Sexuálny život počas hádok
Mávate ste sex aj keď ste sa pohádali? My sme nemali už 4 dni a od zajtra má muž celý týždeň nočné a mám dostať menzes.
Teraz sa akože pýtaš či si máte ísť mechanicky zasexovat?
@stellariaaquatica či bývate tak dlho bez sexu ?
Tak nebudete sexovat 10 dni. Hadam sa vam nic nestane...
To co je 🤣a cez kramy je problem ci co?
Tak ho posexuješ cez deň, keď má tie nočné🤷♀️
Veď ono je jedno ako majú sex iný...keď chcela sexovať pohadana tak sexuje, keď nechceš nesexuj, a ak sú problémom ms a nočné tak treba pár dní vydrzat
Pytas sa ako keby si mala byt bez sexu 4 roky 🤦🏻♀️ co si zajac?
Dajte si udobrovací sex, ten je najlepší 👌👌😜😜
to naozaj sa nieco taketo rozmnozuje? to ludia uz nepouzivaju rozum . intuicie a city ale kazdu koko.u sa musia pytat druhych ci googlit? vies aspon kt smerom si vytret zadok po spravnosti a kolko kusov papieru pouzit???
Keď chcem/cítim sa na to/mám chuť, tak máme sexuálne aktivity. Keď nechcem/necítim sa na to/nemám chuť, tak nemáme. Jednoduché 😉
Žena teraz sa podrž, my sme 2 r nemali sex a nie nehádali sme sa. To by si ako dala?
Sex nie je za odmenu ani neznamena ze je zena submisivna ked ho mà aj po hadke. Ved stale je to ten isty clovek ktoreho milujes ktory ta pritahuje rovnako aj ked mate na nieco iny nazor. Na ten sex staci ked ho chcete obaja . Ten sex neznamena fajku mieru. Je to len sex ak sa chces dalej hnevat kludne sa mozes aj po sexe . Tu je pre niekoho flex 💪 ze sex nemaju 2r veselo aj bez hadok . To uz je ich problem preco nemaju intimny zivot dva roky a neznamena to ze by to mal dat kazdy 😄to uz je ich problem co nema ziadny suvis s tebou nastastie. Kludne maj sex ked mas chut cez kramy sa ti bude lahsie pokracovat v hnevani sa . My s muzom sa nevieme dlho hnevat . Hlavne ked je to pre blbosti .
A teraz co
Boze moj vy tu riesite take somariny ze normalne neviem ci sa mamz toho smiat alebo plakat skutocne rieste
Moja kamoška má na toto dobrú hlášku, oni sa pohádajú, ale keďže obaja bez sexu dlho nevydržia, tak on povie, že pohadane sú len hlavy, takže vlastne môžu ísť nato aj tak. Alebo sa udobrite a máš vybavené.
A to vy nikdy nesexujete cez deň či čo? Že keď má nočné...
Nechápem, čo si nám vlastne chcela povedať 🤷🏼♀️😃
Nie. Az po uzmiereni, uzmierovaci..tie su najlepsie! 👍🏽👍🏽🤣🤣
No zlata moja, musis to dnes stihnut. Lebo tie nocne+menzes, to vyzera ze nic nebude dalsi tyzden. No sup sup, osprchovat a sexovat
Nehadame sa ale neviem si predstavit mat chut na sex popri hadkach 🤣 nikdy nemam sex ked nanho jednoducho nemam chut
Mna udivuje že jej vôbec na to odpovedáte
@ika11123 už tu boli aj horšie témy, za mna je top téma možem byť tehotná? 😀
@janickacrazy jj stou trciacou rukou ci co to bolo
A teraz si predstav, že sme tu ženy, ktoré sme mali rizikové tehotenstvá a možné predčasne pôrody a sex sme mali zakázané do pôrodu. To je čo? Skôr by som sa zamyslela nad tým, že sa 4 dni nerozprávate. Za 9 rokov s mojim mužom sa totiž také u nás nestalo. To by ma asi viac trapilo ako to, že sme nemali sex 4 dni.