icon

Sklamanie z nečakaného konca randenia

7. nov 2025

Ahojte.. cítim sa troška sklamaná, pretože som randila s jedným mužom, všetko vyzeralo fajn a dnes večer mi písal, či nepôjdeme zajtra do Poľska na výlet a ja že poďme opýtala som sa akú má predstavu o programe a nakoniec z nevinnej otázky na mňa vyletel, že on má dosť tých mojich panenských rečí a neviem čo a vlastne chcel len sex a ešte mi naložil aká som otrasná povaha.. Do dnešného dňa som bola skvelá, milá osôbka... Normálne nechápem..

tim23
8. nov 2025
@anonym_autor

@enmery napisal mi ze si obaja uzijeme tak ja ze v akom zmysle si vylet uzijeme co budeme robit a potom zacal toto ze stale len dopredu myslim a ze nech sa nechame prekvapit ako spolu skoncime😂 a zacal mat perverzne narazky nechcem pisat detaily ale narazal na sex tak som napisala ze dobre vie ze ho chcem zatial spoznat ako cloveka mimo spálne. A nakoniec spustil reci o panenstve a potom ze dobre ahoj

@anonym_autor buď rada že ti to napísal. Pusti ho z hlavy, je to idiot 🤮

kitycat
8. nov 2025
@anonym_6d37c7

@kitycat a nakracala si? Ci nedostala si pozvanie?

@anonym_6d37c7 samozrejme, dlho to iskrilo, tak to bolo z oboch stran uz take ocakavane. Uz sa dlho nekontaktujeme

beronsche
8. nov 2025
@biba_18

@enmery ale ja len vravím že nevieme čo k tomu viedlo ...
on sa spýta ideme do poľska? ona povie dobre, a čo tam? a on na to že jej už má dosť, on vlastne nikam nechce ísť a chce len sex ... tak si to mám fakt predstaviť? mne to nejde ...

@biba_18 myslím si, že sa teraz zastavas nesprávneho..
Nevieme, čo ho k reakcie viedlo? Ok, beriem. To môže byť max.vysvetlenie, v žiadnom prípade ospravedlnenie a jasne to ukazuje typ osobnosti.

beronsche
8. nov 2025
@kitycat

Ja mu celkom fandim :D
Na spoznavanie sa sa nemusite trepat do Polska... chcel aby sa veci uz istym sposobom vyvynuli a ty mas ine tempo. Tak ta zrusil.

Mna ked jeden tiez volal niekam dalej, ze aj prespavacka bude, tak ziadne "panenske reci" typu kde budem spat sa nekonali. Bola sim pripravena nakracat do jeho spalne :D

@kitycat fandis? Hulvatovi?
Ak si prečítala všetky autorkine príspevky a stále mu fandis, tak máš zrejme laťku trochu nižšie nastavenú..
Celé sa to dá aj inak, bez urážok a perverzných reči.

biba_18
8. nov 2025

@beronsche mám kamošku z ktorej tancovačiek okolo som mala po pár vetách nervy aj ja na ňu… ak autorka písala rovnakým spôsobom aj s tým človekom 😏 aj v tomto príspevku až niekde v polovici napísala o čo išlo, aj to si myslím že nie všetko… tak či tak je dobré že si to vyjasnili pomerne skoro, obaja majú pokoj…

autor
8. nov 2025
@biba_18

@beronsche mám kamošku z ktorej tancovačiek okolo som mala po pár vetách nervy aj ja na ňu… ak autorka písala rovnakým spôsobom aj s tým človekom 😏 aj v tomto príspevku až niekde v polovici napísala o čo išlo, aj to si myslím že nie všetko… tak či tak je dobré že si to vyjasnili pomerne skoro, obaja majú pokoj…

@biba_18 lenze je rozdiel ked poznáš niekoho 3 mesiace a 3 tyzdne a videla si ho 3x a nevies o ňom nic. Ja hladam vazny vztah nie sex na jednu noc/ nezavazny sex. On o tom vedel a cely cas tvrdil aky by sme boli super par a potom toto…

minenkaa
8. nov 2025

Boze ,však povedal, že chce sex ,ty nie čo zas robíte halo
Mne toto už príde ako keby sex bol nieco zle ,tak sa dvaja nestretli na rovnakej vlne

taktotedanie
8. nov 2025

@anonym_autor mala si mu podakovat, ze konecne ukazal co ma na srdci a na jazyku a ghostnut
Nie toboz aby si bola sklamana? A z coho? Z neho? Ty len bud rada, ze to z neho vyslo teraz

autor
8. nov 2025
@minenkaa

Boze ,však povedal, že chce sex ,ty nie čo zas robíte halo
Mne toto už príde ako keby sex bol nieco zle ,tak sa dvaja nestretli na rovnakej vlne

@minenkaa on to nepovedal priamo on to naznacil ked som sa spytala ci sa chapeme spravne tak uz som mala panenske reci😂 keby napisal prepac nehladam momentalne nic vazne, sama sa odpracem

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa on to nepovedal priamo on to naznacil ked som sa spytala ci sa chapeme spravne tak uz som mala panenske reci😂 keby napisal prepac nehladam momentalne nic vazne, sama sa odpracem

@anonym_autor tak veď ste to skončili ,kde je problém,nie každý vie všetko na rovinu povedať
To rozoberáš kazdeho čo nerobí tak ako si ty predstavuješ?

anonym_0cf1fc
8. nov 2025

@anonym_autor podľa mňa to nepísal on.

estellas
8. nov 2025

@anonym_autor Ja ťa chápem, tiež si neviem predstaviť mať sex s niekým koho poznám krátko.
Tri týždne je málo

anonym_2126ba
8. nov 2025

spravny chlap.

kitycat
8. nov 2025
@beronsche

Ak si prečítala všetky autorkine príspevky a stále mu fandis, tak máš zrejme laťku trochu nižšie nastavenú..

@beronsche citala som si o druhej uvodny prispevok. Takze som reagovala podla toho.

Aj to co dopisala... a co teraz? Ved je dospela, tak nech to tak berie, ze ked ju dvojzmyslami nenalakal a ona sa chcela spoznavat aj na stvrtom rande v Polsku s prespavackou, tak proste nie je na tej istej vlne. Nic v zlom, ale preco by on mal randit ked to vedie ku sexu za pol roka?

A este sa urazi :D

enmery
8. nov 2025
@beronsche

@beronsche Fandí hulvátovi a v inej téme zadrela, že upratovať je práca pod úroveň. Takže preto mu fandí, sú obaja mentálne jednoduchší a povrchní😉

anonym_7232b5
8. nov 2025

Videli ste sa 3x a chcela si s ním ísť do Poľska na víkend? s cudzím človekom v jednom aute, v jednej izbe? vážne si čakala iba romantické prechádzky večerným mestom? 🤦🏻‍♀️ buď rada, že sa na teba vyprdol. Čo by si robila, keby na teba začal v posteli naliehať? kto by ti pomohol?

autor
8. nov 2025
@anonym_7232b5

Videli ste sa 3x a chcela si s ním ísť do Poľska na víkend? s cudzím človekom v jednom aute, v jednej izbe? vážne si čakala iba romantické prechádzky večerným mestom? 🤦🏻‍♀️ buď rada, že sa na teba vyprdol. Čo by si robila, keby na teba začal v posteli naliehať? kto by ti pomohol?

bože moj neznasam reči tohto typu. On ma už totižto volal raz na jeden výlet a to som slušne odmietla že ho rada spoznám mimo izby on navrhol večeru so spomenutou prechádzkou, ktorú sme absolvovali. Skúsil znova a ja už som vedela koľká bije, preto som sa spýtala ako si predstavuje že si užijeme víkend ja viem čítať medzi riadkami a nikdy by som nešla a on to vie preto som dostala reči typu aká som panenská a podobne. Ale ďakujem za prednášku morálky.
@anonym_7232b5 Ja som iba smutná z toho to je celé ale to je asi môj problém že som citlivá a romantická.

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

bože moj neznasam reči tohto typu. On ma už totižto volal raz na jeden výlet a to som slušne odmietla že ho rada spoznám mimo izby on navrhol večeru so spomenutou prechádzkou, ktorú sme absolvovali. Skúsil znova a ja už som vedela koľká bije, preto som sa spýtala ako si predstavuje že si užijeme víkend ja viem čítať medzi riadkami a nikdy by som nešla a on to vie preto som dostala reči typu aká som panenská a podobne. Ale ďakujem za prednášku morálky.
@anonym_7232b5 Ja som iba smutná z toho to je celé ale to je asi môj problém že som citlivá a romantická.

@anonym_autor aj romantik môže mať sex na prvom rande

anonym_7232b5
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a čo čakáš moja, že ťa poľutujeme? ja by som ako citlivá a romantická duša ani nešla na rande naslepo zo zoznamky. Načo ho potom namotávaš? načo si mu napísala na tú ponuku do Poľska, že poďme, keď teraz tvrdíš, že si tam ani nechcela ísť?

To nie je prednáška o morálke. To je ostražitosť.

motylik2559
8. nov 2025

@anonym_autor Autorka, bud rada,ze sa skoro prejavil. Si predstav,ze by si isla s nim do Polska a on niekde po ceste by zahol niekam a tam by ta nedajboze znasilnil...Lebo podla toho prepinaku co voci tebe mal mu brni nielen medzi nohami, ale aj v mozgu, ak nejaky ma a ktovie coho je schopny...
Ty si otvor sampus a oslavuj, ze si sa striasla chuja na n-tu - este stale slusne napisane (mala by som horsie pomenovania) a ze si sa mu nedostala do pazurov bohviekde. Zahod svoje naivne okuliare a zacni zit v realite-tohto ti luto nema byt preco, praveze sa tes, ze ho viac neuvidis.

autor
8. nov 2025
@anonym_7232b5

@anonym_autor a čo čakáš moja, že ťa poľutujeme? ja by som ako citlivá a romantická duša ani nešla na rande naslepo zo zoznamky. Načo ho potom namotávaš? načo si mu napísala na tú ponuku do Poľska, že poďme, keď teraz tvrdíš, že si tam ani nechcela ísť?

To nie je prednáška o morálke. To je ostražitosť.

@anonym_7232b5 ten chlap nebol zo zoznamky

anonym_90fc4c
9. nov 2025
@motylik2559

@anonym_autor Autorka, bud rada,ze sa skoro prejavil. Si predstav,ze by si isla s nim do Polska a on niekde po ceste by zahol niekam a tam by ta nedajboze znasilnil...Lebo podla toho prepinaku co voci tebe mal mu brni nielen medzi nohami, ale aj v mozgu, ak nejaky ma a ktovie coho je schopny...
Ty si otvor sampus a oslavuj, ze si sa striasla chuja na n-tu - este stale slusne napisane (mala by som horsie pomenovania) a ze si sa mu nedostala do pazurov bohviekde. Zahod svoje naivne okuliare a zacni zit v realite-tohto ti luto nema byt preco, praveze sa tes, ze ho viac neuvidis.

@motylik2559 ale neprehanaj zase. Jasne dal najavo kam chce sby sa ich vztah uberal, teda aj nejake intimnosti.

Nech si najde panica vo caka do svadobnej noci 🤷‍♀️

kitycat
9. nov 2025
@enmery

@beronsche Fandí hulvátovi a v inej téme zadrela, že upratovať je práca pod úroveň. Takže preto mu fandí, sú obaja mentálne jednoduchší a povrchní😉

@enmery musis si to lepsie precitat. Na netvrdim, ze upratovanie je praca pod uroven, sama som robila chyznu niekolko rokov. Ale pochopila som, ze slecna vhce ist upratovat nejake kancelarie alebo sklady, kde by jazyk nepouzivala, lebo vie "iba anglicky" a vo Svajciarsku vhu iba nemcinu

A tuto pan nechce stracat cas, tak preco by sa s nou mal nadalej stykat?

autor
9. nov 2025
@kitycat

@enmery musis si to lepsie precitat. Na netvrdim, ze upratovanie je praca pod uroven, sama som robila chyznu niekolko rokov. Ale pochopila som, ze slecna vhce ist upratovat nejake kancelarie alebo sklady, kde by jazyk nepouzivala, lebo vie "iba anglicky" a vo Svajciarsku vhu iba nemcinu

A tuto pan nechce stracat cas, tak preco by sa s nou mal nadalej stykat?

@kitycat tuto pan mal byt uprimny od zaciatku a povedat ze si chce vrznut. To znie fer

autor
9. nov 2025
@anonym_90fc4c

@motylik2559 ale neprehanaj zase. Jasne dal najavo kam chce sby sa ich vztah uberal, teda aj nejake intimnosti.

@anonym_90fc4c my sme nemali zisdny vztah videli sme sa 3x. Ja davno panna niesom ale toto mi pride cez

motylik2559
9. nov 2025
@anonym_90fc4c

@anonym_90fc4c Preco neprehanaj? Ty ho snad poznas coho jej schopny, zvlast po takej odpovedi co jej dal? Sorry, ale pud sebazachovy pri cudzom cloveku ti asi potom nic nehovori🤷‍♀️ Radsej z kratsej cesty, nez by sa ozaj mohlo nieco stat. To,ze jej povedal co chce je jedna vec, to ako sa otrasne voci autorke vyjadril je vec druha a tretia nehovor o prehanani, ked sama nevies co je zac🤷‍♀️

anonym_eea3b2
9. nov 2025

@anonym_90fc4c Jooj baby, ved si takychto nechajte. Viete kolko takychto musim ja vo svojom zivote odhanat? A za cim mam lutovat? Raz ked hladam v zivote lasku, tak sa nevrham do postele kazdmu zufalcovi.
@anonym_autor uplne ti rozumiem, v dnesnej dobe najst normalneho muza je ako hladat ihlu v kope sena.

maminkadeticiek
9. nov 2025

Preboha hlavne tomu nevenuj uz ani jednu myslienku navyse,neanalyzuj to.Chuj chujom ostane,co ta po tom.Bud vdacna ze sa ukazal takto rychlo.Vyser sa nanho,ides dalej,bodka.

hankm
10. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_90fc4c my sme nemali zisdny vztah videli sme sa 3x. Ja davno panna niesom ale toto mi pride cez

@biba_18 mnoho zien si mysli, ze su komunikacne zdatne, lebo sa dokazu s kamoskami hodiny rozpravat, telefonovat, chatovat....avsak je rozdiel rozpravat a komunikovat.

@anonym_autor je take nepisane pravidlo, ze ak sa planuje vylet s prespavanim je to znamenie, ze je to pozvanka aj na intimne zblizenie. Ci sa ti tebe alebo inym paci ci nepaci. Vacsina dospelych ludi to tak aj vnima. Tvrdis, ze ti to bolo jasne a aj napriek tomu, si bola ochotna rozvyjat diskusiu o vylete, co nepride ako systemove spravanie, kedze si nemala v zaujme nieco take absolvovat v takychto intenciach. Ak si to takto vnimala, ze sex nie, nemala si debatu otvarat a mala si ideu vyletu hned zrusit ako si to urobila uz pred tym. To ze ty potrebujes xy stretnuti je irelevantne, inemu staci a tych povestnych 3x a dost. Ja osobne sim prisiel o niekolko potencialnych vztahov prave preto, ze som to natahoval 😆 mlady a blby...

Na margo tych jeho slov/rozpravok o vztahu atd. Cize, veris takymto frazam ked si s clovekom bola 3 krat na kavu? Skor v tom vidim problem. Za mna v tom momente ti mala svietit kontrolka. Ja ako muz by sim taketo frazy oo 3 stretnutiach ozaj nevyslovil. Pride mi to, ze si dala na recicky ktore uz dlho chces pocut.... ako mi raz povedala kamoska "to musis vediet povedat tie spravne slova".

biba_18
10. nov 2025

@hankm presne toto ja vždy hovorím - príliš často niekto očakáva že ja mu budem čítať myšlienky ...