Som mesiac po pôrode a mám chuť zažiť orgazmus
Som mesiac po porode a mam strasne velkú chut na orgazmus 😭.. Je to v pohode ked sa urobim? Aj tak uz mam sexualne sny kde orgazmus dosiahnem A Ma to prebudi, cize ten orgazmus realny je.. Tak ma zaujima, ako ste to mali vy? Kedy ste masturbovali, ak. Ste. Mali chut? A samozrejme len klitoralna stimulácia,viem.ze dnu nic,. S prvym synom po porode Som mala prvy orgazmus asi 2 mesiace po a bolelo to, tie stahy. Tak neviem obávam sa toho aj teraz, a hlavne aby som nezacala znova krvacat nejak silno..
Ešte to môže bolieť ale môžeš skúsiť len taky slabý. Určite sa poznáš a vieš ako docieliť slabší /silnejší
@sszuzu8 ide o to ze ja ich mam silne furt, resp intenzivne
Slaby mozno ked bude rýchly (cim dlhsie drazdenie tym. Intenzivnejsi orgazmus aspon u mna) len sa bojím aby som sa nejak nerozkrvacala
Slaby mozno ked bude rýchly (cim dlhsie drazdenie tym. Intenzivnejsi orgazmus aspon u mna) len sa bojím aby som sa nejak nerozkrvacala
@anonym_autor ked ho mas vnoci, mozes ho mat aj ked bdies. Poznam kopec zien, co nedodrzali 6-to nedelie
Pochybujem, ze zena moze dosiahnut realny orgazmus pocas spanku zo sna ale mozem sa mylit.
Pochybujem, ze zena moze dosiahnut realny orgazmus pocas spanku zo sna ale mozem sa mylit.
@anonym_1bce1a ver tomu ze môže. Vlastná skúsenosť 🤭
Však nevydržíš ešte 2-3 týždne ?
@anonym_1bce1a mávam tiež, sa mi ako keby niečo sníva a preberie ma orgazmus😇
Nemávam to často, možno raz za rok.
@anonym_1bce1a mávam tiež, sa mi ako keby niečo sníva a preberie ma orgazmus😇
Nemávam to často, možno raz za rok.
@anonym_437c8c pridam sa, tiez zo mavam, ked som nemala dlhsie sex. Telo si pyta, na co bolo zvyknute
Jednoduché riešenie ked to začne tak to ukončiť a prestane to behom pár sekúnd. Je jasne čim dlhsie to robíš tym je to intenzívne. Bojíš sa bolesti atď tak snáď cítiš či začína to bolieť alebo to je ok a môžeš pokračovať
Vcera som skusila. Orgazmus nadherny, nejak iny uplne ako som Zazivala, bezbolestny, ale potom mi prislo nahle zle, na zvracanie a celkove nevolno cim mi telo davalo najavo-este pockaj, hojim sa. . Tak som si povedala ok skusila som, viem ze telo sa este musi hojit preto ta reakcia. A nekrvacala som nic 🙂
Ahoj ja som teda šestonedelie nedodržiala. Tým, že sme s manželom nemali sex zhruba od 5tého mesiaca tehotenstva tak ma šlo už na druhý tyžden po pôrode rozdrapitm. Je to úplne normálne, že maš chuť na sex, resp. zažiť orgazmus. Ale jenpotrebne si uvedomiť všetky veci a risknúť to. V mojom prípade pôrod skončil akutnou sekciou kde som skoro vykrvacala ale predsa za 2 tyždne mi už moje telo davalo dosť najavo, že potrebujem sex lebo ma drbne. Čiže v mojom prípade bol doslova sex veľmi nebezpečný kvôli jazvam, samozrejme pri žene ktora rodila prirodzene je to nebezpečne a neprijemne kvoli hrádzi. Čiže zaleži ako na tom si zdravotne ak maš hrádzu vporiadku vieš dosiahnuť vonkajši orgazmus. Druhou vecou je, že sa neodporuča mať nechranený styk kvôli rane, ktorá ostala pri odlučení placenty. Čiže musiš si sama povedať čo tvoje telo prijmne a čo nie. My sme mali nakoniec sex presne po 4och tyždnoch bolo to super ale ano rozkrvacať sa môžeš. Moja gyn ma na to nazor že ak maš chuť, tvoje telo je na tom už podstatne lepšie a tvoja psychika je s tym ok, je dobre to skúsiť po tých 4och tyzdnoch, možno zistiš, že telo to ešte nedáva a že to bolí.. fakt treba len vyskušať ale určite nie skôr ako po 4och tyzdnoch
@anonym_1bce1a Ja mávam tiež orgazmus počas spania, keď dlhšie nemám sex. Je to zaujímavé... V tehotenstve, keď som mala zakázaný sex, som sa aj tak mimovoľne urobila v noci a pritom práve sťahy maternice boli nebezpečné.
A ja som si vždy myslela, že je sex zakázaný po pôrode kvôli poporodnym ranám. Som nevedela,že aj kvôli stahom maternice. 🫣
Uz somm skoro 2 mesiave po porode, konecne uzivam orgazmy ako treba, su inak super 😀👍🏻
Velmi intenzivne a krasne👍🏻

Ešte to môže bolieť ale môžeš skúsiť len taky slabý. Určite sa poznáš a vieš ako docieliť slabší /silnejší