icon

Sex with ex

lada818
3. aug 2023

ahojte, rada by som ziskala viacero nezaujatych nazorov na tuto temu ale najskor ju objasnim. Moj ex (taka ta zivotna laska) sa mi po siedmych mesiacoch ozval (nie sme spolu rok a pol). Nakolko ho velmi dobre poznam od prveho momentu som vedela preco sa ozval, chce sa stretnut zistit co mam nove kedze som od nasho posledneho rozchodu vela cestovala a celkovo sa zmenila a samozrejme chce sex. Sex ako s nim som nikdy nemala ale tu je ten problem, ze ja by som sa s nim rada stretla a mozno aj mala koitus (zavlezalo by od toho aka by bola na stretnuti energia) ale ma priatelku. Samozrejme primarne sa s nim chcem stretnut nech si minimalne ja sama v sebe toto cele uzavriem (mozno ak by doslo k sexu by bol taky na hovno, ze vsetko by sa poslednym sexom uzavrelo). On je clovek, ktory nevie byt vo vztahu podvadzal aj mna a teraz podvadza aj ju, viem to lebo ju dva krat podviedol so mnou. On je proste typ cloveka, ktory by mal udrziavat otvoreny vztah samozrejme v ramci bezpecnosti a zodpovednosti voci vsetkym zucastnenym ale to uz tu polemizujem. Rozumiem, ze tu budu rozne nazory a vsetky ich respektujem pre niekoho je citliva tema ze dvaja ex sa spolu motaju napriek tomu ze jeden je zadany. Ale poprosím nezaujate nazory na to ci sa s nim stretnut a uzavriet si to alebo ho zrusit a nereagovat.

Strana
z4
colsami
3. aug 2023

Ano motas sa a nevidim vobec dovod v com to ma pomoct Tebe, jemu alebo jeho priatelke. Cele mi to pride "smiesne". Ak mas viac ako 22r tak taketo spravanie ja osobne nechapem. Do tych 22 by som to asi brala ze "su mladi, blbnu" . Prepac.

t1nusa
3. aug 2023

@lada818 neviem čo čakáš že ti tu akože napíšeme? 😃 “jasne choď a vyspi sa s ním, nech do tretice podvedie svoju frajerku” alebo čo? 🙈 pozri, sama musíš vedieť čo je správne a toto teda určite nie je, pre niečo je to tvoj ex, či ty potrebuješ sex s ním aby si to uzavrela? 😂

januska12323
3. aug 2023

Smelo do toho! Získaš nejakú chorobu do zbierky a hádam budeš spokojná.

lindous
3. aug 2023

Myslím, že to viac rozrýpeš a otvoríš ako uzavrieš - sex bude zrejme super, keď píšeš, že s nikým si taký nemala a po čase a rozchode chutí inak, ak mu to prejde raz, bude chcieť zase a ty podľa mňa tiež... Ja by som nejatrila... A teda ešte jedna nevyžiadaná, to že to chceš uzavrieť je len výhovorka, ktorou klameš sama seba, úprimne, čo od toho očakávaš?

rossalinda
3. aug 2023

@lada818 moja bff sa tak zamotala 12 rokov... nedokazala mat iby vztah... darovala mu celu mladost.... Nerob to mysli na jeho rodinu deti vrati sa ti to

lada818
autor
3. aug 2023

@lindous toto iste mi napadlo, ze teraz sice som hrdinka a myslim si ze uz k nemu nic necitim a vieme komunikovat bez emocii ale bojim sa ze ked to bude face to face emocie sa vratia a to nechcem

lada818
autor
3. aug 2023

@rossalinda nema rodinu ani deti.. on s nikym nevydrzi dlhsie ako rok.. my sme sice spolu boli dva ale ten posledny bola taka z nudze cnost, ze sme sa nevedeli rozist.. teraz je s nou na tom istom ako mi napisal zase sa nevie rozist ale uz ma kucerave myslienky

lindous
3. aug 2023

@lada818 jasné, že to tak bude...tiež mám takú tu svoju veľkú lásku z minulosti, ktorá nevyšla z rôznych dôvodov a som rada, že nevyšla, no chémia to bola šialená a teraz som síce úprimne šťastne zadaná, spokojná, ale keď stretnem toho jedného ex náhodou, žalúdok sa mi prepadne až neviem kam, proste to tebou pohne...

lada818
autor
3. aug 2023

@lindous uprimne? chcem nech si uvedomi co robil osobe, ktora ho lubila a teraz to robi dalsej a normalne mu prehovorit do duse.. to ze som tam spomenula ten sex nie je take podstatne lebo osobne si myslim ze tam ta energia nebude

lindous
3. aug 2023

@lada818 to mu môžeš aj napísať a tým ho rovno zrušiť... Z osobnej skúsenosti, akýkoľvek prehovor do duše bude ako hádzať hrach o stenu, on vie, že to čo robí nie je úplne správne, jemu je to jedno... A ak on ten sex chce, čo takmer určite áno, ten flirt tam z jeho strany minimálne na 100% bude a ty tiež neznieš momentálne, že určite tomu odoláš... Ono by to malo byť jasné, však je to hnusné, nemorálne, ubližuje to niekomu, ale keď príde na krájanie chleba, nie je to také ľahké bohužiaľ... A ak aj mu teda nedáš, nemyslím, že ho to zastaví a nepôjde hľadať o dom ďalej

candii
3. aug 2023

Stretneš sa s ním, vyspis sa s ním a čo ďalej? Náhodou sa opäť namotas čo je vysoká pravdepodobnosť a len si ublížiš. Staré rany netreba otvárať.

akiana
3. aug 2023

@lada818 Jedine, co z tejto situacie moze vzist je to, ze on odide spokojny k priatelke a teba to emocionalne rozbije. Taketo "musim sa s nim stretnut aby som to v sebe uzavrela" su alibisticke vyhovorky, ktore si hovorime same sebe, aby sme odobrili tuzbu ho vidiet. Keby si to nazaj chcela v sebe uzavriet, tak by si na to nepotrebovala stretavat sa s nim, prave naopak. Navyse vies, ze ma priatelku, ktoru uz s tebou podviedol, tak naco je to dobre? Ty sa neznizuj na jeho matrac, ktory raz za par mesiacov pouzije a odide do domaceho stereotypu. Za rok a pol si sa nevedela odputat, takze si mu sporadicky k dispozicii, ako sa jemu hodi, cim totalne podkopavas svoju sebahodnotu. Ale mam taky pocit, ze si aj tak urobis po svojom.

t1nusa
3. aug 2023

@lada818 takýto človek si to neuvedomí keď už to urobil viackrát 😃 nedajbože by ste sa spolu vyspali a páčilo by sa ti to, čo potom? zase sa namotáš a bude to ešte horšie

viestta
3. aug 2023

@lada818 dievca, ty si viac ako dost naivna ak si myslis, ze on si cokolvek uvedomi. Jemu ide len o dalsi "zarez na pazbe" a radostne pojde dalej. Na ako Jarmilu sa este chces stretavat? Ty si naozaj myslis, ze ho zaujimas? Jeho zaujem zacina a konci len pri "loveckych trofejach"
O tom, ze mas vztah a este takto konstruujes ani nepisem...

akiana
3. aug 2023

@lada818 Ty nie si jeho matka/vychovavatelka/terapeutka, aby si mala povinnost, prehovarat mu do duse. On dobre vie, co robil tebe a co robi jej, a robi to dalej, vies preco? Lebo mu to vyhovuje a na city ostatnych sa moze zvysoka vysrat. A to su typy ktore neprecitnu jedneho dna s tym, ze prehodnotia cely svoj zivot a zmenia sa od zakladov. Nie, ked nebudete k dispozicii ani jedna, bude k dispozicii tretia, a tak cely zivot.

ruxandra
3. aug 2023

On si nic neuvedomi aj ked mu prehovoris do duse, bohuzial, ublizi to akurat jeho priatelke ked ju s tebou podvedie. A on sa bude citit ako kral, ze ta zase dostal.
Jediny sposob ako si moze nieco uvedomit je ked ho normalne odkopnes a nestretnes sa s nim, lebo to je jedine, co od teba necaka..

nyusika
3. aug 2023

si donho beznadejne zamilovana a dufas, ze si zrazu uvedomi, ako aj on teba miluje a budete zit stastne az do smrti.
Smola, takto to nefunguje, ptetiahne ta, opat sa dlhsie neozve a ty budes premyslat, kde si spravila chybu.

o__o
3. aug 2023

Aka musi byt zena, ktoru frajer podvadza, a ona potom s nim zacne podvadzat jeho novu frajerku? Zufala? Hlupa? Naivna? Totalne mimo? Bez sebaucty?

nickpick
3. aug 2023

@lada818 pozri snad si sa uz niekam posunula za ten cas, naco sa s nim vobec stretavat? absolutne nic tym neuzavries, len to rozfofrujes….povedz si ze to je pod tvoju uroven, rozoberat stare casy, psychoanalyzovat ho, nebodaj s nim ist opat do postele…ty si uz niekde inde, ja by som to stretko zrusila, nic ti to neda, len horku pachut, pocit ze si jedna z xy zien medzi ktorymu sa mota a podvadza ich fakt nepotrebujes, maj uroven a hod to/ho za hlavu…

lada818
autor
3. aug 2023

@viestta citaj s porozumenim nemam vztah

kiwi3
3. aug 2023

nikdy si s nim sex nemala, ale uz s tebou dvakrat podviedol frajerku? wtf? a naco ti je zamotavat sa s niekym, kto kazdeho podvadza? tiez nechapem. to je take handrovite spravanie sa. aj voci sebe samej.

martinka13
3. aug 2023

Ak sa nechceš zraňovať stále dokola a máš sa rada, už sa s ním nikdy nestretni. Nájde sa iný, ktorý bude stáť za to a ver, že aj sex bude dobrý. Podľa mňa zbytočne týriš kobru bosou nohou....

lada818
autor
3. aug 2023

aktualne to je tak ze s nim v kontakte nie som, na poslednu spravu som mu odpisala stroho nech nema na co reagovat ale budem sa opakovat poznam ho este z jeho strany konverzacia zacne tak analyzujem aky postoj zaujat.. pripadne mi napadlo poslat jeho frajerke screenshoty sprav ale to je asi jedno.. a co sa tyka tych dvoch podvedeni bolo to mesiac po nasom rozchode cize pred rokom a pol.. len on sa mi nonstop pripomina a teda posledne pripomenutie bolo pred 7 mesiacmi a teraz je opat

tanyan
3. aug 2023

Si mladá a slobodná... Pokojne sa s ním stretni a keď sa bude schyľovať k sexu, tak mu povedz, že až keď sa s aktuálnou rozíde... (lebo nechceš do tretice zopakovať chybu).
Urobíš službu aj jeho aktuálnej a ty budeš mať kvalitný sex s nezadaným bez výčitiek. 😉

lindous
3. aug 2023

@kiwi3 sex ako s ním nikdy nemala, čiže zrejme taký dobrý..

@lada818 vidíš sama, že to s tebou niečo robí, keď sa ti takto ozýva a pripomína, zablokuj ho a ak to fakt potrebuješ pre svoj dobrý pocit, to čo máš na srdci mu pred tým napíš, ale ani by som nečakala na odpoveď

lada818
autor
3. aug 2023

@tanyan taketo nejake zmyslanie mam aj ja

tanyag
3. aug 2023

koitus 😁 aké milé 😁

toskanka
3. aug 2023

@tanyag Že? 😃

tanyag
3. aug 2023

@toskanka Áno 🤭

toskanka
3. aug 2023

@autorka Precenujes sa, ak si myslíš, že mu ustedris lekciu do života. Ale tebe jeho záujem asi lichotí, inak by bol uz dávno na zozname bývalých. Popracuj ešte na svojom sebavedomí 🙂

Strana
z4