Sme sami a nič z toho
Dobrý večer. Po 4 rokoch, sme s mužom prvý krát sami. A nič. Nehovorím o sexe. Kašľať naň, ale každý sedíme na inej stránke gauča, a pozeráme na hlúpu telku.
Volala som ho von, nech sa ideme prejsť alebo si sadnúť niekam a povedal, že on chce len sedieť na gauci.. je mi z toho smutno....
Prisadni si k nemu,objednaj pizzu,otvor vino a pustite si dobry film. Idealny piatok😁
Pána Boha, ale mobil mas v ruke ty, tak sa nestazuj. To sa naozaj musis radit so zenami na konovi co mas robit s manzelom keď ste sami doma?
Tak to dopadne, keď manželia zabudnú na seba a všetko robia iba pre deti 🙂 Manželia majú byť pre seba prioritou a až tak majú byť deti. No čo iné ti ostávať, iba prebudiť vo vás vášeň, rozprávať sa a možno sa zamyslieť nad tým, že muž má byť číslo jedna a častejšie by ste si mali dopriať čas na seba, deti raz odídu a tebe ostanú len oči pre plač 🙂
@viestta nechce
Co nechce? Však si prísad i, pritul sa, do pozeraj s nim ten film co pozerá a potom začni konať. Alebo chod do kuchyne, kým skončí film výrob nejakú mnamku, chlapi sa lovia cez plný tanier
Ježkovi oči!!!! To už fakt aj na to ako stráviť večer s mužom treba obrázkový návod?
Ked ste prvy krat po 4 rokoch sami, je pochopitelne ze apaticky cumi do telky. Bezstarostne a v tichu 😆😆 pripoj sa.
A nabuduce uz zorganizuj nieco. Nie prechadzku tvl. To mozte aj s detmi.
Joj nechaj ho. Konecne ma klud. Ja mat volny den od deti, tiez nehnute sedim a pozeram do blba. 😁
My teda mame super babku, takze byvame sami castejsie. Ale aj tak, naposledy, ked maly odisiel na par dni k nim, tak ja som proste chcela lezat sama na gauci. Proste mat nejaky cas taky klud, ked odo mna nikto nic nechce, ani manzel. Mozno to aj tvoj ma tak. Ja som to mojmu na rovinu povedala, zobral to v pohode.
Ked sa Tebe nechce , Tak ho posli za susedkou. Co sa k nemu nepresunies? Vlasy do stipca a sup k nemu. 😀😛
1) muzi neznasaju prechadzky. Je to pomale nudne nezazivne.
Hmmm musis nieco vymysliet. Masaz so šťastným koncom, nie prechadzku ale podme drahy na Dobry tatarák, zavolajme kamosov a podme na pivo. Proste nieco co ma chlap rad. Donútiť ho nedonutis ale niekedy tu intimitu treba navodiť. A nehovor mi, ze keby si sa ukazala v sexi prádle alebo sa mu strcila do sprchy (sorry za výraz ale s dobrou “fajkou”), ze by nebol aj ten sex. To uz by mi svietili kontrolky, ze co za deje 😉.
@betulinka1 prosim nauc take spravanie kazdu zenu v tvojom okoli. Zachranis nejeden vztah. 😉🙂 Mas u mna obrovske plus za pristup a porozumenie.
@greywolf to sa neda naucit. To musia pochopit 😉. Plati to aj opacne.
A kto tu hovorí o sexe. Sex máme aj bez toho. Teraz to chcelo niečo viac....
Už si dávno mala po ňom skackať 😝
Viac …. ale viac si mohla spravit ty, to bolo tvoja predstava. Muzovi musis povedat co chces na rovinu. Cize dva dni pred tym ako isli deti prec, by som hovorila o nejakom plane na vikend. Mozno aj tyzden 😉. Lebo zrovna tie dva dni by nemusel mat naladu. A ak tvoja predstava nevyšla, nevadi, bude lepsie na buduce. Nie je to vas posledny vikend bez deti. Netrap sa s tym ale hovor o tom s muzom. Bez hnevu, výčitiek.

Tak sa nesťažuj a presun sa na jeho stranu gauca