Sklamanie z nečakaného konca randenia
Ahojte.. cítim sa troška sklamaná, pretože som randila s jedným mužom, všetko vyzeralo fajn a dnes večer mi písal, či nepôjdeme zajtra do Poľska na výlet a ja že poďme opýtala som sa akú má predstavu o programe a nakoniec z nevinnej otázky na mňa vyletel, že on má dosť tých mojich panenských rečí a neviem čo a vlastne chcel len sex a ešte mi naložil aká som otrasná povaha.. Do dnešného dňa som bola skvelá, milá osôbka... Normálne nechápem..
Veď bud rada, že sa ukázal, čo v sebe naozaj skrýva...
@anonym_autor len sa pretvaroval, teraz sa ukázal
Tlak z … mu vyrazil dekel … nevrzol si, hned tak si schytala jeho plnu davku frustracie. Zabudni, zablokuj … zivot ide dalej.
Ako sa hovori „Smeti sa vyniesli same”.🙂
@anonym_autor no si otrasná,on chce sex a ty len melies ústami ,vies načo máš usta okrem rozprávania a jedenia?
Perfektne!!!
Si super ze si mu nedala!
Niektore daju a potom to aj tak skonci takto.
Ked je to raz blbec,iny nebude.
Bud stastna,ze sa prejavil skor ako nieco bolo.
Neboj,nebol jediny.
Su aj normalni chlapi na svete....
nuž ... asi je dobre, že ste si to vyjasnili už v začiatkoch ...
Ja si myslim, ze bez zoho aby si nam napisala co si mu napisala ty, tak nevieme vobec o tom nic. Ak si mu par krat naznacila, ze sex nebude (aj ked sa na to nepytal), tak mozno si z teba robil srandu, alebo uz mal toho dost. Lebo povedzme si to takto: ak by mal zaujem len o sex, tak toto nenapise. Pri najhorsom, by ta blokol. To je moj nazor, ale to som ja.
@enmery presne tak, preto netreba byť úplne radikálny vo vyjadreniach ... lebo prečo je on blbec? vieme ako to celé bolo?
@biba_18 No napríklad preto, lebo človek aspoň s akym takým EQ nepotrebuje vybiť si zlosť na niekom, s kým sa iba spoznáva. Nepáči sa mi niekto vo fáze spoznávania/ved na to je to/, tak sa proste rozlúčiť a idem a nepotrebujem vybuchovať a rozoberať povahu, ktorú nepozna a este aj cielene vypichol, ze on len sex ako urazené decko...som si istá, že takýto "konštruktívny dobrák" je v každej oblasti svojho života. O takých manželoch tu cele šťastné zakladajú témy mamičky, všakže...
Je nejaký limit ,kde žena je nútená mať s niekým sex?
Buď rada že sa to ukazalo teraz
bohvie čo ešte by z neho sa vyklulo a mimo hraníc
Nechápem trošku... Ty sa spýtaš aký budete mat v Poľsku na výlete program a on ti odpovie že ma dosť tvojich panenských rečí? 😁😁
Nechápem trošku... Ty sa spýtaš aký budete mat v Poľsku na výlete program a on ti odpovie že ma dosť tvojich panenských rečí? 😁😁
@anonym_7c8dac " panenských rečí" jooj, chudák, strácal čas s tebou a pritom mu išli vajca puknúť. Veď mal nejaké peniaze pustiť a profesionálku radšej zaplatiť. Nuž, keď je lakomý, tak hold len pri Pčku skončí. 🤣
@anonym_autor tak vieš na čom si, môžeš si ho odfajknúť a hľadať ďalej. Ešte by som mu odpísala, kde v Polsku nájde bordel
@biba_18 Vždy je tu podané iba z jednej strany...v akomkoľvek príbehu.🤷♀️
@enmery napisal mi ze si obaja uzijeme tak ja ze v akom zmysle si vylet uzijeme co budeme robit a potom zacal toto ze stale len dopredu myslim a ze nech sa nechame prekvapit ako spolu skoncime😂 a zacal mat perverzne narazky nechcem pisat detaily ale narazal na sex tak som napisala ze dobre vie ze ho chcem zatial spoznat ako cloveka mimo spálne. A nakoniec spustil reci o panenstve a potom ze dobre ahoj
@enmery napisal mi ze si obaja uzijeme tak ja ze v akom zmysle si vylet uzijeme co budeme robit a potom zacal toto ze stale len dopredu myslim a ze nech sa nechame prekvapit ako spolu skoncime😂 a zacal mat perverzne narazky nechcem pisat detaily ale narazal na sex tak som napisala ze dobre vie ze ho chcem zatial spoznat ako cloveka mimo spálne. A nakoniec spustil reci o panenstve a potom ze dobre ahoj
Videli sme sa 3x aby bolo jasne😂niesom ziadna frigida
Mentalny chudak
@anonym_autor mám pocit, ze toto je diagnóza viacerých dnešných mladých chlapov - 3 rande a už čakajú, že sa im vrhneme do postele
@anonym_d60dc9 a ty anonym možno tiež len sa skrývaš 😏
Riadny dement...
Ja mu celkom fandim :D
Na spoznavanie sa sa nemusite trepat do Polska... chcel aby sa veci uz istym sposobom vyvynuli a ty mas ine tempo. Tak ta zrusil.
Mna ked jeden tiez volal niekam dalej, ze aj prespavacka bude, tak ziadne "panenske reci" typu kde budem spat sa nekonali. Bola sim pripravena nakracat do jeho spalne :D
Daruj ho za odvoz 🙂
To je fajn že sa takto prejavil hneď na začiatku a nedošlo k sexu 🙂 už by mal blok
Ani do auta by som s ním nesadla nie ešte do inej krajiny. Môže to mať "rozohrané "na viac smerov a ty si ho už prestala baviť...
Ja mu celkom fandim :D
Na spoznavanie sa sa nemusite trepat do Polska... chcel aby sa veci uz istym sposobom vyvynuli a ty mas ine tempo. Tak ta zrusil.
Mna ked jeden tiez volal niekam dalej, ze aj prespavacka bude, tak ziadne "panenske reci" typu kde budem spat sa nekonali. Bola sim pripravena nakracat do jeho spalne :D
@kitycat a nakracala si? Ci nedostala si pozvanie?

@anonym_autor Ktore matere rodia takychto muzov?