Som neustále odmietaná
S mojim priatelom sme spolu 8 rokov. Nikdy nejak nebol v intimnostiach iniciativny a ani nikdy si nedal zalezat na nejakej romantike ci predohrach. Proste ak...tak hr- hr. Len vacsinou ked chce on,tak mame sex. Som neustale odmietana. Su to slova ... zajtra,neskor,vecet,nie som umyty...ked aj to zajtra pride,tak zasa je nejaka navsteva,alebo sa nieco zvrtne,ze nie sme proste sami,s navstevou sa vypije,potom sa mu chce spat a rano tak ako kazde,by najradsej ked nejde do roboty prespal aj do obeda. Nepoznam co je to,aby sa ku mne rano prvy otocil,objsl ma,vliezol mi rukami pod pyzamo. Nepoznam to,ze on vstane skor,spravi kavu cez vikend. Obliekam si niekedy nieco zvodne vecer k telke,vylozim si nohy nan...no proste nic. Ked sa mu nechce,tak s nim to nehne. Od zufalstva som nejednu kosielku potrhala a hodila do kosa. Rozpravame sa o tom,on problem nevidi. Ze to len moc nafukujem. Sex casto nie je. Teda keby som sa nevtierala,jemu by stacil raz za tyzden. Mne by vyhovoval aspon raz za tri dni,len keby aj on chcel prvy. Boli ma to a ko zenu. Je to ponizujuce. Casto sa pre to rozhadame a placem. Dalsia vec co ma trapi,je,ze ked sa zacneme hadat,tak proste sa zacne pastami udierat silno do hlavy. Neviete di predstavit,ako a co to je ked to robi. Kym vlastne a cim je tento clovek sa neraz pytam. Co spravit?
človek sa nezmeni, ked si neuvedomuje svoju chybu a vlastne menit sa ani nechce.
Jedine, na co mas vplyv, je tvoj postoj k tymto veciam. Bud ho budes akceptovat takeho aky je, alebo odides z toho vztahu.
Co ma vsak zaraza, je to, ze ty sama nefungujes normalne, nemas konicky, nemas kamaratk, zijes zivot opustenej a nestastnej zeny, co celu tvoju situaciu este viac zhorsuje a potom to aj citlivo vnimas. Ty ako mlada kočka by si mala na sebe makat, tesit sa zo zivota, rast, nie ukrpatievat.
ako to mate s majetkom? pises, ze to nie je tvoj muz ale priatel, nehnutelnost je vasa spolocna?
@zmrzlinka2021 nemozem to tu rozoberat
Mozno by ma niekto spoznal
Je to moj dom,ale spolocne a spolocnymi peniazmi ho zveladujeme
no lenze spolocne peniaze nemate, kedze nie ste manzelia. Cize ak by si ho poslala do haja, je mozne, ze si bude narokovat to, co on do domu investoval
Ty ho nelubis, iba máš z neho strach. Neverím, že môžeš ľúbiť na ňom to odmietanie, aroganciu, pretvárky a dokonca násilie. Si nešťastná, inak by si sem nepísala . Riešenim je ho poslať kade ľahšie. Jemu na tebe nezáleží, iba naj eho pohodlí. Nevyzerá to, že by sa zmenil. Už len tým , že ťa nenechá dopovedat ti dáva najavo ako nízko v rebríčku si ty. Chceš byť takto utlacana a v podstate tyrana celý zivot? Chceš sa stále pretvarovať a v tom vychovávať deti? Si myslíš, že to deti nevidia a necítia? Odpovedz si a začni konať. Nemôžeš čakať na zázračnú zmenu ani na to, že ťa niekto príde zachranit
a ty takto chces zit, ze ti to nahloda vlastne sebavedomie?
máš dve možnosti, alebo sa pomaly pripravíš na odchod a budeš sama s deťmi, ale v kľude s možnosťou, že sa nájde raz niekto, kto ťa bude mať rád, alebo to budeš akceptovať naďalej, že by sa zmenil, to nehrozí. To, že bývate na dedine s tým nič nemá, svoj život máš vo vlastných rukách. Nie je ľahké odísť s deťmi a starať sa o všetko sama, no oveľa ťažšie je žiť s takýmto človekom a mať psychiku v...
ja tomu asi nerozumiem
takze ma agresivne vybuchy zlosti, neda sa mu nic povedat, uz ti aj flakol, chlasta pod obraz a pred ludmi sa hra na dokonaleho muzicka, no za zavretymi dverami sa chova ako hovado...
a ty jedine co riesis je, ze ta, sprosto povedane, neprasi dostatocne casto???
@taskataska nechlasta,zle si to pochopila. Ked je prilezitost,tak nema dno. Nejde o to ze ci mame dostatocne sexu...ale on ani nie je nejak iniciativny k niecomu. Ani k dotykom...proste vyvracia akukolvek moju snahu sa o tom rozpravat,ze mi chyba aj neha. Najma ta,ktoru pouziva ked sme v spolocnosti. Som neustale odmietana,ale nie len v sexe,ale i v rozhovoroch. On vystupuje,ze nam vsetko funguje. On nema ani za mak pochybnost,ze nie. Ja sa len snazim byt milovsnejsia. Som uz tak vnutorne sama iba so sebou a nemam nikoho s kym by som sa o tom porozpravala. Ako proste preglgat ten jeho chlad u nas doma,tu nevsimavost. Pri tom ma chvali za vsetko co sa mi podari,od obeda az po pracu. Nie som leniva ani nijak nic nezanedbavam. Ani seba. Pri tom vsetkom sa mu chcem stale pacit,som upravena,pouzivam parfem,periem,prezliekam doma,umyvam ...on toto vidi,spomenie..ale to je vsetko. Nevie ma pohladit a rozpravat sa iba o nas. Ako ma trebars ma rad. Ze sa tesi na mna z prace...
Neviem to opisat. Ale ja ho este stale milujem a ako zaspata Ruzenka asi cakam,ze raz si zacne on aj vsimat mna. Uz mz vtiahol do toho zivota do tej jeho hry na rodonu. Nevedela by som si predstavit jeho odchod.
Jednoducho uz sa v tom stracam a neviem urcit co je dobre a co uz cez v mojej rodine
Tak ja ti napisem ako skoncis... Stale budes dufat, ze toto je posledny vystup a potom sa uvedomi a bude to lepsie. Chvilu to lepsie bude, ale pride dalsi vystup... das mu sancu zas a znova, obcas sa este postazujes na konovi a zas sanca a zas to iste... mozno to casom zacnes zapijat alkoholom, mozno nie, lebo toto nie je ziadna zivotna pohoda, ale zivotny boj a stres. Raz toho budes mat po krk, decka ti z takehoto vypateho domaceho prostredia zdrhnu pri najblizsej prilezitosti... budes mat patdesiat, debila stale na krku... zdravotne problemy z tolkeho stresu a budes si hlavu trieskat, ze si si nechala takto zosrat zivot psychopatom....
@taskataska ja sa mu nevnucujem kazdym dnom od rana do vecera. Zijeme par dni,vsetko je v poriadku az na ten kontakt,normalbe spolu vonku napriklad pracujeme,vypijeme kavu,vecer dam sprchu,deti pozaliezaju do izieb alebo vonku,upracem kuchynu,sadnem si k nemu...on ma i zavola, sadni si uz,nechaj to na zajtra,alebo pozri si so mnou film ci sutaz...a ked sa chcem zblizovat,tak proste dostanem noz do chrbta,akoby cely cas cakal na to,ako ma chyti ako ma namota ako najivne spadnem do toho...a potom ma doslova vysmeje tym ako sa zachova
Nemá náhodou milenku? Nemáš nejaké podozrenie?
@martina2005 nie,ani nahodou nema. Nema ani prilezitost a proste viem,ze nie
On ma pocit,ze my fungujeme normalne. To iba mne vraj nieco chyba stale. On sa maj spyta niekedy,ked vidi ze som smutna ze co ti je...neda sa mi len tak o tom hocikedy rozpravat ze som pre nieco smitna a ze ma nieco zoziera. A pri tom nemam ani tolko casu sa nad tym zamyslat iba v noci alebo ked som sama.
Zakazdym som len umlcana,bud jeho chovanim,alebo hned vetami ze ci zasa zacinam to iste
On mi nikdy este ani nenaznacil,ze by sa chcel snazit,ze by ho to trapilo ze nieco trapi mma. Striehne na vhodny cas a potom ma zas podkopne.
Hrozný človek. Naozaj túžiš, po tom, aby ti vyznával city človek, ktorý, ťa udrel?
Toto je chory vzťah, nechapem čo na nom tak strašne lubiš a miluješ, nespokojna si skoro so všetkym, vidi len seba a to je problem, človek ked miluje, robi aj pre druheho aj kompromisy, lebo chce aby bol šťastný, a to si musela vedieť, koho si berieš, a že preskakuje predohru, len rychlo na vec - a ešte píšeš ake to je dobré.. neviem, hrozne maš tie hranice posunute, ale ked ho lubiš, tak čakaj na zazrak...
Začni sa stretavat s mamou, kamaratkou, sesternicou, kolegynou, zaži kopec srandy, vyrozprávaj sa a dajú ti nový pohľad na život a aj oči otvoria , neupínaj sa na neho a jeho lasku, toto nemože byť vrchol tvojho života, vidíš, že čo potrebuješ, ti nedáva,,,,,,,,
Zmen priatela
a mas aj nejaky iny zivot okrem rodiny? Mas kamaratky, konicky, pracu? Muzi ked si im dlho po ruku tak si nevazia do maju doma. AKonahle zacne zena odchadzat, muz vidi, ze sa okolo neho svet netoci tak sa aj zacne snazit.
Nabuduce ked k tebe priskoci a prilozi ti ruku na usta, tak pockaj kym ju da dole, otoc sa k nemu a pozri sa na neho a s kludnym hlasom ale primerane pevnym tonom, ze to bolo naposledy co to spravil. Nic viac. Potom did. A pockaj ci sa to bude opakovat.
A nie je to tak, že mu stále robíš scény?že si Ťa nevšíma, malo sexu a preto Ti zavrie ústa nech deti nepočujú scény?...že si vydobijas jeho pozornosť?strašne si sa na to upla, že nie je sex no tak sa mu možno toľko nežiada ...Ako ja vidím samé negatíva prepáč ..nie každý je kontaktný možno sa už cíti ako v pasci, že vie, že ty niečo čakáš.bud som chladná, alebo nie tak romantická, ale ja by som po 8 r nečakala, že keď príde z roboty mi bude rozprávať ako som mu chýbala....ja som mala jedného priateľa kedy mi jeho pozornosť už išla na nervy ako v putách stále má objímal, ľúbiš ma, boli sme spolu 4 r, ale ja som potrebovala dýchať a nie stále niekomu prejavovať lásku.Ved ži aj svoj život a nečakaj naňho.Sex má byť o inom a nie pri TV drankat, že pod na to.Kolko má rokov?nemá problém s potenciou?ako tie facky a diery do steny ani nekomentujem
Väčšina chlapov hovorí o robote, kolegoch ty chces počuť niečo iné.Ale za to on nemôže mala by si ustúpiť od svojich požiadaviek.A rozprávať o vzťahu sa 90% chlapov nechce.Nebud na ňom tak závislá a hlavne na tom, že musí byť sex a preto si není preňho žiaduca.Ci, keď budú častejší sex tak čo?možno má iné veci čím Ti dá najavo lásku.Mne sa nepáči aj to čo píšeš o alkohole.

@0silvia0 ano,takto to je veru
Nemozemmu len tak vycitat jeho chyby...ani mi neda pristor dokoncit vobec ked zacnem rozpravat
On proste vo svojom zmyslani robi co moze...to ze mne to je malo sa za to neciti zle a aby to presadil a vydupal si ublizuje,aby som to videla iba ja a tym mi ukazuje stopku