nechceš bodka. Problám bude v tom, prečo ten sex nechceš a nie kto je zato vinný.
@anonym_e65f9d konečne normálna žena viac takých žien a bolo by viac šťastných mužov ..svet by bol v rovnováhe ..zavladol by opäť zlatý vek :_(
@anonym_51eecd ešte viac mužov ktorí sa priznajú žene že majú bokovku a všetko by bolo super aj vlk syty aj ovca celá
@pedro1234 môj muž keď chce sex, začne má chytať na zadku, prsiach, medzi nohami a ide mi to na nervy. Prečo nezačne inde? A inokedy sa ma prečo nedotýka, len tak počas dňa by ma mohol pohladiť po hlave, po ruke.... ? Už som mu to stokrát vravela, no asi nechápe ☹️
@anonym_b70ec9 Odpovedz mi na otázku - Iniciuješ ten sex niekedy aj ty? Ako sa začneš dotýkať svojho partnera ked chceš sex ?
@anonym_b70ec9 Odpovedz mi na otázku - Iniciuješ ten sex niekedy aj ty? Ako sa začneš dotýkať svojho partnera ked chceš sex ?
@pedro1234 ty nechápeš pointe. Tu ide o to že muž sa dotýka len keď chce sex. A dotýka sa intímnych partií. Prečo sa nikdy nedotkne tváre vlasov a neviem čoho len tak? Prečo vždy sa dotkne len keď chce sex a keď ho nechce tak ani nevie že má ženu. Skús pochopiť pointe, síce si chlap ale možno to dokazes
@pedro1234 nie, teraz neiniciujem, lebo mi povedal nejaké veci, čo spôsobilo nechuť na sexuálny život s ním. Zo sexuálnej dračice sa stala žena takmer bez chuti na sex (s ním). Kým bolo všetko v poriadku, tak som sex iniciovala, pritlačila som sa k nemu, začala ho bozkávať a tak. Ale mužovi je to jedno, aj keď ho chytiš rovno tam dolu. Muži fungujú inak, ako ženy.
@anonym_dc27d3 presne ako u nas teraz. Muž nalieha, tlaci na mna, ma narážky od rána do večera, stale ma chytá za prsia ci zadok a mne sa to uplne protivi. Aj som mu to povedala, ze na mna tlaci, ze sa cítim len ako objekt jeho uspokojenia. On mi zasa tvrdí, ze ho priťahujem, za ma na mna strašnú chuť a pod. Ze je chlap a chyba mu to. Jeden začarovaný kruh, kde sa cítime jeden aj druhý ukrivdený
@anonym_autor toto iste mame my.. cele tehotenstvo bez sexu a pod. lebo som ho prevracala a teraz mam obdobie kojenia a moja chut je hlboko pod bodom mrazu..otravuje ma aj ked chce pusu, nie je mi to prijemne.. dufam, ze ked dokojim tak budem ok..

@anonym_cf29e9 žiaľ nie, nechápe to každý chlap. Orál bol zo začiatku častý a vyhovoval nám. Teda, aspoň som si to myslela. No môj muž si to zjavne nemyslí a praje si aj normálny sex. Mňa to neskutočne bolelo, tak som sa tomu snažila vždy nejak vyhnúť. Začal mať hrozne urážlivé reči, vyslovene si to vynucoval a po čase mi sex zhnusil úplne.
@anonym_dc27d3 ked sex nemozes mat je za mna ok nech si trtka inde.