Sme spolu 8 rokov a partnerka ma už nepriťahuje
Ahoj, mám 35 rokov a už 8 rokov mám vzťah so svojou partnerkou. Rozumieme si, máme rovnaký humor, podobné záľuby a koníčky, vieme sa navzájom počúvať a poradiť si ale.... Necítim príťažlivosť z mojej strany. Táto situácia trvá už asi rok aj pol.
Keď sme sa spoznali pred 8 rokmi nepritahovala ma, necítil som žiadnu chémiu. Ľudsky mi sadla ale úprimne som vtedy vzťah neriešil. Bol som rád že je pri mne ako fajn človek. Spoznali sme sa, ona mi bola oporou a stála vždy pri mne čím si ma získala. Potom časom sa to trochu zmenilo a spávali sme spolu. No teraz je to ešte horšie ako to bolo. Keď sa ma dotkne alebo dá pusu automaticky sa odtiahnem. Bez premýšľania. Stále ju mám rád a rozumieme si ale necítim žiadnu príťažlivosť. A najhoršie je že pri niektorých ženách z okolia cítim chémiu, iskrenie, pokiaľ sa mi niekto páči. No snažím sa ovládať. Vždy som bol vášnivý ale pri nej to tak necítim. A sám neviem či má zmysel sa doručovať k niečomu alebo skrátka ísť ďalej sám. Poraďte. Ďakujem.
@daniel1988 hrozne..hlavne,ze sex za 8r ti s nou bol dobry. Ale ze ta nepritahovala...vies ako sa ona teraz bude citit???ale rozid sa snou ak to takto citis...ved jeden den budes lutovat ze o co si prisiel...dufam,ze vies co robis
@daniel1988 Rovno jejj ukaz tuto celu diskusiu. Tento vas vztah by sa dal pochopit ak si jej uz niekedy povedal resp. dal jej zretelne najavo, ze ju vnimas ako kamaratku nez partnerku. Od sameho zaciatku ju v podstate vodis za nos.
@daniel1988 ahoj, je to síce staršia téma, ale zaujíma ma, či baba vedela od začiatku ako to s ňou máš, respektive nemáš... Ste stále spolu?
Za 8 rokov mohla mať manžela deti domov, a teba ako kamoša ach takto "zničiť" 2 životy
@ptvw to mala chcieť aj ona viac ženy niekedy čakajú sama to čo nepríde

Konecne to zabalila, ta spisovatelka 🙉. Zrusila ucet.