icon

Skúsenosti s orálnymi obrúskami

mimka2797
23. jún 2025

Dobrý deň,
ma niekto skusenost s oralnymi obrúskami? Používajú sa počas oralneho sexu a majú slúžiť ako ochrana pred pohlavnými chorobami

Strana
z2
kataina
23. jún 2025

😀 nepoužíva sa ako ochrana prezervatív?

minenkaa
23. jún 2025

@mimka2797 a potom načo chces robiť ten oral ak nebudes cítiť chut ,či koli práci

denkabemommy
23. jún 2025

@mimka2797 a ako sa rieši to, keď sa ti zasekne obrúsok v krku? Či som nepochopila používanie? 🤣

mimka2797
autor
Autor odpoveď zmazal
mimka2797
autor
Autor odpoveď zmazal
mimka2797
autor
23. jún 2025
@minenkaa

@mimka2797 a potom načo chces robiť ten oral ak nebudes cítiť chut ,či koli práci

@minenkaa lebo pohlavne choroby ?

minenkaa
23. jún 2025
@mimka2797

@minenkaa lebo pohlavne choroby ?

@mimka2797 tak necmuľaj každému

mimka2797
autor
23. jún 2025
@kataina

😀 nepoužíva sa ako ochrana prezervatív?

@kataina používa ale toto je aj pre zeny. https://hivaids.sk/ako-sa-chranit/o-ruske-na-or.... Preto sa pýtam. Prvýkrát o tom počujem a predávajú to

mimka2797
autor
23. jún 2025
@minenkaa

@mimka2797 tak necmuľaj každému

@minenkaa podľa seba súdim teba ?

mimka2797
autor
23. jún 2025
@denkabemommy

@mimka2797 a ako sa rieši to, keď sa ti zasekne obrúsok v krku? Či som nepochopila používanie? 🤣

minenkaa
23. jún 2025
@mimka2797

mimka2797
autor
23. jún 2025

@minenkaa o nich viem a pýtam sa na skúsenosti s nimi

minenkaa
23. jún 2025
@mimka2797

@mimka2797 ja sa nepýtame na orálne ruška ,aby som niečo nechytila .Tak nie,nesúdim podľa seba

mimka2797
autor
23. jún 2025
@minenkaa

@mimka2797 ja sa nepýtame na orálne ruška ,aby som niečo nechytila .Tak nie,nesúdim podľa seba

@minenkaa oralne ruska sa udávajú popri prezervative ako ochrana počas oralneho sexu . Absolútne normálne sa na to pýtať, lenže to tak vyzerá, ze niekto posudzovať, lebo mu to vyhovuje

minenkaa
23. jún 2025
@mimka2797

@minenkaa oralne ruska sa udávajú popri prezervative ako ochrana počas oralneho sexu . Absolútne normálne sa na to pýtať, lenže to tak vyzerá, ze niekto posudzovať, lebo mu to vyhovuje

@mimka2797 a prečo by som neposudzovala,choďte si dať testy spraviť s partnerom,partnerkou a vybavená vec
A ak to chces koli práci ,tak jednoducho kúp a vyskúšaj

minenkaa
23. jún 2025
@mimka2797

@mimka2797 a ak chce lízať, cmúľať len tak kade tade ,zadarmo si blba

mimka2797
autor
23. jún 2025
@minenkaa

@mimka2797 a prečo by som neposudzovala,choďte si dať testy spraviť s partnerom,partnerkou a vybavená vec
A ak to chces koli práci ,tak jednoducho kúp a vyskúšaj

@minenkaa tak mňa Vaše posudzovanie nezaujima. Nič k tomu neviete. Týmto pádom s Vami konverzáciu ukončujem. S Vami je to strata casu

bielasovicka
23. jún 2025

Orálne obrúsky? To co je, pre pána Jána?🙈

eeffka
23. jún 2025
@bielasovicka

@bielasovicka tiez valim oci, ked som dobre povchopila link vyssie tqk si na frndu das obrusol a panko si oblize cez papier 🤣🤣🤣 boze stara som ale sprosta uz neumriem

mimka2797
autor
23. jún 2025
@bielasovicka

@bielasovicka ano, také existuje. Dá sa to kúpiť v každom sexshope

mimka2797
autor
23. jún 2025
@eeffka

@bielasovicka tiez valim oci, ked som dobre povchopila link vyssie tqk si na frndu das obrusol a panko si oblize cez papier 🤣🤣🤣 boze stara som ale sprosta uz neumriem

@eeffka ja o tom počujem prvýkrát. Akurát som čítala článok k oralnemu sexy. Preto sa pýtam ci ma s tým niekto skusenost už nech je hocijaka

viestta
23. jún 2025

My zvycajne nemenime partnerov ako ponozky a ked uz s niekym prevadzkujeme sex, tak s takym, ktoremu verime, takze u nas je riziko prenosne pohlavnych chorob minimalne, takze nie sme odkazane na takuto ochranu. Staci?

mimka2797
autor
23. jún 2025
@viestta

My zvycajne nemenime partnerov ako ponozky a ked uz s niekym prevadzkujeme sex, tak s takym, ktoremu verime, takze u nas je riziko prenosne pohlavnych chorob minimalne, takze nie sme odkazane na takuto ochranu. Staci?

@viestta ďalšia moralistka z internetu

larinka552
23. jún 2025

Matka zem 🙈🤷 to su zase temy, co sa clovek nedozvie 😁😂🫣

mimka2797
autor
23. jún 2025
@larinka552

Matka zem 🙈🤷 to su zase temy, co sa clovek nedozvie 😁😂🫣

@larinka552 preto sa pýtam. Ci to niekto používa. A hneď dostanem nálepku, že striedam chlapov

larinka552
23. jún 2025
@mimka2797

@larinka552 preto sa pýtam. Ci to niekto používa. A hneď dostanem nálepku, že striedam chlapov

@mimka2797 Nejak sa nam to zvrhava a to neni anipo 22- hej hodine 🤭😅😆 Ale tak ja tam vidim point v tom komenete o striedani partnerov🤷🤫

eliska13
23. jún 2025

@mimka2797 takže muz bude oblizovať pipinu cez kondóm, alebo rusku👍to je pomsta za používanie kondómov

minenkaa
23. jún 2025
@mimka2797

@mimka2797 ale tak nečuduj sa ,oral sa robi v partnerstvách pre radosť a chut a keď sa opýtaš na takéto niečo ,tak koli čomu asi ,buď koli práci alebo to robis zadarmo ,kade tade
Kto normálny by chcel toto lízať namiesto ľudského tela

mimka2797
autor
24. jún 2025
@larinka552

@mimka2797 Nejak sa nam to zvrhava a to neni anipo 22- hej hodine 🤭😅😆 Ale tak ja tam vidim point v tom komenete o striedani partnerov🤷🤫

@larinka552 ja v tom nevidím point , v striedaní partnerov . Jedine, ze hlavou Vám idú myšlienky, ktoré nechcete priznať

mimka2797
autor
24. jún 2025
@larinka552

@larinka552 tento bod bežné nájdem ako mať bezpečný oralny sex popri používani prezervativu bezohladu na stav. Pise sa o ňom ako na stránkach týkajúcich sa bezpečného sexu, tak v aj v ženských magazinoch . Jedine odpovedajuce ziedli všetku múdrosť sveta spojenú s morálnou múdrosťou hraniciacou nad hranicami svojej múdrosti. Potom to aj tak vyzerá. Keby som vedela ako to dopadne ani to nenapíšem, pretože internetové moralistky nepotrebujem a je to veľké poučenie ak niekedy vôbec tu začať diskusiu . Týmto aj ukončujem a nebudem sa tomuto venovať. Strata času

Strana
z2