icon

Sexuálny asistent: vaša mienka a diskusia

Dnes o 08:12

SEXUÁLNÍ ASISTENT – MUŽ

Místo výkonu:
Počet klientek:7 dospělých žen, věk 24–42 let
Výběrové řízení a zdravotní posouzení: 10. 10. 2026

Pro specializované psychiatrické zařízení s vysokým stupněm bezpečnostního režimu hledáme zkušeného sexuálního asistenta – muže pro citlivou a diskrétní práci s dospělými klientkami.

Sexuální asistence je v České republice etablovaná služba zaměřená na podporu sexuality, intimity a vztahových potřeb lidí se zdravotním znevýhodněním. Profesionální výkon této činnosti je založen mimo jiné na respektu k autonomii, důstojnosti, hranicím klienta či klientky, diskrétnosti a průběžném ověřování svobodného a informovaného souhlasu.

Náplň práce

* individuální práce s klientkami v oblasti sexuality, intimity a vztahů,
* sexuální a vztahová edukace,
* podpora při poznávání vlastního těla, intimity a osobních hranic,
* sexuální asistence v rozsahu předem dohodnutém s klientkou a za podmínek stanovených zařízením,
* průběžné ověřování souhlasu a respektování možnosti kdykoliv kontakt nebo konkrétní aktivitu ukončit,
* spolupráce s psychiatrem, psychology, sexuologem, zdravotnickým personálem a dalšími členy multidisciplinárního týmu,
* účast na odborných konzultacích a supervizi,
* dodržování interních bezpečnostních a režimových opatření,
* zachování přísné mlčenlivosti a ochrany osobních údajů.

Spolupráce s odborným týmem

Asistent nebude pracovat izolovaně. Před zahájením asistence bude rozsah spolupráce u jednotlivých klientek konzultován s příslušnými odbornými pracovníky zařízení.

Odborný tým bude podle potřeby posuzovat zejména aktuální zdravotní stav, schopnost klientky porozumět povaze služby, případná rizika, kontraindikace a vhodnost konkrétní formy asistence.

Sexuální asistent nenahrazuje psychiatra, psychologa, sexuologa ani zdravotnického pracovníka a neposkytuje zdravotní služby mimo své zákonné kompetence.

Právní a etické požadavky

Výkon práce musí respektovat zejména právní předpisy České republiky upravující zdravotní služby, práva pacientů, ochranu osobních údajů a další předpisy relevantní k výkonu činnosti.

U každé klientky je nezbytné respektovat její svobodný a informovaný souhlas. Pokud klientka není schopna službě porozumět nebo není schopna svobodný souhlas udělit, sexuální asistence se neposkytne. Tento princip odpovídá také odbornému a etickému rámci sexuální asistence v ČR.

Asistent musí respektovat své vlastní profesní hranice i hranice klientky a nesmí vytvářet závislost nebo zneužívat své postavení. Sexuální asistence má být transparentní službou s předem stanovenými pravidly.

Požadujeme

* předchozí zkušenost se sexuální asistencí nebo obdobnou oblastí,
* dobrou znalost problematiky sexuality a intimních vztahů,
* orientaci v právním a etickém rámci sexuální asistence,
* schopnost komunikovat s lidmi s různými psychiatrickými diagnózami,
* vysokou míru empatie, diskrétnosti a osobní integrity,
* respektování jasně stanovených hranic,
* schopnost týmové spolupráce,
* zdravotní způsobilost dle požadavků zařízení,
* bezúhonnost v rozsahu požadovaném pro danou činnost,
* specializovaný výcvik sexuální asistence je významnou výhodou. V ČR existují specializované výcviky, jejichž součástí je teorie, praxe, etika a práce s cílovými skupinami.

Osobnostní profil

Vzhledem k charakteru služby hledáme muže s příjemným, kultivovaným a atraktivním vystupováním, který o sebe dbá, působí sebevědomě a přirozeně a dokáže vytvořit pocit bezpečí a důvěry.

Naše klientky jsou dospělé ženy ve věku 24–42 let, které mají vlastní představy, potřeby, přání a sny v oblasti intimity, sexuality a partnerského života. Přirozená vzájemná sympatie a kultivovaný vzhled proto mohou být při této práci důležitým aspektem navázání důvěry.

Atraktivita však musí jít ruku v ruce s profesionalitou, respektem, empatií a schopností dodržovat profesní hranice.

Nabízíme

* profesionální a diskrétní pracovní prostředí,
* spolupráci s multidisciplinárním psychiatrickým týmem,
* odborné vedení a pravidelnou supervizi,
* jasně vymezené kompetence a pracovní postupy,
* individuálně nastavené podmínky spolupráce,
* dlouhodobou spolupráci v případě oboustranné spokojenosti.

Výběrové řízení

10. 10. 2026

Součástí výběrového řízení bude odborný pohovor, ověření praxe a kvalifikace, seznámení s interními pravidly zařízení a zdravotní posouzení v rozsahu odpovídajícím povaze práce.

anonym_b76d8a
Dnes o 08:21

Aj ľudia so zdrav. znevýhodnením majú sexuálne potreby
Podľa mna fajn, že tato téma pomaličky alw isto prestáva byt tabu

anonym_155c97
Dnes o 08:23

@anonym_autor vidím, že čechúni sú krok vpred. 🤔

anonym_1fd6ab
Dnes o 08:24

@unbeholfeeen ...
Hm hm, tak zdravotna poistovna uz preplaca aj plateny sex ...

anonym_f6a95d
Dnes o 08:25

Gigolo,ako zaujimavo napisany inzerat,ze hned sa im tam muzi prihlasia.Ach.

anonym_fb3ef8
Dnes o 08:25

Nesudim ani poskytovatelov, ani prijimatelov, aj zdravotne znevyhodneni maju svoje potreby a niekto je v pohode s tym, ze tie potreby uspokoji a dostane za to zaplatene. Ja by som to ale robit nemohla.

anonym_8c90f5
Dnes o 08:39

ktovie či to na psychiatrickej klinike nenarobí viac škody ako úžitku, vieme, že ženy sa vedia namotať na muža a keď sa dozvedia, že dotyčný sexuálne rieši 7 žien, ale tak nevieme ako to tam majú zabezpečené. Skôr si to viem predstaviť v opačnom garde, keď sú klienti muži.

anonym_f6a95d
Dnes o 08:42
@anonym_8c90f5

ktovie či to na psychiatrickej klinike nenarobí viac škody ako úžitku, vieme, že ženy sa vedia namotať na muža a keď sa dozvedia, že dotyčný sexuálne rieši 7 žien, ale tak nevieme ako to tam majú zabezpečené. Skôr si to viem predstaviť v opačnom garde, keď sú klienti muži.

@anonym_8c90f5 a take chore zeny suhlas aj daju a potom,len aby jej to nepreplo a bude zapierat,ze ona to nedala,ona nic nepodpisala,on ju znasilnil.Ved to nemaju tie zeny v hlave ok.

anonym_b76d8a
Dnes o 08:48
@anonym_f6a95d

@anonym_8c90f5 a take chore zeny suhlas aj daju a potom,len aby jej to nepreplo a bude zapierat,ze ona to nedala,ona nic nepodpisala,on ju znasilnil.Ved to nemaju tie zeny v hlave ok.

@anonym_f6a95d tu pôjde skôr o telesne postihnutých

anonym_8c90f5
Dnes o 08:49
@anonym_b76d8a

@anonym_b76d8a prečo by malo ísť o telesne postihnutých, keď sa píše: Pro specializované psychiatrické zařízení...

minenkaa
Dnes o 08:50

Ved toto Česi už majú pár rokov ,je to pre telesne postihnutých ľudí a sú tam popodpisovali zmluvy zo všetkých strán
Sushlsim s tým a treba to

anonym_f6a95d
Dnes o 08:51
@anonym_b76d8a

@anonym_b76d8a no neviem,ked je to psychiatricke zariadenie s vysokym stupnom bezpecnostneho rezimu.
Skor si myslim,ze to moze ist aj o zeny,co mali byt v base.

anonym_22062d
Dnes o 08:56

ako do bordelu, len zdarma, kto chce vyuzije

anonym_b76d8a
Dnes o 08:57
@anonym_8c90f5

@anonym_b76d8a prečo by malo ísť o telesne postihnutých, keď sa píše: Pro specializované psychiatrické zařízení...

@anonym_8c90f5 lebo tu budú najlepšie podmienky

anonym_9bd7aa
Dnes o 08:58

Áno súhlasím s tým aj postihnutý sú ľudia… ale nechápem čo to robí na modrom koníku

anonym_f6a95d
Dnes o 08:59
@anonym_9bd7aa

Áno súhlasím s tým aj postihnutý sú ľudia… ale nechápem čo to robí na modrom koníku

@anonym_9bd7aa ze sa autor pozastavuje nadtym ako pekne zaobalia pracu gigola.

la_dolce_vita
Dnes o 09:00

A ponukany plat?? Ci len zle pozeram?

simsalabim
Dnes o 09:02

Uz dost davno som citala, ked toto zaviedli v Holandsku... asi sa to zavadza aj inde. Ani neviem, aky mam k tomu postoj.

anonym_155c97
Dnes o 09:18
@la_dolce_vita

A ponukany plat?? Ci len zle pozeram?

@la_dolce_vita aj mňa by zaujímalo, asi tabuľkový, keď je zamestnancom štátneho psychiatrického zariadenia. Tie prijmi zďaleka nebudú príjmy živnostníka v tejto oblasti. 🤔

anonym_02f5b1
Dnes o 09:21

Kamarátka opatruje mladú klientku a k nej takýto terapeut chodil..
Viem že už nechodí, nedopadlo to dobre..

anonym_3b29f4
Dnes o 09:26

Ja celkom nechapem, co by mal akoze robit

katkazatka
Dnes o 09:35

Za mna hnus. Ked chcu trtkat, nech si to zaplatia. Viem, ze aj postihnuti maju svoje sexualne potreby, ale preco by to mal stat riesit a hlavne platit? O chvilu to nabehne aj do vaznic? Nielenze ich krmime, zivime, platime im personal, vysetrenia,prevozy, lieky, este im budeme platit aj sex??? Kde sme to dospeli? O 5 rokov budu chciet ist k moru na dovolenku (lebo ved maju na to pravo) a budeme sa im skladat na dovolenky? Ak chcu trtkat, nech si to zaplatia sami, alebo rodina. Chora doba.

anonym_3702da
Dnes o 10:06

A čo sa týka psychicky chorých, nemôže predsa podpísať nejaký súhlas, keď je mimo, alebo výrazne znížené IQ.. veď to by ich mohli zneužiť. Koho toto napadlo.

majka35
Dnes o 10:09
@katkazatka

Za mna hnus. Ked chcu trtkat, nech si to zaplatia. Viem, ze aj postihnuti maju svoje sexualne potreby, ale preco by to mal stat riesit a hlavne platit? O chvilu to nabehne aj do vaznic? Nielenze ich krmime, zivime, platime im personal, vysetrenia,prevozy, lieky, este im budeme platit aj sex??? Kde sme to dospeli? O 5 rokov budu chciet ist k moru na dovolenku (lebo ved maju na to pravo) a budeme sa im skladat na dovolenky? Ak chcu trtkat, nech si to zaplatia sami, alebo rodina. Chora doba.

@katkazatka choré je to, čo si napísala

katkazatka
Dnes o 10:10
@majka35

@katkazatka choré je to, čo si napísala

ubenholfen...mame pre teba pracu
@majka35 co ti na tom pripada normalne? Je uloha štatu zabezpecit sex pre pacienta?
Chod sa pozriet, co jedia pacienti v nemocnici. Tam by mali ist peniaze, nie na sex. nech si ho platia sami. Preco by som mala JA!!!!!!!! platit niekomu sex????? Uplne staci, ze ma zdiera tato mafianska zberba.

anonym_3702da
Dnes o 10:10

Ten to isto tiez nebude mať v hlave v poriadku, psycho zariadenie, ťažké stavy. A ešte im bude pri
Tom niekto asistovať. Už len to celé natočiť. 🤮🤮🤮

majka35
Dnes o 10:16
@katkazatka

@majka35 co ti na tom pripada normalne? Je uloha štatu zabezpecit sex pre pacienta?
Chod sa pozriet, co jedia pacienti v nemocnici. Tam by mali ist peniaze, nie na sex. nech si ho platia sami. Preco by som mala JA!!!!!!!! platit niekomu sex????? Uplne staci, ze ma zdiera tato mafianska zberba.

@katkazatka sa upokoj, predýchaj ...nejde o sex, ale o sexuálnu asistenciu a keďže je to v ČR a to už dlhodobo, neplatíš to ty, problému nerozumieš, ale roztrhať ťa ide. Asistenciu si hradí samotný klient.

ajka10000
Dnes o 10:19
@katkazatka

@katkazatka Ja som bola tento rok 2 krat v nemocni a srava bola OK. NEMOCNICA NIE JE HOTEL::..

anonym_a37daa
Dnes o 10:23
@anonym_1fd6ab

@unbeholfeeen ...
Hm hm, tak zdravotna poistovna uz preplaca aj plateny sex ...

@anonym_1fd6ab celé na hlavu. Ľudia sa musia skladať na drahé lieky lebo poisťovňa dá len minimum ak vôbec a na toto financie sú?