icon

Sexuálne hračky

blabloble
6. sep 2022

Ahojte máte aj vy vo vzťahu nejaké hračky ? Lebo môj muž by stále potreboval aby mal na sebe krúžok, už bol aj bičík, a teraz chce aby som mu chodila aj v silonkách a v kožených gatoch. Máte nejakú podobnú skúsenosť ?

ankare
6. sep 2022

@blabloble nepoužívame žiadne hračky, vystačíme si sami. 🤷

estrella5
6. sep 2022

V mojom sexuálnom živote som používala vždy veľa "hračiek"... Ale ako ti pomôže táto informácia, to neviem 🤷‍♀️ ... Ak to tebe nevyhovuje, tak sa treba o tom otvorene porozprávať...

sudocek
6. sep 2022

@blabloble mi sme s mužom mali. Ale už nemáme lebo mne hneď bolo smiešne 😂🤣. Neviem asi som čudná.

janulka1802
6. sep 2022

Nemám problém s hračkami pre dospelých. Je obrovský výber šikovných vecičiek pre radosť.

bessie12
6. sep 2022

@blabloble ano mame a mame ich niekolko. Obcas ich pouzivame na spestrenie nasho sexual. zivota.

elizabet173
6. sep 2022

@blabloble na čo potrebuješ odpoveď cudzích žien, veď sa riaď tým, ako to vyhovuje tebe

cubo2
6. sep 2022

Tak.. asi nemôžeš čakať, že ti tu ženy hneď vyklopia obsah svojej tajnej krabičky v spálni 😀

sszuzu8
6. sep 2022

Hračky výlučne len sama so sebou.

kiki68
6. sep 2022

@blabloble ehm no, plna skrina, my uz zvazujeme sex room. Niekto nema doma nic a niekto tomu haraburdia a oblecenia. My to mame normalne oznacene, ze co kde je. Tam kde to je mame instalovane zamky, aby tam nevoslo dieta. Aj preto zvazujeme izbu iba na tento ucel. Ale tak kazdy to ma nejak inak v tomto smere.