Skamarátila som sa so ženatým pánom

juliana1931
9. nov 2022

Ahojte všetci.
Ja mám taký dotaz, ale hneď na úvod prosím NEURAŽAŤ a slušne... Skamaratila som sa s jedným pánom ktorý je ženatý. Ja som slobodná, on ženatý a do nedávna som verila, že je to vzorný manžel, otec dvoch synov a že vážne skutočne sme iba kamoši. Ale časom začal naznačovať, že by chcel mať so mnou sex. Pochopila som aj to, že nieje spokojný v manželstve. Ale ja som zasadová a pokiaľ nieje rozvedený nechcem ho. Ale on je taký, že on o ten sex iba naznačuje, nepovie priamo, chcel by ku mne na návštevu vyznáva mi to všetko v náznakoch ale zas na druhej strane cítim, že ak by to celé prasklo zhodil by to na mňa, že ja som ta zla ktorá mu rozbila rodinu. On je dosť egoista a pozerá iba na seba. Ako by ste reagovali vy? Viem, že teraz je taká doba, že mať ženatého milenca nieje problém, ale ja taká nie som. Myslíte si, že sa ho dá presvedčiť, aby to skúsil ešte raz s manželkou? Napraviť ho? Máte niekto skúsenosť s mužom ktorému nešlo iba o sex? Skúsiť mu pomôcť v manželstve?? Nechať ho?? Alebo si s ním proste užiť??

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
9. nov 2022

Kamarad taky rad.

1gramofon
9. nov 2022

Ty taka nie si, ale - alebo si s ním proste užiť? A keby to prasklo zhodil by to na mňa.
No vôbec taka nie si, alebo si skôr horšia pretože sa pretvarujes, nechceš si pokaziť predstavu o sebe samej, lebo by si sa ešte musela nad sebou naozaj zamyslieť, že aká si a nie si.

lulaby1982
9. nov 2022

Vy si pekne stanovte hranice a jednoznačne povedzte nie,Vám môže byť suma fuk,Vy nie ste terapeut,aby ste ho usmerňovala,ale kamarátka.Mozte mu dať radu ,že nech to skúsi ,ale viac nič.

A ešte keď viete,že by bol nefer,mne by toto vadilo aj u kamaráta,ak sa niekto schováva za ženskú sukňu . Ruky preč od tohto pána,lebo Vás zatiahne do takých veci,kt. SaVam nesnívalo. Tak keď chce podvádzať ,nech je rovný chlap,asi nebude ,keď podvádza.

Ste mladá,slobodná,hľadajte si takých ako Vy. Čo sa má čo kamarátiť a ešte za takých to podmienok mladá žena so ženatým mužom.

login1234
9. nov 2022

Prerusila by som co najskôr kontakt

maranta_leuconeura
9. nov 2022

Nedostane u teba, pojde hladat u inej. Ich manzelstvo nenapravis ;)

micusa2222
9. nov 2022

@juliana1931 pán si chce vrznúť, to je celé..to väčšinou všetci chlapi sú v manželstve nešťastní, nespávajú so ženou, nemajú si čo povedať, ale ani jeden sa nerozvedie...

lady_hurts
9. nov 2022

Nebol by deň bez podobnej témy 🙄

@juliana1931 ide mu len o sex. Prečo ho chces napraviť? Skúša tvoje hranice a akonáhle si vrzne jeho pozornost voči tebe ochladne. Neprikladaj tomu väčší význam, než to ma.

dadis
9. nov 2022

Prerus kontakt s nim. Lebo ak sa pritahujete a budete v situacii a na mieste, kde bude mozny sex, tak neodolate. A ty sa budes len trapit, lebo ty v nom vidis kamarata a on v tebe len sexualny objekt. Jeho manzelstvo neries, chlapi toho nataraju, aby dostali dievca do postele..

miriam11
9. nov 2022

@juliana1931 keď mu nedáš ty, da iná...je to somár.A cudzí ľudia nenapravuju iným manželstvo. Je to vec dvoch dotyčných ľudí.

ibrunova
9. nov 2022

Skúša. To asi vieš aj sama.. Chlap, keď zacíti šancu, tak aj ženu aj deti zaprie 🤣 a čo vlastne očakávaš?

kukuk29
9. nov 2022

@juliana1931 a potrebujes sa este s nim kamaratit ked vidis aky je? Naco je to dobre ? On ma tolko volneho casu pri dvoch detoch a manzelke ? Postupne by si ho aj ty omrzela asi ako ta jeho zena. Radsej byt bez takeho kamosa...menej problemov v zivote.

7miriam77
9. nov 2022

So zenatym chlapom by som si nikdy nezacinala, nadala by som mu, co si to dovoluje davat mi navrhy,ked ma doma zenu a deti. Neznasam neveru!!! Uvedom si,ze vlastne ublizujes jeho zene. Chlap si uzije a zena trpi. Takych chlapov vesat do prievanu. Ked je taký nešťastný vo vzťahu,nech sa rozvedie

jaskolka
9. nov 2022

Tak sa s ním prestaň kamarátit, a hotovo. Načo ti je vôbec ženatý kamarát?
Ja takéto "kamarátstva" nechápem ani nemyslim, že vôbec môžu fungovať. Vždy začne jedna strana po čase to vnímať inak a chcieť niečo iné, tu máš jasný príklad, že chlapíkovi išlo od začiatku len o to, aby, si mohol smyknut "mimo"

elenatomasova
9. nov 2022

@juliana1931 keď to nechceš čo by si nemala chcieť ..tak sa z ním rozíd !Môj názor,že je to starý somár.

danica2711
9. nov 2022

chlap, o ktorom si myslím "cítim, že ak by to celé prasklo zhodil by to na mňa, že ja som ta zla ktorá mu rozbila rodinu. On je dosť egoista a pozerá iba na seba" by nemusel byť ani ženatý, aby ma ani len ten sex s ním nepriťahoval

anna777115
9. nov 2022

Tak,keď si raz zásadová, tak ťa nemá, čo trápiť čo je problém v jeho manželstve.Nato, sú oni dvaja a tretia osoba sa tam, nemá čo montovať Pre teba, má byť ženatý chlap, absolutne neprípustný pre vzťah.

bilancia
9. nov 2022

zhnusil by sa mi v momente, ja mam odpor k chlapom, ktori su ci uz zadani alebo zenati, ale hned, ako vycitia prilezitost, tak zacnu zo seba robit chudatka aki su nestastni v manzelstve a co ja viem co . fuj

nepic
9. nov 2022

@micusa2222
Toto je ale obojstranné. Keď som robil vodiča na buse,vieš koľko žien bolo nešťastných,čo majú domw toho koko,ktorý im s ničím nepomáha,o nič sa nestará,ani s deťmi sa neučí,prípadne je celé dni niekedy týždne v robote a podobne? A keď som videl v tých dovolenkových destináciách keď si dali fľašku vína čo sa dialo keď tam boli bez chlapov o tom by som pomlčal.
A smutné ako som tu čítal včera večer v jednej téme keď manželke zistila že jej muž je neverný,ako a čo má urobiť,aby ho zničila a smutné ako sa dospelá žena vyjadruje o tej milenke,ba dokonca o nenarodenom dieťati. To si hovoríte matky?kde je vaša hrdosť?alebo kde je tá vaša sebestačnosť?
Moja stará nebohá babka vedela povedať,že pes bude stále chodiť a skúšať a ovoniavať,ale keď suka nedá tak ani pes nezoberie.

kika900
9. nov 2022

a ty máš málo problémov?

queen_mary
9. nov 2022

Nechapem aky je tu problem? Ved ked nechces, tak to nerob, ked chces, tak to skus 😀 nechapem co je tu na tom na riesenie.

barborachors
9. nov 2022

@juliana1931 Prezradím ti tajomstvo, muz moze byt aj spokojný v manželstve ale nudí ho stále ta istá suska, chapeme? Cize muz ako promiskuita od prirody, ked sa mu naskytne príležitost, tak rad narozprava blaboly o jeho nešťastnom zivote so zenou, ktora mu vyvara a rodí v bolestiach deti, aby sa potom mohol valat v posteli s naivkou ako si ty 🙂

queen_mary
9. nov 2022

@barborachors a to je tajomstvo? 😀 ved ak by autorka chcela sex, nech si s nim sexuje. Ona za jeho rozhidnutia a rodinu zodpovedna nie je 😀

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliana1931
autor
9. nov 2022

@barborachors Ja sa s ním nevaľam v posteli a nie som naivka to zas pozor

juliana1931
autor
9. nov 2022

Píšem to pre všetkých a znova on NIKDY priamo, oficiálne a verejne nepovedal, že má problém v manželstve, ale na víkendy chodí do môjho mesta k rodičom, celé dni je na cestách večer sa len vracia domov a chce sex tak asi tam niečo je v poriadku, ale inak on na oko práve hra aký je dokonalý a ak spomeniem manželstvo ešte je agresívny že on problém nemá, že ja nič nechápem, že to je proste normálne, že tak žije....

maranta_leuconeura
9. nov 2022

@juliana1931 chce sex od teba ci od zeny? Tak asi nevie vydrzat do pondelka, co ti poviem 😄

juliana1931
autor
9. nov 2022

@1gramofon Nie nie to nieje, že si nechcem proste pokaziť predstavu o sebe on ma láme už dlho a vy neviete koľko mu odolávam ale proste ide o to, že raz mi rupnu nervi tak som to myslela takto, že vykašľať sa na to a užiť si proste no... Lebo tiež nie som stena, stroj a ja taká nie som ale ma aj láka som iba človek viete

tt247
9. nov 2022

@juliana1931 Tak si vyber, či mu ideš zachraňovať manželstvo alebo mu roztiahnuť nohy. Nejaká si popletená. A to odkedy sa s niekým sexuje od rupnutia nervov. To som ešte nepočula.

maranta_leuconeura
9. nov 2022

@juliana1931 inak za mna, ked s nim chces sex, tak maj 🤷 ty nie si rozbijacka rodiny, ty si slobodna a nikomu si nic neslubovala, na rozdiel od neho. Ale pocitaj s tym, ze ta odkopne a ak si myslis, ze sa rozvedie, tak to by uz spravil davno, keby to bolo take o nicom u nich, ako prezentuje 😉 a pokial mu budes davat rozumy ako zachranit manzelstvo, tak ani s tym sexom nepocitaj 😄