Sme spolu 8 rokov a partnerka ma už nepriťahuje
Ahoj, mám 35 rokov a už 8 rokov mám vzťah so svojou partnerkou. Rozumieme si, máme rovnaký humor, podobné záľuby a koníčky, vieme sa navzájom počúvať a poradiť si ale.... Necítim príťažlivosť z mojej strany. Táto situácia trvá už asi rok aj pol.
Keď sme sa spoznali pred 8 rokmi nepritahovala ma, necítil som žiadnu chémiu. Ľudsky mi sadla ale úprimne som vtedy vzťah neriešil. Bol som rád že je pri mne ako fajn človek. Spoznali sme sa, ona mi bola oporou a stála vždy pri mne čím si ma získala. Potom časom sa to trochu zmenilo a spávali sme spolu. No teraz je to ešte horšie ako to bolo. Keď sa ma dotkne alebo dá pusu automaticky sa odtiahnem. Bez premýšľania. Stále ju mám rád a rozumieme si ale necítim žiadnu príťažlivosť. A najhoršie je že pri niektorých ženách z okolia cítim chémiu, iskrenie, pokiaľ sa mi niekto páči. No snažím sa ovládať. Vždy som bol vášnivý ale pri nej to tak necítim. A sám neviem či má zmysel sa doručovať k niečomu alebo skrátka ísť ďalej sám. Poraďte. Ďakujem.
@karolinakr Nie, Pierre Richard ma oproti huggerovi riadnu hrivu 🙂
Ale zato vyšportovaná postava, je tam jedna fotka od pása nahor, takže papagája nevidno 😃, ale svaly pekne vyrysované 🙂.
Tipujem, že vlasy boli blond, modré alebo sivé oči.
Inak žienky, ake ste vysoké? Ja meriam 182 cm 🙈
Chyba nám tu ešte tanyag 🙂. Tá by dala kvetnaty opis, keby mala foto 🙂
@sheila121 @karolinakr @bbshop @toskanka
Ste úžsné ako sa viete baviť😊
@hugger ja som vyrukovala s otazkou, ako vyzeraš, ty tu dvom kočkám pošleš fotky, okato pozveš na rande, a potom mi tu ideš vinšovať? a ešte potrebuješ zhovievavosť, laskavosť a diplomaciu? si snaď starec nad hrobom? wtf
toto mi uz ani vtipné nepríde
@karolinakr Mne foto neposlal .... To bola úplná náhoda, ako som to ja zistila.
Tu som dámy 😉
@karolinakr nebuď smutná, možno pošle foto aj nám dvom 😁
@tanyag no možno už ani nechcem, ale čo som sa o ňom dozvedela, si zapamätám
@karolinakr 😁 to znie zaujímavo 🙂
@tanyag inak strašne som sa nasmiala, baby tu mali hlašky, že ma až brucho bolelo
@karolinakr Áno, čítala som to 😁 je super, že sa tu dá aj zasmiať a zabaviť 🙂 pri tých všetkých deprimujúcich témach 😉

@toskanka teraz na važno - Vyzerä ako Pierre Richard?