Sledovanie polonahých žien na Instagrame
Ahojte žienky, chcem sa spýtať, vadí vám keď váš priateľ sleduje na instagrame samé polonahé ženy?
Nejsom ani na fb ani na ig a mám svätý pokoj😅
@cocolino234 si zlatá, že si sa ma zastala, ale táto osôbka ma má v zuboch z viacerých diskusií. asi fakt nedokáže pochopiť, že mám proste (pre mňa) dokonalého muža. a to isté tvrdí on o mne.... ale tak.... človek tu napíše pravdu a k veci a už je zle 🙂 a prečo k veci? pretože som sa jasne vyjadrila, že milujúci muž nerobí to, v čom je podstata názvu tejto témy. a viem to práve z vlastnej skúsenosti....
@marca12 vieš, ťažko napíšem skúsenosť susedky a jej muža, keď s nimi nežijem a neviem, ako to u nich chodí. ak napíšem svoj názor, vychádzam predovšetkým zo skúsenosti svojich alebo mojej rodiny. a neboj sa, mám za sebou aj nepodarené vzťahy. jednoducho keď sa dvaja naozaj "nájdu", tak to funguje. a ja nemám problém to napísať. ja som na svojho manžela hrdá 🙂
Pre toto manželovi nedovolím mat instagram. Už pár krát ho chcel mať ale povedala som že nie, ak si chce nieco pozrieť môže aj cez môj. Ja tam mam len svoje kamošky ktoré tam pridávajú fotky ich deti. A on o tom vie ale jeho idiotsku kamaráti mu stále posielajú kadejaké fotky odtiaľ, preto som mu to v telefóne troska poriedila. A nie preto aby som ho mala pod popucov. Ale jemu by sa taktiež nepáčilo keby som to robila ja. Vyrozprávali sme si to a on to pochopil.